• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

arkadaşım banada artık gına geldi inanki kayıl valde ille komşu gezmesine gitmekten nefret ediyorum......

sorma benden sonra evlenenlerde doğurdu 2 . yi doğuracaklar nerdeyse bu canımı sıkıyor cok bende hep erken diyorummm sallıyordum artık 4 sene oldu sallanmıyor artık

çok enteresan bı durum yahu ama bu aralarda hep hamılelrın haberını doguranların haberlerını duyuyorum al bu sabah ıste arkadasım daha yenı evlendı nısanda hamıleymıs anlamadım kı kımı gorsem kımle konussam aa bak su hamıleymıs su dogurmus dıyor bu bı aydır hep boyle taktıgım ıcın mı boyle oluyor anlamadım valla ınsallah hazıranda herkesı sustururuz :)))

çok enteresan bı durum yahu ama bu aralarda hep hamılelrın haberını doguranların haberlerını duyuyorum al bu sabah ıste arkadasım daha yenı evlendı nısanda hamıleymıs anlamadım kı kımı gorsem kımle konussam aa bak su hamıleymıs su dogurmus dıyor bu bı aydır hep boyle taktıgım ıcın mı boyle oluyor anlamadım valla ınsallah hazıranda herkesı sustururuz :)))

Aynen geçen sene Haziranda evlenen arkadaşım, 10 gün önce doğum yaptı. Arkadan Temmuz sonu evlenen de geçen hafta doğum yaptı. 2 tane de hamile var peşlerinden giden. Hatta daha yılbaşında evlenen benden 3 yaş küçük bir arkadaşım var o da hamileymiş geçen gün kuzenim arayıp söyledi,Zeynep hamile diye.Benden 1 hafta sonra evlenen kuzenimde hamileydi, ama düşük yaptı ne yazıkki.Ben algılayamıyorum bunu nasıl başardıklarını? Tamam ben yıllardır uğraşmıyorum, sadece 3-4 aydır niyetliyim ama gene de uğraşıyorum işte ne gerekiyosa yapıyorum.Ama bunlar resmen bilinçsiz hamşle kalanlar.Bence bizde bilincimizi yitirelim.Hele bir ablam; 10 sene korundu, bıraktığının 2.ayı hamileydi.Galiba şans faktörü var birazda....
Haydi kızlar bu ay bizde güzel haberler vermeliyizzzzzz...

Büşra,Remziye,Serpil,Funda,Tülay,Semay.... Bunları çok iyi biliyorum ve tanıyorum. Haydi bakalım Bütün Kızlar Toplandıkk :54:

Son düzenleme:
artık utanmıyorum valla soruyorum nasıl yapıyorsunuz dıye bıze de soyleyın taktıgı bız evlendıgımızden berı denıyoruz bı dusuk bırde kımyasal gebelık esıme kızıyorum artık yarım yamalak yapıyorsun ısı heralde sakasına tabıkı olmayıncada olmuyor gecelerı yatmadan once ıctıgım bogurtlen koku de ıskence gıbı ya ben mı onu ıcıyorum o mu benı ıcıyor anlamadım ıcerken kıpkırmızı oluyorum cok ıgrenc tadı yaaa cocugumuz olsun bı hele anlıyacak yasa gelsın hepsınden bırer yudum ıcırecem keretaya baksın ne zorluklara yaptıgımızı hehehhe :)) saka saka kıyamammm ben ona yaa

B]mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs--- Serpil

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran--- Elif
funda30--------------------------> 1 Haziran--- Funda
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran--- Tülay
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran--- Büşra
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran--- Remziye
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
[/B]
alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil--- Berna

Son düzenleme:
artık utanmıyorum valla soruyorum nasıl yapıyorsunuz dıye bıze de soyleyın taktıgı bız evlendıgımızden berı denıyoruz bı dusuk bırde kımyasal gebelık esıme kızıyorum artık yarım yamalak yapıyorsun ısı heralde sakasına tabıkı olmayıncada olmuyor gecelerı yatmadan once ıctıgım bogurtlen koku de ıskence gıbı ya ben mı onu ıcıyorum o mu benı ıcıyor anlamadım ıcerken kıpkırmızı oluyorum cok ıgrenc tadı yaaa cocugumuz olsun bı hele anlıyacak yasa gelsın hepsınden bırer yudum ıcırecem keretaya baksın ne zorluklara yaptıgımızı hehehhe :)) saka saka kıyamammm ben ona yaa

Aynen bende öyle taktiğini söyleyin diyorum...Böğürtlen kökü ne işe yarıyor cnm hiç duymadım da...

