• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ben bi de 2 gndür acayip sinirliyim hemen patlıyorum dün akşam dışarı çıktık eşimle çok üşüdüm yaa yok böyle bi üşüme ki üstümde yün ceket vardı düşünün artık.bende belirtilere takılmıyorum adetim geçerse ancak o zaman kanda görünce inanırım.şunun şurasında 3 gün kaldı erken olacakmışım gibi hep belirtiler ama bugün yarın olursam erken sayılmaz artık bu hftanın başında olsaydı erken oldu derdim.kısmet bakalım allahım bize sağlıklı sıhhatli evlatla nasip etsin hayırlı zamanlarda onlara bakabilme koruyup kollayabilme gücü versin.amin.

bnde 27 olcaktım 25 de oldum aynen bnde usuyorum corap ve patık ve uc kat ustum o derece

Bu sabah yine kahvalti ederken bir ogurtu geldi midem dondu ama bence bana birsey dokunuyor...
Bel agrim siddetlenmeye basladi bir de kasiklarimda ve yumurtaliklarimda derin bir sizlama var,dun gece sol yumurtaligim resmen eselendi sanki birseyle kazidilar kipirdamadim bile o kadar sanciya belki Bit'im yerlesmeye calisiyodur diye soluk bile almadan yattim.
Gecede 7-8 defa tuvalete gittim sonda taktiricam yakinda sinir gelmeye basladi tam uykuya gecicem cisim geliyo???

Bugun inanilmaz bas agrisi cekiyorum havadan midir yoksa baska bir sey mi bilemiyorum.Bugun istanbuldan dayim geldi, beni suzdu,sen hamile misin dedi :9: :46:

Gaz ve sisikinlikse her gecen saniye dahada siddetleniyo. Sanki karnimin icinde koca bir top var inanilaz gergin ve siskin.Gaz cikariyor olmama ragmen siskinlik inmiyor ve gaz hissi gitmiyor.Sabahta 10 bucuktan dakika once uyanamiyorum.

Ama tekrarliyorum hatta eminim: TUM BELIRTILERIM PSIKOLOJIKKKKKKK

ah kuzum benim :54: inşallah hamilesindir bütün belirtiler onu gôsteriyor :124: kuzenim de geçen ay bütün belirtileri yaşamış hatta üstÜNE regli dE olmayıncA tamam dEdik hamilesin doktora gİTti test yaptırdı ama bişey yok.o kadar inandık tjı başka doktora gidip tekrar test yaptırdık sonuç yine aynı.muayene oldu kese filan yok,muayene sandalyesine otUR otURURMAZ REGLİ GELDİ DOKTOR GÜLEREK :BU KADAR DA PSİKOLOJİK YAŞANMAZ Kİ DEDİ :26:KUZENIM NEYE UĞRADIğINI ŞAŞIRDI,AĞLADI O KADAR UYUZ OLDUM Kİ PAT DİYE SÖYLENİR Mİ?

slm kızlar ben geldim.bu hafta sonu mesaiye geldim de.
bende ilk gebeliğimde göğüs ağrısı dışında hiç bir belirtim olmamıştı.şimdi adetime 9 gün var burada erken gebelik belirtisi ne okursam onu hemen yaşıyorum psikolojim o yönde çalışıyor :)
ya şu kullandığınız gülen yüz tarzı şeyleri nasıl kullanıyorsunuz ben niye bulamadım hala :(

ben korunmaktan korkuyorum cunku bnım calıştım zamanlar bı cft vardı korunmuşlar senelerce bıraktılar ve şimdı tedavı goruyolar.amcamın gelını de korundular bırakmışlar sımdıde kac aylardır beklıyolar bn oyuzden korunmadım cunku bılemem kı nezamn olup olmıcanı mesella korunmuyorum 1 senedır olmadı bıde malum yas30 olunca bunları senı uzmek ıcın soylemıyorum aklınızda bulunsun.

Ben mecburen korundum canım, çünkü eşimle evlendikten sonra şehir değiştirdim, eşimin şehrine gelin geldim. Birde 1,5-2 yıl kadar ingilterede kaldık evlenmeden önce, dolayısıyla düzen kurmak için, yeni bir şehre alışmak için, adapte olmak için korundum.O dönemde çok zorluklar yaşadım,alışamadım,i ilk 3 ay ağlayarak geçirdim.O döenmde bir hamile kalsaydım çok daha zor olurdu herşey benim için.
Şimdi yeni yeni çevre ediniyorum,arkadaş buluyorum hayat şimdi yeni güzelleşmeye başladı o yüzden ilk aşamada korunmamak gibi bir şansım yoktu.
Daha yaşımız da genç diye çok acele etmmedik açıkçası. Artık zamanıdır diyebiliyorum şimdi.

