• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran

Haydi buyurun bakalım bonbon şekerleri...
Tam gaz devam :54:

chilcwitinn hoşgeldin canimm...hemencecikk tanitt kendiniiiiii takıl bizeeeeeeeeeeeeeeee:36:

Canikler ben şimdi çıkmak zorundayım akşama misafirim var biraz bir şeyler hazırlamam gerek :32:
Sizi seviyorum. Tülaycım sen sürekli forumdaysan BAT bildiren arkadaşları eklersin listemize. Arada girip yazarım size.
Kendinize dikkat edin. Evrene mesaj yollayın gelmemiş BİT'lerinizi çağırın; BAT'larınızı kovalayın :16: :9:
Öpücüklerin en kokulusu, en sulusu sizinle olsun, kendinize iyi bakın ben gelesiye kadar :54:

Canikler ben şimdi çıkmak zorundayım akşama misafirim var biraz bir şeyler hazırlamam gerek :32:
Sizi seviyorum. Tülaycım sen sürekli forumdaysan BAT bildiren arkadaşları eklersin listemize. Arada girip yazarım size.
Kendinize dikkat edin. Evrene mesaj yollayın gelmemiş BİT'lerinizi çağırın; BAT'larınızı kovalayın :16: :9:
Öpücüklerin en kokulusu, en sulusu sizinle olsun, kendinize iyi bakın ben gelesiye kadar :54:

tamam tatlımmm.kolAYY gellleee..ama fazladaa arayııı acmaaa..iki lafın belini kırakkk accukkk:27:

Öpücüklerin en kokulusu, en sulusu sizinle olsun, kendinize iyi bakın ben gelesiye kadar :54:[/QUOTE

Sana iyi hazırlanmalar..Görüşürükkk
Byyyyyyyyy

Ben merkezdenim cnmm..Şu meşhur şarkısı olan hoşgör mah..:1:Akrabalar merkezde değişik yerdeler artık..Ben ist.dayım çok uzun zamandır..

hımm..benimm sülalede sarıgüllük ve kavaklıkk tarafina yayılmışlarrr........

Back
X