kızlar ben doktora gittim bişey kalmamış şükür. adetimin 16 ile 25inci günleri progestan içmeye başlıcam. bir de yumurta takibi yapılacak. adet olunca ara dedi adam ama daha olmadım. kafam bozuluo bu duruma. yine lekelenmem uzun sürdü. allah hayırlısını versin

yumurtaların catlaması ıcınmıs aksam yemekten sonra ıncır havuc kuru yapıyorum yatmadan once de bogurtlen koku valla yumurtalar catır catır catlayacak heralde sogan kurunude hastalandıktan sonra bıraktım hadı hayırlısı :)

kızlar ben doktora gittim bişey kalmamış şükür. adetimin 16 ile 25inci günleri progestan içmeye başlıcam. bir de yumurta takibi yapılacak. adet olunca ara dedi adam ama daha olmadım. kafam bozuluo bu duruma. yine lekelenmem uzun sürdü. allah hayırlısını versin

Bernacımm çok sevindim,haydi hayırlısı olsun çok şükür. Hiç kafanı bozma,takma, biraz rahat bırak kendini.İnşallah kendini sıkmazsan bu sefer güzel şeyler olucak :)

Bernacımm çok sevindim,haydi hayırlısı olsun çok şükür. Hiç kafanı bozma,takma, biraz rahat bırak kendini.İnşallah kendini sıkmazsan bu sefer güzel şeyler olucak :)

inşallah canım tek sıkıntım yumurtlamam ay sonuna yetişsin istiorduma ama olmayacak. eşim şehir dışına çıkacakta. artık gelecek napalım

(Ey Muhammed!) Kur'ân'daki Meryem kıssasını da an (insanlara anlat). Hani o, ailesinden ayrılarak (evinin veya mescidin) doğu tarafında bir yere çekilmişti.

Sonra ailesiyle kendisi arasına bir perde koymuştu. Biz ona meleğimiz (Cebrail)i gönderdik de ona tam bir insan şeklinde göründü.

Meryem: "Ben senden Rahmân (olan Allah) a sığınırım. Eğer Allah'dan korkuyorsan (dokunma bana)" dedi.

Melek: "Ben, sana temiz bir oğlan bağışlamak için, Rabbinin gönderdiği bir elçiyim" dedi.

Meryem: "Benim nasıl çocuğum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmamıştır. Ben iffetsiz de değilim" dedi.

Melek: "Bu, dediğin gibidir. Ancak Rabbin buyurdu ki: Bu (babasız çocuk vermek), bana pek kolaydır. Hem biz onu nezdimizden insanlara bir mucize ve rahmet kılacağız. Hem, bu önceden (ezelde) kararlaştırılmış bir iştir." dedi.

Nihayet (Allah'ın emri gerçekleşti) Meryem İsa'ya gebe kaldı ve o haliyle uzak bir yere çekildi.

Sonra doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitseydim" dedi.

Melek, Meryem'e, aşağı tarafından şöyle seslendi. "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir ırmak akıttı."

"Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine devşirilmiş taze hurmalar dökülsün."

"Ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer insanlardan birini görürsen, ben Rahmân (olan Allah)a bir oruç (susmak) adadım. Onun için bugün hiçbir kimseyle konuşmayacağım" de.

Ben bundan anlıyorumki; Yüce Rabbim, kendisine hiç dokunulmamış, bir temasta bulunulmamış bir kadının rahmine çocuk koyabiliyorsa; Bize de kendi isteyip uygun gördüğü zamanda vermemesi mümkün değildir.
Yeterki o -Ol- desin.
Umudunuzu,inancınızı hiç kaybetmeyin kızlar.
Bu gün Mübarek Cuma yüzü-suyu hürmetine sizler için yine Meryem okuyacağım.Bu 3. olacak. Bu ayı tamamlamak için haftaya tekrar edeceğim.İnşallah bir faydam olur.Sadece kalbimin tüm temizliği ile,herbiriniz için içinden geçen güzel duygularla yapıyorum bunu.
Sadece inanmanız bile bana yeter.Yüce Rabbim size en güzel,en hayırlı,en sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahh...

yumurtaların catlaması ıcınmıs aksam yemekten sonra ıncır havuc kuru yapıyorum yatmadan once de bogurtlen koku valla yumurtalar catır catır catlayacak heralde sogan kurunude hastalandıktan sonra bıraktım hadı hayırlısı :)

Hmmm..Hadi hayırlısı cnm belki sebeb eder rabbim bahaneyle oluverir...:emir_bebek:

ınsallah lıstedekı butun hanımlar ve bebıs ısteyen herkes bebek haberı alır hazıranda cuma gunu mubarek gun herkesın duası kabul olur

(Ey Muhammed!) Kur'ân'daki Meryem kıssasını da an (insanlara anlat). Hani o, ailesinden ayrılarak (evinin veya mescidin) doğu tarafında bir yere çekilmişti.

