• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

İyi gidiyor bacım çok şükür.Minik tosbağam teşrif etse daha da güzel gidecek ama işte neyseeee:emir_bebek:

inşaalhh eder bacimm yaa....hepimiz ayni dertten muzdaribizz.AMa yapcak bşişi yokk beklemekten başkaa.sen kaç seneliktinn

selam tatlım valla bende 5 gündür yapıyorum ilk ayım bu ay aslında şuan yumoşluyo olmam gerekiyor tarihe göre ama koca bir tek çizgi :ssz: napalıım demek ki başka gün yumoşluyoruz hhiiiççç canını sıkma nasıl olsa mutlaka bi gün denk gelicek canım benim :46: ay ben neden korkuyorum aslında ya adetli iken yumoşluyosam daha çnce duydum çünkü adet tarihinde yumoşlayanlar varmış :26: siz hiç duydunuz mı böle bişii eğer öle olursa ammmaaannnnnn işimiz iş haaaa :1:

canım benım de bu hafta yumurtlama ama test 2 gundur net bir şekilde tek cizi ıkıncının gölgesi bile yok olmayacak diye korkuyorum....
ben gecen ay duyddum başka bı topikte bu ayda kayınvalidemden duydum regli biter bitmez denedim bu ay ınşallah olur bu ay

Aynen öyle haydi bakalım gazanız mübarek ola :9:

Kuşum özür dilerim hemen senide ekliyorum aslında eklemiştim ama karışmış sanırım eski listeyle :9:

Canım BAT: Beklenen Adet Tarihi demek. Hesaplaması yok.Yani herkes bilir kaç günde bir adet gördüğünü.Düzenli görüyorsan her ayın hemen hemen aynı günü olur.Ben her ayın 1'inde oluyorum mesela. Okiş? :54:

Tatlım belki 14-15. güne falan denk geliyodur. Biraz daha bekle bakalım.Yumurtlamöa belirtin yok mu Serpilim? Yumurtalık kasık ağrısı gibi? Ne bilim bilmedim?

Sen aklımdasın zaten merak etme hiç :54:

Semaycım,ben adını bilmiyodum ama nickname'inden dolayı aklımdaydın senide geçiridm içimden hiç merak etmeeee :54:

Bebekim sen beni yanlış anlamışsın,ben sadece umudunu yitirme böyle konuşup olumsuzlukları çağırma anlamında sert motivasyon yapmak istemiştim şakayla karışık ama lınmışsın galiba, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bitanem.Lütfen gönül koyma bana,sadece hepiniz umutsuz olmayın,her gün daha da şevklenin,olumsuzluıkları pek görmeyin istiyorum.Sende kesin mesin diyince dur biraz çatayım şuna diye düşündüm,sakın kırılma bana,barıştık mııı? :5:

Hepinizi çok seviyorum.Hepiniz dualarımdasınız.Hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler diliyorum Bebekleriiimmmmmm :16:

yok canım hiç bir belirti hem gecen aydan sonra kapılarımı kapattım belirtilere..bu test yumurtlamadan 48 saat önce haber veriyor ama tık yok bi yumurtlasaydım

olurr inşaalhhhh.......aslında olacagini bilsekk bukadarr endise etmeyiss.2-3 sene beklenirr ama insan korkuyoo iştee ya hiçç olmassa diyee:44:

Haklısın.En azından bilsek olacamı olmayacakmı..Şahsen ben öyleyim..

selam kızlar haziranda şeytanı alt etmek için çok hin planlarım var. ben de sizdenim :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müdürümüzden izniiiimiii aldımmmmmmmmm.çok şükürrrrrrrrr yarinn gidebilcemmmm:52:

Hmm..İnşallah bu beklediğin son ay olur kavuşursun bebişine...Peki sorun nedir sizde..

inşallah canım hepimizin. teslerde herşey normal bu ay bide rahim filmi çekilecek bakacaklar orda sorun var mı?

aslında en çok yıl benim 6 haziranda 3 yıl olcakk ama ben gebelik gecirdigim iiçinn.biraz rahatimm

yok canım bende o olmadı

inşallah canım hepimizin. teslerde herşey normal bu ay bide rahim filmi çekilecek bakacaklar orda sorun var mı?

yok canım bende o olmadı

Ben 3 ay prolaktin tedavisi gördüm yüksekti.O normale indi.Benimde sırada rahim filmi var.Bide eşimin sperm testi..Ama yaptırmıyor adam deli ediyor beni..:47:

Back
X