• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canım merhaba,bence üzülme.çünkü geç döllenme olupta çıkmayabilir yada çok silik çıkmıştas olabilir.iyisimi sabah idrarınla bir daha dene olur mu?

ve unutma bu topik çok uğurlu :) inş sende en kısa zamanda bize güzel haberler vereceksin :)
insallah canimsilik cizgi icin defalarcabaktim yoktu bembeyazdi... belkide daha adet gunumgelmedi hep degistigi icin iste bilemiyorum ama bebis yok gibi hissediyorum:5:

ben karından ultrasonla 4+5te gördüm keseyi
kasık aprım hala ara ara oluyor korkme
rüyaya gelince bende yok ama normalmiş canım

ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor ve geçiyor.şükür normalmiş:)

ya ama rüyalar çok sinir bozucu oluyor :)

bende acaba o sıralar gitsem mi yada önce kan tahlili yaptırıp bir sonraki hafta mı gitsem diye düşünüyorum.ne dersin?

insallah canimsilik cizgi icin defalarcabaktim yoktu bembeyazdi... belkide daha adet gunumgelmedi hep degistigi icin iste bilemiyorum ama bebis yok gibi hissediyorum:5:

yani yoksa bile vardır bir sebebi.rabbim hayrını göstersin .bende çok ama çok bekledim.çok sıkıntılar geçirdm.hep hemen olsun istedim ama gerçekten hayırlı zamanda olsun.bilemeyiz olmayınca neyden koruyor rabbimiz bizi.çok acı gelsede beklemek yüzümüz eninde sonunda gülecek .Allahım bu halide vardır bi hsyır diyerek atlatmayı nasip etsin inş.

bende mesela kalp atışını görmediğim endişeleniyorum arada.ama hemen kovuyorum.bunamecburum yoksa zaman geçmiyor:)

hissediyorum inş herşey güzel olacak.seninkide en güzel zamanı bekliyordur :) ve o zaman inş en kısa zamandır :)

ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor ve geçiyor.şükür normalmiş:)

ya ama rüyalar çok sinir bozucu oluyor :)

bende acaba o sıralar gitsem mi yada önce kan tahlili yaptırıp bir sonraki hafta mı gitsem diye düşünüyorum.ne dersin?

keseyi görmek için gidebilrisin için rahatlar en azından
kalp için ben de normalde dün gidecektm mesela
haftaya gideceğim sebebi de şu: bu haftada duyamayan olmuş ve duyamazsam strese girmeyim diye

yani yoksa bile vardır bir sebebi.rabbim hayrını göstersin .bende çok ama çok bekledim.çok sıkıntılar geçirdm.hep hemen olsun istedim ama gerçekten hayırlı zamanda olsun.bilemeyiz olmayınca neyden koruyor rabbimiz bizi.çok acı gelsede beklemek yüzümüz eninde sonunda gülecek .Allahım bu halide vardır bi hsyır diyerek atlatmayı nasip etsin inş.

bende mesela kalp atışını görmediğim endişeleniyorum arada.ama hemen kovuyorum.bunamecburum yoksa zaman geçmiyor:)

hissediyorum inş herşey güzel olacak.seninkide en güzel zamanı bekliyordur :) ve o zaman inş en kısa zamandır :)
saol canim cok dogru seyler yazmissin...sende insallah saglikla keseyi gorursun endisesiz,saglikli,rahat bi hamilelik gecirirsin:21:

hosgeldin:30:benimde batim 22siydi bugun test yaptim negatif umudum bitti.sen yaptin mi test?

ben bundan 10 gun sanırım yumrtlama gunu belirtlieri yaşadımmm:D ve kan testi yaptırdımmmmmm doktor dedi çıkmamış ... ondan sonra olduysa oldu olmadıysa yarın bekliorummmm kırmızı kartı eğer gelmezse yıne kan testi yapacammm gelirse artık allah ne zaman nasip ederse düşünmemeye karar verdım olursa olur olmazssa daha yenı evlıyımmm beklerimm olmasınııı....:))) düşünmeyeleim ummadığımz anda gelsin daha da mutlu oluruz:)))

kırmızı kartı görmüş bulunmaktayımmmm :::::::))))))))

bende kırmızı kartı gördüm. iyi tarafı yumurtlama günümü doğru hesaplamışım.tabi herşey rabbimin ol demesiyle. Bundan sora yumurtlama +14 günden önce kendimi dinlemeyeceğim. dayanamayım test yapmayacağım.günüm geçince koşa koşa kan tahliline gideceğim.artık hayırlısı...