Canım benim ayın 30 günüde akıntım oluyordu,yumurtlama günümü falan ayırtedemıyordum o yuzden. Gelen akıntım da sarı renkte kokulu ve kıvamlıydı.Yumurtlama akıntısının renksiz ve kokusuz olduğunu biliyordum.Bir de adet dönemlerimde çok sancılanıyordum,hastanelik oluyordum ağrı kesici iğne yiyip geliyodum.En son Şubat ayında mantar oldum.Hemen dr.a gittim o zaman aşağıdan vajinal muayene yaptı Dr. Hem mantar hem de farklı bir enfeksiyonel bir akıntım olduğunu söyledi. Ağır bir antibiyotik verdi ağızdan, birde 1 haftalık bir fitil verdi.Bitince gel dedi. Gittim, geçmeye başlamış dedi. Zaten antibiyotiği ilk aldığım gün kaşıntım ve mantar akıntım kesildi. Fitilleride 1 hafta kullanınca tamamen geçti. Dr. o arada her kadının yılda 1 kez smear yaptırması gerek gelmişken yapalım sana da dedi, o şekilde yaptı.Yani akıntıyla veya mantarla ilgili olarak yapmadı smearı.Bu seneki böylece yapılmış olsun dedi.
Eğer evlendiğinden beri yaptırmadıysan, mutlaka smear testini yaptır.Hem de mutlaka.Bir şey çıkacağından değil ama en azından kafan rahat olsun... Zaten 15 gün içinde çıkıyo sonucu (Devlette) hemen doktoruna gösterirsin geçer gider.
Ama iltihaplı akıntın varsa onu ihmal etme Allah korusun tüplerini tıkarsın...

kuzucum smear testini yaptırmışsın aferin sana.büTün bAYANLARIN yaptırması gerekli ve keşke zorunlu olsa özel hastaneler 8 gün soNra soNUcu veriyolar,ben de YaPtırmıştım ve içim çok rahatlamıştı

ah kuzum benim :54: inşallah hamilesindir bütün belirtiler onu gôsteriyor :124: kuzenim de geçen ay bütün belirtileri yaşamış hatta üstÜNE regli dE olmayıncA tamam dEdik hamilesin doktora gİTti test yaptırdı ama bişey yok.o kadar inandık tjı başka doktora gidip tekrar test yaptırdık sonuç yine aynı.muayene oldu kese filan yok,muayene sandalyesine otUR otURURMAZ REGLİ GELDİ DOKTOR GÜLEREK :BU KADAR DA PSİKOLOJİK YAŞANMAZ Kİ DEDİ :26:KUZENIM NEYE UĞRADIğINI ŞAŞIRDI,AĞLADI O KADAR UYUZ OLDUM Kİ PAT DİYE SÖYLENİR Mİ?

Benim bütün belirtilerim psikolojik kızlar görürsünüz 1 hafta sonraaa :9:

Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyo :9: Çocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı :9:
İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam :3:
Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:

Ya hepimiz psikolojik deliyiz,ya da hepimiz gebeyiz :52: benim de sol ağrım var ve sürekli iç çamasırı değiştiriyorum.Bir de sürekli yemek yapıyorum ama yemiyorum :52: :52:Allah'ım akıl fikir ver sen bize :27:

arkadaşlar merhaba .. haziranda 1 yıllık ewli olcam 27 yi doldurup eylülde 28 yaşında olcam kocamda 29 olcak...dün akşam kocam cocuk yapalım mı dedi..bende uzun zamandır düşünüyorum.acaba erken mi 1 yıl daha beklesek mi biraz daha gezip eğlenelim mi ..kocam bi ewin tek we kıymetli oğlu,bana da gözleri gibi bakıyorlar ama çocuk konusunda da hiç karışmıyorlar..olsa daha da el üstünde tutacaklar etrafımda dört dönecekler biliyorum..adana dan kayseriye gelin geldim burda hep ewdeyim çalışmayı istiyorum uygun yer olunca girersin diyor kocam.hamile olsam da sorun olmaz sanırım çalışmam ama ne bilim kararsız kaldım haziranda hamile kalmayı istiyordm bnde düşüncelerim hazirandı, ama çoooooook kararsızım .. erken mii yoksa geç mi kalıyoruz ...bi de size sorayim dedim yoksa batım 7 ile 9u arasında değişkenlik gösteriyor ... :)))