Sonra ailesiyle kendisi arasına bir perde koymuştu. Biz ona meleğimiz (Cebrail)i gönderdik de ona tam bir insan şeklinde göründü.

Meryem: "Ben senden Rahmân (olan Allah) a sığınırım. Eğer Allah'dan korkuyorsan (dokunma bana)" dedi.

Melek: "Ben, sana temiz bir oğlan bağışlamak için, Rabbinin gönderdiği bir elçiyim" dedi.

Meryem: "Benim nasıl çocuğum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmamıştır. Ben iffetsiz de değilim" dedi.

Melek: "Bu, dediğin gibidir. Ancak Rabbin buyurdu ki: Bu (babasız çocuk vermek), bana pek kolaydır. Hem biz onu nezdimizden insanlara bir mucize ve rahmet kılacağız. Hem, bu önceden (ezelde) kararlaştırılmış bir iştir." dedi.

Nihayet (Allah'ın emri gerçekleşti) Meryem İsa'ya gebe kaldı ve o haliyle uzak bir yere çekildi.

Sonra doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitseydim" dedi.

Melek, Meryem'e, aşağı tarafından şöyle seslendi. "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir ırmak akıttı."

"Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine devşirilmiş taze hurmalar dökülsün."

"Ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer insanlardan birini görürsen, ben Rahmân (olan Allah)a bir oruç (susmak) adadım. Onun için bugün hiçbir kimseyle konuşmayacağım" de.

Ben bundan anlıyorumki; Yüce Rabbim, kendisine hiç dokunulmamış, bir temasta bulunulmamış bir kadının rahmine çocuk koyabiliyorsa; Bize de kendi isteyip uygun gördüğü zamanda vermemesi mümkün değildir.
Yeterki o -Ol- desin.
Umudunuzu,inancınızı hiç kaybetmeyin kızlar.
Bu gün Mübarek Cuma yüzü-suyu hürmetine sizler için yine Meryem okuyacağım.Bu 3. olacak. Bu ayı tamamlamak için haftaya tekrar edeceğim.İnşallah bir faydam olur.Sadece kalbimin tüm temizliği ile,herbiriniz için içinden geçen güzel duygularla yapıyorum bunu.
Sadece inanmanız bile bana yeter.Yüce Rabbim size en güzel,en hayırlı,en sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahh...

Allah Kabul etsin canim
Allah razi olsun senden

Günaydın güzeller nasılsınız.....

Yahuuuu bu ne şiddet bu celal herkes bozuk kocişiyle....Ama ne tesadüfki bende limoniyim bay çok bişmişle.:63:
Ne yapalım bunları sizce:47::47::47:

fundacım merhaba nasılsın? benımde bır dusugum ve 1 ay oncede bır kımyasal gebelıgım oldu dr.um klomen vermıstı onu kullanacaktım ama kımyasal gebelık oldugu ıcn bekle rahmın bıraz kendıne gelsın dedı bende dınlemedım tabıı bu ay kullandım zaten olmaz dıye....yarın adet olma gunum ıns olmam dıyorum cunku bizde esımle 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama su sıralar daha da cok ıster olduk bakıyoruz bızden sonra veya once evlenenlerın hepsı hamıle bız harıc ne uzucu deılmı neyse kı şuna inanıyorum bebegimiz oluyor ki düşmüş deilmi çünkü hiç olmasaydı daha da üzülecektik..ama artık ıcım rahat dr.uma guvenıyorum kullandıgım hapıma guvenıyorum kısacası umudumu kaybetmıyorum...ben bu klupten neler okudum kadın yazık kendını yırtıyor kı benım nıye bebegım olmuyo dıye aradan bı 6ay kadar gecıyo bakıyorum kadın hamılelık takvımı cıkarmıs yanıı uzulmeyelım canım elbet olucak elbet bızde meleklerımızı kucaklarımıza alıcaz ama sabır ve zaman canım sakın üzme canını....

bızım de ınsallah bebegımız olurda bızım gıbı dusunenlere bız de tesellı versek bız de gectık aynı stres dolu gunlerden dıyebılsek ahhh ahhh

Back
X