Evet burasi zor bi ulke ama Hic bi zaman donmeyi de dusunmuyor ailesi hayati burda stress vs. Turkiyede oldugunu dusunuyor buraya seviyor ama ben sevmiyorum yanliz hissediyorum Cok karisik yazdim galiba
Ben anladım seni.Ailesi oradaysa zor tabi dönmez.Bizim kimsemiz yoktu sadece biz 2 mizdik.Dolayısıyla kafa dengi bir kaç insan olmayınca çekilir yer olmuyor gurbet. O yüzden ben seni en iyi anlayan kişiyim diyebilirim. Çok iyi para kazanıyorduk ama bana yetmiyodu manevi olarak.Ayda milyonlarca sterlinde kazansan ben mutlu değilim diyordum.Çokta iyi işlerimiz vardı,arkadaşlarımız vardı,eğleniyoduk çok güzel yaşıyoduk belki bir çok insanın hayal ettiği bir hayttı Londranın merkezinde medeniyetin göbeğinde ama çok kötü bir şey ya.Herşeyden uzak oluyosun,bir düğün oluyo gelemiyosun,eşimin dedesi öldü bize sölememişleri; ta tatile geldiğimizde öğrendik ne kadar kızmıştı... Hayat zor, yalnızken daha da zor.İnşallah şartların düzelir.Orası senin için güzelleşir ya da buraya gelirsiniz belki belli olmz,herşeyden önce kendi ülkende aynı dili konuştuğun insanlar oluyo ailen oluyo iyi kötü.Aç kalmazsın ama oralarda kimden ne rica edebilirsin?
Benim eşim 10 dk içinde dönme kararı verdi.Bir gün ben işe gidicem hazırlanıyorum ve yine ağlıyorum Haziran ayıydı yaz gelmeye başlamış bakıyorum facebooktan herkes bir yerlere gidiyo tatile gidiyo resimler koyuyo herkes beraber bir biz p.ç gibi afedersin,ağlıyorum ayaklarım geri geri gidiyo.
"Dönmek mi istiyosun" dedi. "Evet" dedim bende telefonu uzattı al ara annenleri dönüyoruz biz haftaya de,dedi. Şoka girdim.
Hemen aileleri aradık.O zaman evli de değildik,hayırlısı olsun dediler.
Bu olay Cumartesi akşamı oldu. Tam 1 hafta sonraki Pazartesi yani 9 gün sonra biz sabah 7de Türkiye uçağındaydık :) Çok süper bir duygu,arkama bakmadım bile dönerken.
İnşallah sen de bir gün vatanına dönersin ailene,sevdiklerine kavuşursun canım benim...