Ya hepimiz psikolojik deliyiz,ya da hepimiz gebeyiz :52: benim de sol ağrım var ve sürekli iç çamasırı değiştiriyorum.Bir de sürekli yemek yapıyorum ama yemiyorum :52: :52:Allah'ım akıl fikir ver sen bize :27:

katılıyorum ya psikoljik deliyiz ya da hamileyiz :)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba .. haziranda 1 yıllık ewli olcam 27 yi doldurup eylülde 28 yaşında olcam kocamda 29 olcak...dün akşam kocam cocuk yapalım mı dedi..bende uzun zamandır düşünüyorum.acaba erken mi 1 yıl daha beklesek mi biraz daha gezip eğlenelim mi ..kocam bi ewin tek we kıymetli oğlu,bana da gözleri gibi bakıyorlar ama çocuk konusunda da hiç karışmıyorlar..olsa daha da el üstünde tutacaklar etrafımda dört dönecekler biliyorum..adana dan kayseriye gelin geldim burda hep ewdeyim çalışmayı istiyorum uygun yer olunca girersin diyor kocam.hamile olsam da sorun olmaz sanırım çalışmam ama ne bilim kararsız kaldım haziranda hamile kalmayı istiyordm bnde düşüncelerim hazirandı, ama çoooooook kararsızım .. erken mii yoksa geç mi kalıyoruz ...bi de size sorayim dedim yoksa batım 7 ile 9u arasında değişkenlik gösteriyor ... :)))

erken dEĞil kuzum bir an öNCE yap hayat ne gösterir bilemeyiz benim en bùyük hayalim anneciğim gibi erken yaşta anne olmaktı ama olmadı.Allah'ım nasip etmedi çünkü ben aşırı derecede kansızdım doktor korunmamı söyledi çünkü hamile kalsan bbile ya çocuk ya sen ölürsünüz dedi.bir dE ben kalp hastasiyim yani arada kalbim durup dururken hızla atıyor ve bayılıyorum.Ama Allah'ıma şükürler olsun hepsini atlattım kan oranım %3 ten %12 ye çıktı ve tekrar hayata döNDÜM :9: ALLAH'IM çok büyük ve herŞEYİN zamanını biliyor

Ben de seninle benzer şeyler yaşadım canım. Doğma büyüme İstanbulluyum, İngilterede okudum,yaşadım çok rahat özgür bir hayatım vardı.Çok modern bir aile yapım vardı. Eşimle yurtdışında üni.okurken tanıştık aşık olduk, gözüm görmedi deli cesareti işte aşk dedikleri düştüm peşine İskenderuna gelin geldim.Adanalıysan bizim buraları iyi bilirsin.İskenderun; İstanbulun 1 ilçesi kadar bir yer. Ama çok renkli,çok modern bir yer.Eşimin ailesinin durumu da çok iyi,buranın tanınmış ailelerindenler.
Ben evlenmeden önce bankacıydım,7 sene bankacılık yaptım.Çok iyi paralar kazandım,çok renkli bir iş hayatım vardı.
Ama buraya gelince işler umduğum gibi olmadı.Çalışmayı çok istedim ama olmadı.Kadro açılmadı,tayin alamadım,başka bankalarla da anlaşamadım.Ya da onların şartlarına ben evet diyemedim.Önüme gelen sıradan bir yerde de Soyadımdan dolayı çalışmama eşim razı olmadı.Dolayısıyla 1 senedir vasıflı bir ev kadını oldum.İlk 6 ay sırf çalışıcam diye korundum bebek istemedim.

