• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

İnşallahh öyledir.
Ama dün gece ne düşündüm biliyo musun, hani üzüldüm ya geçen ay hamile kalamadım diye; bak şimdiye belki 5-6 haftalık hamile olucaktım ve dün gece o kadar üzüldüm ağladımki; belkide bebeğime bişiy olucaktı.Gerçkten herşeyde bir hayır varmış İlk bu geldi aklıma..

tabikidee herşeyde vardir bi hayır....bizler bilemedigimiz için üzülüyoruz.bakalım allah ne düsünüyoda bizi gebe bırakmıyoooo

Öyle canım benim ama ilk aklıma ne geldi dün gece biliyo musun?
geçen ay hamile kalamadım diye çok üzülmüştüm, ama kalmış olsaydım şimdiye 5-6 haftalık olucaktı ve dün gece o kadar üzüldüm ki, belkide dün gece o üzüntü sıkıntıyla bebeğime bişey olucaktı.İlk bu geldi aklım herşeyde bir hayır vardır derler ya...Doğru...

Evet herseyde vardir bi hayir takma canim benim bu kadar kafana o senin kadar Hic bi zaman dusunceli olamaz bende hamile kalmayi esim icin Daha Cok istiyorum 28 yasinda ben 22 kendisi uzuluyor Gec baba olacagi icin ama kavga edincede bi tavir yapiyor anlamiyorum ben
Bende Cok fedakalik yaptim baska ulkeye geldim ama degmezmis diyede dusunuyorum Cok kere

Evet herseyde vardir bi hayir takma canim benim bu kadar kafana o senin kadar Hic bi zaman dusunceli olamaz bende hamile kalmayi esim icin Daha Cok istiyorum 28 yasinda ben 22 kendisi uzuluyor Gec baba olacagi icin ama kavga edincede bi tavir yapiyor anlamiyorum ben
Bende Cok fedakalik yaptim baska ulkeye geldim ama degmezmis diyede dusunuyorum Cok kere

Ne kadar gencsin daha.Önünde uzun zaman var olur,merak etme.Zaten erkekler çok geç olgunlaşıyor onların 28 yaşındaki hali bizim 20 yaşındaki halimiz resmen.Benimkide 30u vurdu.
Onunda stresi sıkıntısı var.Ben bebek istemiyoken benle hep kavgası buydu, ben 40 yaşında mı baba olucam diye bağırıp duruyodu bana.Allahı var benimkinin isteksizliği yok aksine ben dinlenelim kalite düşmesin dedikçe o ısrar ediyo yok bişi olmaz deneyelim diye.
Ama işte bazen bişiy oluyo hah diyorum yaptın yaptın şimdi yıktın geçirdin...

Ne kadar gencsin daha.Önünde uzun zaman var olur,merak etme.Zaten erkekler çok geç olgunlaşıyor onların 28 yaşındaki hali bizim 20 yaşındaki halimiz resmen.Benimkide 30u vurdu.
Onunda stresi sıkıntısı var.Ben bebek istemiyoken benle hep kavgası buydu, ben 40 yaşında mı baba olucam diye bağırıp duruyodu bana.Allahı var benimkinin isteksizliği yok aksine ben dinlenelim kalite düşmesin dedikçe o ısrar ediyo yok bişi olmaz deneyelim diye.

Biliyo musun Daha yeni yeni istemeye basladi cocuk sorumluluktan mi korkuyor ama bende calisiyorum
Evet yas meselesi oyle zor olgunlasiyorlar Gec baba olmaktanda korkuyolar anlamiyorum
Hersey yapip Hic bisey yokmus gibide devam etmek istiyor olmuyor ama insanin icinden gelmiyor

Benim kociş 35 ama hala olayın farkında değil sanırsam:26:

Biliyo musun Daha yeni yeni istemeye basladi cocuk sorumluluktan mi korkuyor ama bende calisiyorum
Evet yas meselesi oyle zor olgunlasiyorlar Gec baba olmaktanda korkuyolar anlamiyorum
Hersey yapip Hic bisey yokmus gibide devam etmek istiyor olmuyor ama insanin icinden gelmiyor

Arkadaşım bence kesinlikle sorumluluk korkutuyor bunları...Rahtları bozulacak onu istemiyorlar......

Yurtdışında olmanız onu korkutuyor olabilir. Bizde 2 sene İngilterede yaşadık.Ordayken herşey askıdaydı biliyo musun?Hiç bir şey için kendimize güvenemiyoduk hemde çok iyi paralar kazanıyo olmamıza rağmen.Hatta eşim hep diyoduki,bu memlekette çocuk büyütmem ben diyodu.Onunda etkisi vardır.Daha uzun süre orada mı olucaksınız?Dönme durumunuz yok mu?Büyük ihtimalle stress ve yaşm sartlarınında etkisi vardır hamileliğinin gecikmesinde...

Yurtdışında olmanız onu korkutuyor olabilir. Bizde 2 sene İngilterede yaşadık.Ordayken herşey askıdaydı biliyo musun?Hiç bir şey için kendimize güvenemiyoduk hemde çok iyi paralar kazanıyo olmamıza rağmen.Hatta eşim hep diyoduki,bu memlekette çocuk büyütmem ben diyodu.Onunda etkisi vardır.Daha uzun süre orada mı olucaksınız?Dönme durumunuz yok mu?Büyük ihtimalle stress ve yaşm sartlarınında etkisi vardır hamileliğinin gecikmesinde...

