• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

gunaydınn gekbebekgel tbrkk ederım sekerım bence hhıc dusuk degıl benım bat 14 hazırandı o gun yaptım kan tahlılı 247.43 cıktı artar o gun gectıkce zaten bı hafta sonra da keseyı gorduk derın bı ohh cektık onun ıcın sıkma canını:16:

canım üzülme birkaç gün daha bekle bence olmazsa eğer kan testine bakarsın dr a gidersin
acaba adeti geciktiği halde idrarda gözükmeme gibi bir durum varmıdır bilemiyorum açıkçası
neyse hamile degilsem elimden gelen birsey yok ... dusunmemek en iisi yoksa eger adet olsam :25:bari rahatlicam

Kızlarrrrrrrrrr hepinizeee selammmm.Son çalışma günümde birazdan bitecek eve gidip akşama kadarrrrrr uyuyacağımmmmmmmmm.Çok uykum geliyor iş yerinde sürekli uyukluyorum evde de sürekli yatıyoummm uykudan başka bişey düşünemiyorumm bide iştahsızlık var tabisii bişey yemeden öylece yatsam uyusammm hepp ne güzell olurduu :)))

canım valla benim aldığımın üzerinde 6 gün kala belli olur diyor.bence senin artık belli olur inşallah pozitif çıkar

inş canım ama pek sanmıyorum. adet belirtileri var ara sıra karın ağrısı, yüzde bir takım sivilceler, duygusallık, aradaasabiyet gibi:)) hayırlısı bakalım bugün alayım da yapayım.peki sabah ilk idrarla mı yapmalyım??

neyse hamile degilsem elimden gelen birsey yok ... dusunmemek en iisi yoksa eger adet olsam :25:bari rahatlicam

felicita benim de aynı seninle batım benim de aynen 1 gün geçti...dün yani adet günümde yapmıştım çıkmadı.eğer p tesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum haberleelim olur mu felicita senin adet döngün nasıl kaç günde bir adet oluyosun...en son na zaman oldun?

felicita benim de aynı seninle batım benim de aynen 1 gün geçti...dün yani adet günümde yapmıştım çıkmadı.eğer p tesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum haberleelim olur mu felicita senin adet döngün nasıl kaç günde bir adet oluyosun...en son na zaman oldun?
ayy canim insallah ikimizde hamisizdir... benim 25-26 gun son 2 aydir ondan once 28di otomatik hesaplayicilarda 22 haziran cikiyor batim... bende aynen pazartesiye kadar beklicem sonra kana...

ayy canim insallah ikimizde hamisizdir... benim 25-26 gun son 2 aydir ondan once 28di otomatik hesaplayicilarda 22 haziran cikiyor batim... bende aynen pazartesiye kadar beklicem sonra kana...

benim 24yada 25 inde olmam lazım ama pazar olmazsam koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gidicem. bekledikçe stres oluyo insan stres oldukça geçikiyo geçikdikçe ümitleniyo :) bu döngüden çıkmam lazım.. sonuç olarak beklemek işin en zor kısmı

kızlar uzun bi aradan sonra merhaba benım bat 22 hazırandı adet olmadımmm ..aksine hiç bi belirtimde yok önceden bı belirtim olurdu şimdi ne karın ağrısı ne sancı ne kasık ğarısı ne de başka bişe sadece akıntı beyaz ...

kızlar uzun bi aradan sonra merhaba benım bat 22 hazırandı adet olmadımmm ..aksine hiç bi belirtimde yok önceden bı belirtim olurdu şimdi ne karın ağrısı ne sancı ne kasık ğarısı ne de başka bişe sadece akıntı beyaz ...
hosgeldin:30:benimde batim 22siydi bugun test yaptim negatif umudum bitti.sen yaptin mi test?

hosgeldin:30:benimde batim 22siydi bugun test yaptim negatif umudum bitti.sen yaptin mi test?

canım merhaba,bence üzülme.çünkü geç döllenme olupta çıkmayabilir yada çok silik çıkmıştas olabilir.iyisimi sabah idrarınla bir daha dene olur mu?

ve unutma bu topik çok uğurlu :) inş sende en kısa zamanda bize güzel haberler vereceksin :)

birde benim gibi yeni öğrenenler sizlerin bu 4+ günlerde nasıl geçti?ağrılarınız vs oldu mu?

keseyi ne zaman gördünüz? ben şimdi 4+3 üm.ne zaman gitsem acaba?birde alttan mı muayene ederler ilk muayenede erken gidersem acaba?

abuk sabuk :P rüyalarınız oluyo mu birde :)

benim biraz düşük 333.haftaya tekrar bakalım dedi hemşire hanım.
gerçi daha yeni yerleştiğinin farkındayım.20.06 idi batım.21 de baktırdım.
düşük olupta sağlıkla kucağına alan da var diye teselli ediyorum kendimi işte:)

canım ben battan 1gün sonra kan tahlili verdim ve 80.5 çıktı
şükür keseyi gördük
haftaya kalp atışlarını göreceğiz inşallah
sen rahat ol
tebrik ederim

birde benim gibi yeni öğrenenler sizlerin bu 4+ günlerde nasıl geçti?ağrılarınız vs oldu mu?

keseyi ne zaman gördünüz? ben şimdi 4+3 üm.ne zaman gitsem acaba?birde alttan mı muayene ederler ilk muayenede erken gidersem acaba?

abuk sabuk :P rüyalarınız oluyo mu birde :)

ben karından ultrasonla 4+5te gördüm keseyi
kasık aprım hala ara ara oluyor korkme
rüyaya gelince bende yok ama normalmiş canım

Back
X