Sonra baktım ki,buranın düzeni böyle.
Ben çalışsam da benden beklentiler var çalışmasam da var.Bir kere aile yapıları bize göre çok bağlı,çok daha sıkı,her gün birileri geliyor biz birilerine gidiyoruz,aile yapıları çok kuvvetli,adetleri,gelenekleri görenekleride öyle.Dolayısıyla ben çalışırsam çok daha zor bir hayattı beni bekleyen.Çok şükür maddi açıdan da bir problem yoktu,benim çalışmam devede kulak olacaktı eşim için,anca kendine makyaj malzemesi alır kuaföre gidersin o parayla dedi, çünkü burası büyük şehir değil.Çok kurumsal firmalar bile benim bankada 4 yıl önce aldığım maaşı önerdiler.Baktımki olan benim sinirlerime oluyo,ucunu bıraktım.İş miş aramıyorum son 5 aydır.Evin tadını çıkarıyorum.Arkadaş edinmeye başladım, kuzenleri var eşimin,onların eşleri arkadaşları derken çevrem genişledi.
Kafam rahatladı. Eşime de söyledim; madem benim çalışmam bir yarar sağlamayacak benim geleceğimi riske atma sigortamı dışarıdan öde dedim,tamam dedi, şimdi sigortamda ödeniyor, kafam daha da rahat.
Son 5 aydır da bebek istiyoruz ama olmuyor.
Korunduğum dönemlerde hep bıraktığımda hemen olucak sanırdım hatta arada kaçaklar olduğunda kızardım eşime ya hamile kalırsam diye.Ama öyle olmuyor tabiki doğru zamansa Allah ilk korunmadığın anda da nasip eder ama genelde olmuyor.Sen şimdi 28 sin, korunmayı bıraktın,denedin,oldu,hamileliğin,doğurdun diyene kadar yaşın olacak 30.
Erken bir yaş değil açıkçası.
Birde en kötüsünü düşün haydi hemen olmad, bak bu sayfada yıllardır bekleyen arkadaşlarımız var,Allah göstermesin bir sorun olduğunu düşün yaş olacak 34-35.
Bence riske atılacak bir konu değil.

Eğer maddi yönden sorunun yoksa; ki olmadığını anlaıyorum yazından,eşinle aranda sorun yoksa, inan bebekle de gezilir, çok çok biraz sıkıntı çekersin, alkol alamazsın,efendim bara saza gidemezsin ama istedikten sonra o da olur. Bara saza gideceğin zamanda rica edersin kayınvaliden bakıverir bir gececik.
Tatile desen, bebekle tatilin tadı başkadır eminimki, bence bunları dert etme. 28 yaşına kadar gezeceğini gezmiş, yaşayacağını yaşamışsındır, bana bunları eşim 1 sene anlattı. Bende senin gibi çok endişe ettim ama şimdi de diyorumki keşke olsaymış ilk zaman belkide şu günelrde doğumumu bekleyecektim.Benden sonra evlenenler doğurdu, yada hamile bile.
Bence çok uzatma derim. Ama tabi hayat yine de senin hayatın, artısı eksisi seni daha çok bağlar ben sadece sana benzer şeyler yaşamış hatta denemiş ama daha başarılı olamamış bir arkadaşın olarak fikir verebilirim ancak...

Hakkında hayırlısı olsun sevgili arkadaşım, sevgiler :54:

erken dEĞil kuzum bir an öNCE yap hayat ne gösterir bilemeyiz benim en bùyük hayalim anneciğim gibi erken yaşta anne olmaktı ama olmadı.Allah'ım nasip etmedi çünkü ben aşırı derecede kansızdım doktor korunmamı söyledi çünkü hamile kalsan bbile ya çocuk ya sen ölürsünüz dedi.bir dE ben kalp hastasiyim yani arada kalbim durup dururken hızla atıyor ve bayılıyorum.Ama Allah'ıma şükürler olsun hepsini atlattım kan oranım %3 ten %12 ye çıktı ve tekrar hayata döNDÜM :9: ALLAH'IM çok büyük ve herŞEYİN zamanını biliyor

Aynen öyle. Benim annem benim kadarken ben 1,5 yaşındaymışım.Şimdi abla kardeş gibiyiz.

İnsanın şansı yaver gittikten sonra 3 çocuklayken de çalışır.İş ki Allah yazsın.Yoksa değil 1 sene 11 sene de korunsan yiyecek ekmeğin yoksa o memleketten gene iş bulamazsın,gene çalışamaz kariyer yapamazsın.
Benim annem 50 yaşında kendimi bildim bileli çalışır,ben kendi kendimi büyüttüm.Daha yeni emekliye çıktı.1 senedir evde.Ben çok çektim o yalnızlıktan o yüzden çocuğum kendini bilene kadar ben büyütmek istiyorum.Yuvaya,kreşe,ananeye,babaneye göndermek istemiyorum.Okula başladıktan sonra keyfe keder bakarım.İş bulursam çalışırım ya da kendi işimi yaparım.
Ama önce bebeğim.Bebek olmadıktan sonra parayı ne yapacaksın?Kimin geleceğine yatırım yapacaksın,her birimiz çocuklarımız için çalışmıyo muyuz?

ilk gebeliğimde adetim yeni bitmişti hani derler ya o dönem hamile kalmazsın 7.günü falan korunmadık ve hamile kaldım.6 aylık evliyim maddi manevi hazır hissetmiyordum duydum şok oldum ama hemen adapte oldum iyiki olmuş diyorum şimdi 5 yaşında bir kzıım var.sende 28 yaşındasın 1 yılda beklemişsiniz bence beklemeyin olana kadar zaten 1 yıl olur.