dun regl oldum 10 gun gecikmeyle sanirim ben adete yakin yumurtluyorum iki hfta sonra tr ye gidiyoruz esim arabayla ben ucakla.. bir hafta ayriyiz hayirlisi bakalim tutarsa temmuz

kızlar merhaba,

bugün evde test yaptım ikinci çizgi belli berlirsiz çıktı. gölge gibi uzağa tutunca farkediliyor. yarım saat sonra az biraz daha belirginleşti. sonra bir tane daha yaptım. oda belirsiz. uzaktan falan belli oluyor.batıma 4 gün var. kendimi hiç hamile gibi hissetmiyom ama. hiç bir belirti yok. geçen ay nerdeyse tüm belirtiler vardı. o zaman çıksaydı bu çizgiler kesin hamileyim derdim. ama hiç belirtisiz hamilelik olur mu. sizce hamile olabilir miyim. çok şaşkınım. eşimde hemen havaya girme falan diyor.

kızlar ben de kırmızı kartı gördüm, ama zaten bekliyodum sadece haftasonları beraberiz ve bende polikistikover var. Rabbim ne verirse hayırlısını versin diye dua ederim her zaman, demek ki hayırlısı böyleymiş.

kırmızı kartı görmüş bulunmaktayımmmm :::::::))))))))

benim bat kardeşim birlikte hamile kalıp birlikte doğuracaktık ama ikimiz de kırmızı kart yedik:)) demek hayırlısı böyleymiş. ben artık kafama takmak istemiyorum çünkü hayatımı tamamen buna endekslemek istemiyorum. çok şükür kocamla mutluyum sağlıklıyız, daha ne olsun. gerisi Allah'ın takdiri. O isterse zaten verir değil mi:) ben kafama taksam nolucak yumurtayı beyin gücüyle mi döllicem:)))

benim bat ıma 3 gün var bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım tabi sonuç kocamaaan tek çizgi:( erken mi bilmiyorumama zaten hiç belirti falan yok adet ağrısı gibi karın ağrısı var sadece her ay olan şey o da:(

benim bat kardeşim birlikte hamile kalıp birlikte doğuracaktık ama ikimiz de kırmızı kart yedik:)) demek hayırlısı böyleymiş. ben artık kafama takmak istemiyorum çünkü hayatımı tamamen buna endekslemek istemiyorum. çok şükür kocamla mutluyum sağlıklıyız, daha ne olsun. gerisi Allah'ın takdiri. O isterse zaten verir değil mi:) ben kafama taksam nolucak yumurtayı beyin gücüyle mi döllicem:)))

bende senı merak edıyordum bat kardeşim sen ne zaman gördün kırmızı kartı . hayırlısı aynenn ..kesinlikle bende kafaya takmıyorummm kesınlıkle başka ilgi alanlarına yonelmek lazım ben bu ay diyet rejim cilt bakımı gibi konulara yonelecemmmm:DD doğal cilt maskeleriii bakımlar vs...:)))oluruna bıraklarımmmm nasıl olsa bır allahım bizede nasip ederr......

tüm arkadaslarima merhaba, tasinmak zorunda kaldik.. internetimiz ancak halloldu. ben de 16.06 da kirmizi kart gördüm:) nasip kismet.. temmuzu bekliyoruz artik. ama sadece 2 gün sürdü. kisa sürmüs olmasi yumurtlama tarihimde bir degisiklige sebep olmaz sanirim? sizin bir bilginiz var mi?

bende senı merak edıyordum bat kardeşim sen ne zaman gördün kırmızı kartı . hayırlısı aynenn ..kesinlikle bende kafaya takmıyorummm kesınlıkle başka ilgi alanlarına yonelmek lazım ben bu ay diyet rejim cilt bakımı gibi konulara yonelecemmmm:DD doğal cilt maskeleriii bakımlar vs...:)))oluruna bıraklarımmmm nasıl olsa bır allahım bizede nasip ederr......

benim dün başladı canım. ben de kendimi romanlara, puzzlelara vermeyi planlıyorum:))