Evet burasi zor bi ulke ama Hic bi zaman donmeyi de dusunmuyor ailesi hayati burda stress vs. Turkiyede oldugunu dusunuyor buraya seviyor ama ben sevmiyorum yanliz hissediyorum Cok karisik yazdim galiba:1:

ınsallah dualarımız kabul olur bende cok ıstıyorum benden sonra evlenenler dogurdu bıle herkes sorup duruyor yokmu bısey dıye bende borclarımız cok daha erken dıye gecıstırıyorum ama ardı arkası kesılmıyor artık hazıranda hastalanmam ınsalah

arkadaşım banada artık gına geldi inanki kayıl valde ille komşu gezmesine gitmekten nefret ediyorum......

sorma benden sonra evlenenlerde doğurdu 2 . yi doğuracaklar nerdeyse bu canımı sıkıyor cok bende hep erken diyorummm sallıyordum artık 4 sene oldu sallanmıyor artık

Evet burasi zor bi ulke ama Hic bi zaman donmeyi de dusunmuyor ailesi hayati burda stress vs. Turkiyede oldugunu dusunuyor buraya seviyor ama ben sevmiyorum yanliz hissediyorum Cok karisik yazdim galiba:1:

Ben anladım seni.Ailesi oradaysa zor tabi dönmez.Bizim kimsemiz yoktu sadece biz 2 mizdik.Dolayısıyla kafa dengi bir kaç insan olmayınca çekilir yer olmuyor gurbet. O yüzden ben seni en iyi anlayan kişiyim diyebilirim. Çok iyi para kazanıyorduk ama bana yetmiyodu manevi olarak.Ayda milyonlarca sterlinde kazansan ben mutlu değilim diyordum.Çokta iyi işlerimiz vardı,arkadaşlarımız vardı,eğleniyoduk çok güzel yaşıyoduk belki bir çok insanın hayal ettiği bir hayttı Londranın merkezinde medeniyetin göbeğinde ama çok kötü bir şey ya.Herşeyden uzak oluyosun,bir düğün oluyo gelemiyosun,eşimin dedesi öldü bize sölememişleri; ta tatile geldiğimizde öğrendik ne kadar kızmıştı... Hayat zor, yalnızken daha da zor.İnşallah şartların düzelir.Orası senin için güzelleşir ya da buraya gelirsiniz belki belli olmz,herşeyden önce kendi ülkende aynı dili konuştuğun insanlar oluyo ailen oluyo iyi kötü.Aç kalmazsın ama oralarda kimden ne rica edebilirsin?
Benim eşim 10 dk içinde dönme kararı verdi.Bir gün ben işe gidicem hazırlanıyorum ve yine ağlıyorum Haziran ayıydı yaz gelmeye başlamış bakıyorum facebooktan herkes bir yerlere gidiyo tatile gidiyo resimler koyuyo herkes beraber bir biz p.ç gibi afedersin,ağlıyorum ayaklarım geri geri gidiyo.
"Dönmek mi istiyosun" dedi. "Evet" dedim bende telefonu uzattı al ara annenleri dönüyoruz biz haftaya de,dedi. Şoka girdim.
Hemen aileleri aradık.O zaman evli de değildik,hayırlısı olsun dediler.
Bu olay Cumartesi akşamı oldu. Tam 1 hafta sonraki Pazartesi yani 9 gün sonra biz sabah 7de Türkiye uçağındaydık :) Çok süper bir duygu,arkama bakmadım bile dönerken.
İnşallah sen de bir gün vatanına dönersin ailene,sevdiklerine kavuşursun canım benim...

Ya kızlar herkes ismini bi sölesin ya ben şu size cevap yazarken nickinizi yazmaktan nefret ediyorum samimiyetim kırılıyo vallaha :9:

Yazın sıraylada ajandama kaydedeyim

Ya kızlar herkes ismini bi sölesin ya ben şu size cevap yazarken nickinizi yazmaktan nefret ediyorum samimiyetim kırılıyo vallaha :9:

Yazın sıraylada ajandama kaydedeyim

Cok Guzel yazmissin canim aynen kendimi yanliz hissediyorum kimsem yok Benim icin sartlarin duzelmesi hollandaca Cok iyi konusmam lazim kafam da karisik hamile kalsam okula gidemem Bilmiyorum hayirlisi seneye belki okula baslamayi dusunuyorum Meslek okuluna duygularim kafam allak bullak bi kayseriye gidip geliyim Yazin sonrasina bakacam

Vallahi zor bi Durum ya cocuk olmasi icin beraber konusmaya gideceginizi soyle

Öyle yapıp gittik cnm 1 yıl önce...Hatta beraber girdik dr.un yanına konuştuk falan filan uzun uzun....Dr sağolsun anlattı yoluyla tamam dedi konuştuk eve geldik hala testi yaptıracak düşün..Ne yapayım bu adamı..Amannnn canı isterse ne yapayım...Ben 1,5 yıldır uğraşıyorum herkes biliyor.Ailesi dahil..Benden çıktı artık...

Back
X