Rabbim herşeyin zamanını biliyor ben kendimi hazır hissetmezken aslında ne kadar da hazır olduğumu gördüm hamile kalınca

çook teşekkürler layd_eliph .. iskenduruna da çook geldim hataya da çok güzel yerler ama tabi kayseride iskendurunda ne bi istanbul ne bi adana ne bi izmir oluur bzm için ( yanlış anlaşılmasın hor gördüğümden beğenmdiğimden değildir bu cümlem )...memleket başka bişeee yaaa :)))

ilaç fln içmiyorum prezerwatif kullanıyor kocam kaza fln da olmadı şu ana kadar..yani dediğin gibi olup olmayacağını bilmiyorum..bi yandan da diorum ki artık korunmayalım,oldu oldu,olmadıysa da geç olmadan çaresine bakalım doktora fln gidelim ..

kayınwalidemlerde bi tek büyük görümcemin orta 2 ye giden oğlu war,ufak görümcem bekar çalışıyor..toruna hasretler .. we can atıolar bize bırak biz bakarız diye hepside .. o yönden sıkıntı yok da ne bilim çok kararsızım işte .. hamile olsam warya bayram yerine döner ortalık :)))))))))

çook teşekkürler layd_eliph .. iskenduruna da çook geldim hataya da çok güzel yerler ama tabi kayseride iskendurunda ne bi istanbul ne bi adana ne bi izmir oluur bzm için ( yanlış anlaşılmasın hor gördüğümden beğenmdiğimden değildir bu cümlem )...memleket başka bişeee yaaa :)))

ilaç fln içmiyorum prezerwatif kullanıyor kocam kaza fln da olmadı şu ana kadar..yani dediğin gibi olup olmayacağını bilmiyorum..bi yandan da diorum ki artık korunmayalım,oldu oldu,olmadıysa da geç olmadan çaresine bakalım doktora fln gidelim ..

kayınwalidemlerde bi tek büyük görümcemin orta 2 ye giden oğlu war,ufak görümcem bekar çalışıyor..toruna hasretler .. we can atıolar bize bırak biz bakarız diye hepside .. o yönden sıkıntı yok da ne bilim çok kararsızım işte .. hamile olsam warya bayram yerine döner ortalık :)))))))))

Ortalıktan önce sen bayrama çeviririsin he ryeri, sen ne kadar endişelide olsan içten içe istiyosun buna emin ol. Bende senin gibiydim şimdide dakika sayıyorum
beni geç, benim annem çok idealist bir kadın, o kadar yurtdışında okudun,yabancı dilin var,yazık etme ille çalış ekonomik özgürlüğün olsun diye kendini parçaladı. 1 senedir birazda onun korkusundan bebek sahibi olmak istemedim, hamile kalırsam beni çok eleştiricekti.Sonun da gözümü karartıp söyledim anne ben korunmuyorum artık bebek olucak her an bekle dedim,ilk önce bozuldu hayırlısı olsun falan dedi. Şimdi saat başı arıyo nasılsın,ağrın var mı,belirti var mı? aman dolmuşa binme sarslırsın, arabayı dikkatli kullan, düzgün yazt temizlik yapma diye

bnde 1 saat oldu konuşalı annem adanaya geçmiş yazlıktaydı mersinde , dün laf olsun diye fala baktırdık hamilesin diyo bana dedii kahkahayı bastım anne kız hamile kalsak ne güzl olur diye de , annemde ben değilde ewli kızım olabilir demiş , söledim anneme de çocuk istiyo kocam diye , onlara da kalsa yap diolar annanemler fln özellikle 17 yaşındaki kız kardeşim :) yapsanızaaaaaaaaaaaa diye bağırıyo her telefonda :)

