Aynen öyle haydi bakalım gazanız mübarek ola
Kuşum özür dilerim hemen senide ekliyorum aslında eklemiştim ama karışmış sanırım eski listeyle
Canım BAT: Beklenen Adet Tarihi demek. Hesaplaması yok.Yani herkes bilir kaç günde bir adet gördüğünü.Düzenli görüyorsan her ayın hemen hemen aynı günü olur.Ben her ayın 1'inde oluyorum mesela. Okiş?
Tatlım belki 14-15. güne falan denk geliyodur. Biraz daha bekle bakalım.Yumurtlamöa belirtin yok mu Serpilim? Yumurtalık kasık ağrısı gibi? Ne bilim bilmedim?
Sen aklımdasın zaten merak etme hiç
Semaycım,ben adını bilmiyodum ama nickname'inden dolayı aklımdaydın senide geçiridm içimden hiç merak etmeeee
Bebekim sen beni yanlış anlamışsın,ben sadece umudunu yitirme böyle konuşup olumsuzlukları çağırma anlamında sert motivasyon yapmak istemiştim şakayla karışık ama lınmışsın galiba, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bitanem.Lütfen gönül koyma bana,sadece hepiniz umutsuz olmayın,her gün daha da şevklenin,olumsuzluıkları pek görmeyin istiyorum.Sende kesin mesin diyince dur biraz çatayım şuna diye düşündüm,sakın kırılma bana,barıştık mııı?
Hepinizi çok seviyorum.Hepiniz dualarımdasınız.Hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler diliyorum Bebekleriiimmmmmm