Merhaba Kızlar..
Ara ara giriyorum ama öyleki son 10 gündür hiç halim takatim yok.Sabah bulantı ve mide ağrısıyla uyanıp,gece aynen uyuyakalıyorum.Artık dayanılır gibi değildi.
Dün hamile bir arkadaşımı aradım (12 haftalık gebe) sen ne durumdasın diye.O da dediki benimde 10 gün öncesine kadar vardı ama son 2 haftadır yok,10 haftayı atlatırsan kesilir ama seninki biraz abartı gibi geldi Dr.una bir danışsan dedi.Sonra ordan burdan sohbet ederken konu ialçlara geldi, bende demir eksiliği varmış dr. ilaca başladı dedim.Direk ilacın adını söyledi ve bunu mu verdi dedi.Evet dedim.
O çok ciddi mide ağrısı ve bulantısı yapan bir ilaç dedi.Bende de hemoglobin ve demir eksikliği çıktı ama Dr.um ilç yazmadı,bu dönemde alacağın ilaç seni sadece daha da çok hırpalar demiş.
Bir dene bakalım dedi.
Bu sabah ilacı almadım.
Allahımm dünya varmışşşş!!!!! Anamdan doğmuş gibi oldum.Ne bulantı ne mide ağrısı ne yatak ne döşek?!!!
Sabah bir güzel kahvaltı ettim, üstüne alışverişte koca bir hamburgeri menüsüyle beraber yedim.Eve geldik kayınpederim mangal yaktı birde onu yuvarladım :9:
Ne o çocuk demir alacak diye biz beslenemiyoduk bile.
ZATEN salı günü dr.randevumuz var, 2 günden birşey olmaz heralde içmiyicem ilacı.Salı sbahı gittiğimde söylerim artık ilacı mı değiştirir,başka bir method mu bulur onu ben bilmem.O da onun uzmanlık alanı ama büyük konuşmiyim töbe bi daha içmem o ilacı, hayatımı kararttıydı.

Burda durumlar bunlar güzeller.
Yeni hamişlerimiiz varr! Dupdurucan ve gelbebekgel.. ikinizide tebrik ederim.
Allah sağlıkla sıhhatle huzurla kucağınıza almayı da nasip etsin,elleri ayakları akılları sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Herkesi çok öperim.

Şimdiden güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Herşey güzel olsun
:54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ

ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ----------------------> HAMİŞ
uzul29--------------------------> HAMİŞ
clemmm-------------------------> HAMİŞ
60gelsin-------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20---------------------> HAMİŞ
pembetilki-----------------------> HAMİŞ
mavusbebek---------------------> HAMİŞ
izmirlii35-------------------------> HAMİŞ
cikolta---------------------------> HAMİŞ
leydim_0-------------------------> HAMİŞ
gogom---------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------> HAMİŞ
pirayeebru-----------------------> HAMİŞ
dcl_xcl---------------------------> HAMİŞ
eva07---------------------------> HAMİŞ
mvlove--------------------------> HAMİŞ
siribron48------------------------> HAMİŞ
ankajet--------------------------> HAMİŞ
gumus19-------------------------> HAMİŞ
ssedaahakan---------------------> HAMİŞ
smy86------------------------------> HAMİŞ
dupdurucan-----------------------> HAMİŞ
gelbebekgel------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

:26: BAT’I GEÇİP BİLGİ VERİLMEYEN BAL BÖCEKELERİMİZ :26:

mood-----------------------------> 16 Mayıs
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
vanillia---------------------------> 9 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe----------------------------> 11 Haziran
esenruh-------------------------> 13 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
roseyou--------------------------> 14 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ruveyda-------------------------> 15 Haziran
HulyaKO-------------------------> 15 Haziran
hayat365------------------------> 15 Haziran
esrapo---------------------------> 15 Haziran
hazan04-------------------------> 15 Haziran
elkassam-------------------------> 16 Haziran
pampisim-------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
demet_eylul-----------------------> 20 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
felicita_e-------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran

:47: ŞEYTANI TEMMUZ’A KAÇAN SEVGİ PÖTÜRCÜKLERİ :47:

kelam---------------------------------> 26 Mayıs
asyahayat---------------------------> 3 Haziran
funda30------------------------------> 1 Haziran
islambol------------------------------> 1 Haziran
nevra000----------------------------> 2 Haziran
sila84---------------------------------> 4 Haziran
orkide2-------------------------------> 4 Haziran
18eylul-------------------------------> 5 Haziran
evasude-----------------------------> 5 Haziran
efsunn07----------------------------> 5 Haziran
kucukpisi----------------------------> 6 Haziran
papilloamour-----------------------> 6 Haziran
Tülay---------------------------------> 6 Haziran
UP_YG------------------------------> 7 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
kardelen44--------------------------> 10 Haziran
taliha----------------------------------> 12 Haziran
ekince-------------------------------->13 Haziran
derinsuskun----------------------> 14 Haziran
ebebebruli--------------------------> 14 Haziran
mavihayal---------------------------> 15 Haziran
tamdabu-----------------------------> 15 Haziran
lalearslan----------------------------> 16 Haziran
beyazkurdela-----------------------> 17 Haziran
bucuruk------------------------------> 17 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny---------------------------------> 22 Haziran

:16: BAT BEKLEYEN SEVGİ KELEBEKLERİ :16:

Pisipamuk------------------------> 26 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
Eliff54------------------------------> 28 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
GamzeTupper------------------> 29 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil
MariahCarey-----------------------> BAT Belirtmemiş

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 25 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Back
X