her 2taraf da istiyo bakma bnde bebek düşününce içim bi garip oluyo heyecan werici bi durum bu .. hastane fobim war kan alınmaya gittiğimde daha iğneyi görmden bayılıyorum bunlardan da çok korkuyorum .. doktora baya oldu korkumdan gitmiyorum,doktorum çok sağlıklısın demişti alttan muayene yaptığında..acaba hamile kalmadan önce doktora gitmek gerekirmi :))))) kayınwalideme sordumda bunu , amaaaaan kızım ddi bizim zamanımızda herşey çok zordu biz gitmedik olunca gittik dedi siz hele bi çalışın diyoo :)))))))))

duu ben kocamı arayim gelsin :)))))))))))) yapım çalışmaları başlasın mııııı ozaman :D

Canım benim ayın 30 günüde akıntım oluyordu,yumurtlama günümü falan ayırtedemıyordum o yuzden. Gelen akıntım da sarı renkte kokulu ve kıvamlıydı.Yumurtlama akıntısının renksiz ve kokusuz olduğunu biliyordum.Bir de adet dönemlerimde çok sancılanıyordum,hastanelik oluyordum ağrı kesici iğne yiyip geliyodum.En son Şubat ayında mantar oldum.Hemen dr.a gittim o zaman aşağıdan vajinal muayene yaptı Dr. Hem mantar hem de farklı bir enfeksiyonel bir akıntım olduğunu söyledi. Ağır bir antibiyotik verdi ağızdan, birde 1 haftalık bir fitil verdi.Bitince gel dedi. Gittim, geçmeye başlamış dedi. Zaten antibiyotiği ilk aldığım gün kaşıntım ve mantar akıntım kesildi. Fitilleride 1 hafta kullanınca tamamen geçti. Dr. o arada her kadının yılda 1 kez smear yaptırması gerek gelmişken yapalım sana da dedi, o şekilde yaptı.Yani akıntıyla veya mantarla ilgili olarak yapmadı smearı.Bu seneki böylece yapılmış olsun dedi.
Eğer evlendiğinden beri yaptırmadıysan, mutlaka smear testini yaptır.Hem de mutlaka.Bir şey çıkacağından değil ama en azından kafan rahat olsun... Zaten 15 gün içinde çıkıyo sonucu (Devlette) hemen doktoruna gösterirsin geçer gider.
Ama iltihaplı akıntın varsa onu ihmal etme Allah korusun tüplerini tıkarsın...

Çokk teşekkür ederim ayrıntılı bi şekilde bilgi verdiğin için benim kaşıntım yanmam falan olmadı hiç sadece tek sorunum adetten 3-4 gün önce gelen kahverengi lekelenmlerdi o yüzden gttim ama hiç bişey demedi adetimin son gübü gitttim alttan baktı tahlillerde falan gelip semaer yaprıtayım dedim gerek yok dedi özele gittim zaten...ama dediğin gbi aklımda kahverengi lekenemlerden sebep endişe ediyorum açıkçası akıntım kokulu değil ama ara sıra hafif sarı gelir ayın her günü de değil yumurtalam gününden başlar sonra bazen hiç olmaz bazen adete kadat olur be bilim işte öyle sana da çokkk geçmiş olsunn...:) tekrar teşekkür ederim sence kahverengi akıntı korkulacak bişey mi 3 doktora gittim 3 ü de nomrl olduğu söyledi 2 si ultrasonla baktı hiç bişey yok dedi ma korkuyorum..:(

Kızlarr hepinize günaydınnn.Elifimm benimde senin gibi sızlamalarım var hatta dün adet oldum sanıp kaç kez tuvalete gidip baktım ama gelen giden yok.Dün bayağa tek taraflı solda bi ağrım oldu bende bebişimm yerleşiyor musun annemm dedimm hatta :) bide kocama yaklaşmadım hiç ne olur ne olmaz dedim şimdi ilişki yaşamayalım dedim.Altımda hep bi ıslaklık var yumurtlama yoksa şimdi mi gerçekleşiyor bilmiyorum ki.

canım bende de aynı durum var çamaşırımda ıslkalık hissedip kosuyorm wc ye regli oldum sanıyorum.. iyi yapıyorsun canım reglin yaklastıysa eşine fazla yaklaşma ben ilk hamileliğimde hamile oldugmu bilmiyordum eşimle beraber olurken canım çok yanıyordu ittiğmi biliyorum sonrasında kanamam olmustu düşük tehlikesi gecirmişti 2 hafta boyunca

Back
X