• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

:54: :nazar:

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

:nazar:
ayy canım batım belli olmasa da adımı görünce çok sevindim adımı görünce:52:
teşekkür ederimmmmmmm:54:

ayy canım batım belli olmasa da adımı görünce çok sevindim adımı görünce:52:
teşekkür ederimmmmmmm:54:

Eee bu listeye girdin artık kaçış yok senide hamiş edeceğiz allahın izniyle. daha kaç kişi ettin diye sorarsan daha yok ama dur bakalım Allah büyükkk :36:

ben de haziran ayında şeytanın bacağını kırmak istiyoruuuuuuuuuuuuum:47:
18inde adet oluyorum ama dünden lekeler gelmeye başladı yani mayısta hamiş kalamadım.
benim bat 18-19 haziran gibi.19haziran diye listeye ekleyebilirsiniz kızlar beni.
:54::54::54:

liste arttıkça artıyor kızçelerrr :27: bu ay bizim ayımız olacak inşallah durmak yok devam Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesinnn..Herkes kilo almaktan bahsediyor evlendikten sonra ben hep aynı durumdayım.. biz de ise koca aldı başını gidiyor kızlar kocam evlendiğimizde 80 kiloydu şimdi 108 kilo :52: allahtan boyu uzun da kaldırıyor biz biraz uzunuz şimdi rejimde :60: ....ben yemek yaparken doyanlardanım :25:
neyse kiloyu bırakalım bebiş yapalımmmm bol bol koklaşınn :16: :16:

liste arttıkça artıyor kızçelerrr :27: bu ay bizim ayımız olacak inşallah durmak yok devam Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesinnn..Herkes kilo almaktan bahsediyor evlendikten sonra ben hep aynı durumdayım.. biz de ise koca aldı başını gidiyor kızlar kocam evlendiğimizde 80 kiloydu şimdi 108 kilo :52: allahtan boyu uzun da kaldırıyor biz biraz uzunuz şimdi rejimde :60: ....ben yemek yaparken doyanlardanım :25:
neyse kiloyu bırakalım bebiş yapalımmmm bol bol koklaşınn :16: :16:

Kız adama ne yaptın da dev gibi ettin. Diyene bak hele.Benimki de aynı durumda.Rahat 15 kilo almıştır.Hayatları düzene girdi ya ondan bence.
Aman sağlıklı olsunlar gerçi fazlası da zarar.
İnşallah bu ay güzel olucak.Herkesin gönlüne göre olucak.
Bu ay ben de rahatım.Eşim daha iyi bir işe geçti.Dün stressli bir gündü önemli toplantıları vardı ve belli oldu.Herşey daha güzel olucak.Birde üzrine BİT'imizin haberi gelirse yemede yanında yat :9:

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

:nazar:

Son düzenleme:
Kız adama ne yaptın da dev gibi ettin. Diyene bak hele.Benimki de aynı durumda.Rahat 15 kilo almıştır.Hayatları düzene girdi ya ondan bence.
Aman sağlıklı olsunlar gerçi fazlası da zarar.
İnşallah bu ay güzel olucak.Herkesin gönlüne göre olucak.
Bu ay ben de rahatım.Eşim daha iyi bir işe geçti.Dün stressli bir gündü önemli toplantıları vardı ve belli oldu.Herşey daha güzel olucak.Birde üzrine BİT'imizin haberi gelirse yemede yanında yat :9:

hem de ne düzen ne düzen :1: dev gibi oldu kocacığım şimdi diyette kendisi ona göre yemekler pişiyor mutfakta tatsız tuzsuz :56: senin adına ve enişte adına sevindim iş çok önemli bu hayatta.Bu aralar koklaşma günlerimiz ona göre kızlarrrr boş geçmek yok :9:

hem de ne düzen ne düzen :1: dev gibi oldu kocacığım şimdi diyette kendisi ona göre yemekler pişiyor mutfakta tatsız tuzsuz :56: senin adına ve enişte adına sevindim iş çok önemli bu hayatta.Bu aralar koklaşma günlerimiz ona göre kızlarrrr boş geçmek yok :9:

Aynen öyle parayla saadet oluyor mu vallahi çokta güzel oluyor :9: :9: Tabiki maneviyatta önemli ama paran olmayınca yeri geliyor aşk sevgi sarsılıyor.
İnsanın dirliği düzeni yerindeyse ödemelerini nasıl yapacagını karar karar düşünmüyorsa herşey yolunda ekonomi çok önemli bir sey.Heleki kadın için.
Ben 10 senedir çalışan bir kadındım.Evlenip sehir değiştirince hersey tersine döndü cevrem yok tanıdıgım yok iş bulamadım kafama göre.Calıstıgım bankadan da tayin alamadım.Kaldım kök gibi.Allaha sül,kür maddi sıkıntı cekmedim ama yeni hayatıma alışana kadar çok zorlandım.
Birde bunun üstüne eşimin maddi sıkıntıları olaydı çok zor olurdu herşey.O yüzden iş önemli.
Bizz çok çalışıyoruzz zateeenn.Dün de bu iş mevzuundan çok mutluyduk aslında dinlence günümüzdü ama eşim bugece çok verimli olduguma inanıyorum dediii :9: :9:

saol canım iyi diyelim iyi olsun sizler nasılsınız ben kız uyudu teyzesi

Bizde iiyiyiz kuzumm. Ay yer teyzesi onun uyurken küçük dudağınııı :16:

Aynen öyle parayla saadet oluyor mu vallahi çokta güzel oluyor :9: :9: Tabiki maneviyatta önemli ama paran olmayınca yeri geliyor aşk sevgi sarsılıyor.
İnsanın dirliği düzeni yerindeyse ödemelerini nasıl yapacagını karar karar düşünmüyorsa herşey yolunda ekonomi çok önemli bir sey.Heleki kadın için.
Ben 10 senedir çalışan bir kadındım.Evlenip sehir değiştirince hersey tersine döndü cevrem yok tanıdıgım yok iş bulamadım kafama göre.Calıstıgım bankadan da tayin alamadım.Kaldım kök gibi.Allaha sül,kür maddi sıkıntı cekmedim ama yeni hayatıma alışana kadar çok zorlandım.
Birde bunun üstüne eşimin maddi sıkıntıları olaydı çok zor olurdu herşey.O yüzden iş önemli.
Bizz çok çalışıyoruzz zateeenn.Dün de bu iş mevzuundan çok mutluyduk aslında dinlence günümüzdü ama eşim bugece çok verimli olduguma inanıyorum dediii :9: :9:

Bizde iiyiyiz kuzumm. Ay yer teyzesi onun uyurken küçük dudağınııı :16:

ayyy canım benimmmm atlatmışsınız o zor günleriiii ohhh ne güzellll :9: destek olmuşsunuz birbirinizeeee aşk sevgi evlilik bu zaten iyi günde kötü günde...Ben de bankacıydım ayrılmak zorunda kaldımmmm çok geç çıkıyordum işten eve gelip yemek yapmam imkansızdı zaten o saatten sonra yemek yemek bile istemiyor insanın canı...eşim sağ olsun :56: yemekleri yapıyordu ben hazıra konuyordum :16: dünden kalan yemekleri de yemiyor hani haftasonu yapıp zulalayım ama o da olmuyordu...artık bana dokunmaya başlamıştı bu durum halbuki ne umutlarla girmiştim bankaya o kadar oku et sonu bu olmamalıydı..bir de çok kansızdım ben tedavi görmem gerekiyordu banka buna da izin vermeyince herşey tuz biber oldu ...eşim dünden razıymış istifa etmeme adam bayram etti :52: :52: kadının çalışması çok güzel ama evlilikle yürütmesi biraz zor.o yüzden eşimize vakit ayırabileceğimiz uygun işler bize lazımmmmm :1:

ayyy canım benimmmm atlatmışsınız o zor günleriiii ohhh ne güzellll :9: destek olmuşsunuz birbirinizeeee aşk sevgi evlilik bu zaten iyi günde kötü günde...Ben de bankacıydım ayrılmak zorunda kaldımmmm çok geç çıkıyordum işten eve gelip yemek yapmam imkansızdı zaten o saatten sonra yemek yemek bile istemiyor insanın canı...eşim sağ olsun :56: yemekleri yapıyordu ben hazıra konuyordum :16: dünden kalan yemekleri de yemiyor hani haftasonu yapıp zulalayım ama o da olmuyordu...artık bana dokunmaya başlamıştı bu durum halbuki ne umutlarla girmiştim bankaya o kadar oku et sonu bu olmamalıydı..bir de çok kansızdım ben tedavi görmem gerekiyordu banka buna da izin vermeyince herşey tuz biber oldu ...eşim dünden razıymış istifa etmeme adam bayram etti :52: :52: kadının çalışması çok güzel ama evlilikle yürütmesi biraz zor.o yüzden eşimize vakit ayırabileceğimiz uygun işler bize lazımmmmm :1:

Aynen bankadan çıktıgım en erken vakit aksam 8di bekarken koymuyo zor olmuyo ama evde adam beklerken cok fena.benim esimde işi dolayısıyla sürekli sehir dışı yurtdışı seyahate gidiyo onun çamaşırı ütüsü düzeni zaten belli başına bir iş. benimkide acaip sevindi işi bırakınca bende alıştım eve şimdide bebek olursa tam gaz ev kadını oldum demektir. bazen kariyer de bir yere kadar.
evdeki huzur; mutluluk budur...... :)

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım 2. Çizgiyi daha net gördüm ama ilk cizgiden daha acikti ayni ton veya daha koyu olmasi lazim sanirim yarin daha koyü olur yumirtlamiyacam diye korktum cok şükür bu arada belirti olaraktan şeffaf akıntı geldi

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım 2. Çizgiyi daha net gördüm ama ilk cizgiden daha acikti ayni ton veya daha koyu olmasi lazim sanirim yarin daha koyü olur yumirtlamiyacam diye korktum cok şükür bu arada belirti olaraktan şeffaf akıntı geldi

Serpilcim silikte olsa çizgi çıktıysa yumurtlama var diye biliyorum.Daha koyu renk göreceğinin garantisi yok bence işaret varken değerlendir.
İnşallah bu ay seninde yüzün güler gülümmm...

Back
X