• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenenn haberr geldii topiciğimiz sahibi lady_eliph yani Elif hanımmmmmmmmmm hamileeeeeee.Nazar değmesin...Şeytanın bacağınıı kırdı.Lütfen dualarınızı esirgemeyin çok küçükmüş daha doktor öyle demiş.İnşallah sağlıkla büyür annesine tutunurrrrrrrrrr.Canımm benim kontör alır almazzzz arayacağımmmmmmmmmm senii.Çok sevindimmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmm...

hhheeeyyyyooooooooooo :nazar: biliyodum valla hissetmiştim çok heyecanlııı yaaaa eliffiiimmmmm gözün aydın tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :46::21::emir_bebek::nazar::16: party tıme kızlar elifimizi kutluyoruz... çok duygulandım yaaa ağlıcam şimdiii çok güzel bir haber oldu bu :52: ilknurum hadiiii ama sıra sende müjdeli haberini bekliyoruz seninde bir test al bugün bizleri de kendini de sevindir :21: hadi ilknur hadddiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiii :21:

arkadaşlar folik asit kullanmaya ne zaman başlamak gerekir..ben hamile kalmaya çalışıyorum,4 aydır filan..doktora da gitmedim hiç,henüz bi sorun yok diye düşündüğümden..bat 5 haziran bekliyorum bakalım..bu folik asitin önemini biliyorum ama ne zman başlamak lazım onu bilmiyorum..yardımcı olursanızz...

folik asit kullanmaya hamile kalmaya karar verdiyin andan baslamalisin...her an hamilelik ola bileceyi icin hazir olmalisin ve hamile kalirsan bebisin 3 ayina kadar kullanmalisin...

işte bu yaaa :32: çok mutlu oldum .. iki hamilemiz var yani..hadi bakalım darısı başımıza.ilknur hadi sende yap bir test senide çok merak ediyorum

Kızlar Günaydınnn

Bir şey sorucam, benim 2-3 gündür çok midem bulanıyor, yemek görünce bile bi fena oluyorum. BAT ıma daha 10 gün var, hamilelikten olduğunu sanmıoyrum :( Sol yumurtalığımda 6,5 cm kistim var. Acaba kist mide bulantısı yapar mı? Böyle bişey duydunuz mu?

canim kist mide bulantisi yapmaz,sol yumurtaliginda ksit varsa sag yumurtaliklada hamile kala bilirsin...belkide bebis var...

anammmm taze anne gelmıs hos gelmıss elıf cok mutlu olduk duydugumuzda gercı tahmın edıyorduk ama kesınlestı cok sukur:16:

bat 5 haziranda bende de hiçbi belirti yok,sadece çok sık idrara çıkıyorum.ve zor yetişiyorum o derece yani,nerdeyse kaçırıcak gibi oluyorum :1: bu da belirti sayılır mı bilmem ama..
belirti için erken mi,yoksa bişeyler olmalı mı???

canim 5 haziran batinsa belirtiler suan baslamis olmali,,,idrara sIk cikmak bir belirti ama mide bulantisi,bagirsaklarda karisiklik,stres duygusallik varmi?

kızlar hamile olan arkadaşlarımızı kocaman tebriler inanki çok sevindim allah onların yüzünü güldürdüğü gibi hepimizinkini güldürsün kucaklarını alacaklarına kadar allah yardım etsinn..

ya ben 28 mayıs bat ındanım hala olmadım inat vediyorum biraz daha bekleyeceğim hep acele ettim bu kez sakin olacağım

sizce ne yapmalıyım .......

benim batasıca bat 24 haziran oldu kızlar inşallah yemeyiz kırmızı kartı :47: listemizde güncellensin 29 mayıs üzdü beni :ssz: napalım darısı hazirana inşallah elifim gibi hepimizin tek tek güzel haberleri gelir :49: ilknuuurrrrr senden de haber bekliyorum hadi yavrimom amaaaaa :16::nazar:

Bir çok arkadaşıma sordum. Bu site dahil bir çok foruma baktım. Adet tarihine 5-6 gün kala sabah idrarlarında çıkmış. Silikte olsa ikinci çizgi belirdi dediler hep.

canim normalde adetden 1 hafta sonra cizgi cikar...adete 5-6 gun kalmis 2.cizginin cikmasi stres ve.s durumlardan yumurtlamanin ve dollenmemin erken olmasindan dolayi cikar ve siklus kisa olunca olur boyle seyler...eczacilara ve doktorlara sor...

canim 5 haziran batinsa belirtiler suan baslamis olmali,,,idrara sIk cikmak bir belirti ama mide bulantisi,bagirsaklarda karisiklik,stres duygusallik varmi?

folik asit kullanmaya hamile kalmaya karar verdiyin andan baslamalisin...her an hamilelik ola bileceyi icin hazir olmalisin ve hamile kalirsan bebisin 3 ayina kadar kullanmalisin...
folik asite başlamadım,ben daha dr bile gitmedimki sadece karar verdik 4 aydır korunmuyoruz..kendi kendime kullanmaya başlamayı da hiç düşünmedim.geç kalmış olmam umarım..
mide bulantısı oldu sabahları bi iki gündür,bi de inanılmaz aç uyanıyorum niyeyse,o yüzden de bulanıyo..stres ve duygusallık hat safhada,çok tuhafım bikaç gündür.eşime soğuk davranıyorum istemeden,herşeye sinir oluyorum,herşeye!! ağladım dün biraz da,önce sebep bulamadım,sonra annemleri özledim diye ağlıyım bari dedim :27: ama bunları hamileliğe yormadım hiç,yorsam mı ki!!!!!!!!

kızlar hamile olan arkadaşlarımızı kocaman tebriler inanki çok sevindim allah onların yüzünü güldürdüğü gibi hepimizinkini güldürsün kucaklarını alacaklarına kadar allah yardım etsinn..

ya ben 28 mayıs bat ındanım hala olmadım inat vediyorum biraz daha bekleyeceğim hep acele ettim bu kez sakin olacağım

sizce ne yapmalıyım .......

aaaaa hala bekliyomusun :1: valla sabrınıza hayran kaldım benim 29 mayıstı nitekim dün gece itibari ile kırmızı kart :47: yedim :1: 2 gün geçmiş tatlım üstünden neyi bekliyorsun ki 3. gün bak bugün bence hemen bi test hhooppp gelsin güzel haberler inşallah :16: varmı tatlım herhangi bir belirti?

Kızlar ben geldim :)))
2 arada bi derede girdim vallahi. Ben aptallaşmış durumdayım. Hala psikolojiye girmiş değilim.Sanki sıradan bir şey gibi.Farklılık hissetmiyorum ama bir yandan da salak saalk sırıtıyorum :9:
Doktorun yanına gittim, test soucmu alacaktım dedim. Tamam gel dedi. Ekranını açtı, bakmaya başladı, istiyo musun dedi.. İstiyorum dedim. Bir sessizlik oldu heralde malesef diyecek dedim. Sonra çıktı aldı bilgisayardan.
Baktı baktı zımbaladı bana uzattı "Hayırlı olsun" dedi.
"Ne yani var mı?" dedim. "Evet var" dedi. :))))
Sonra kendi doktoruma götürdüm hemen. Çok büyük bir ihtimalle var şuan tıbben hamilesin çünkü bu BHcg Hamilelik dışında yükselmez; ama bir hafta bekleyelim bu değer katlanarak yükselmeli, eğer haftaya geldiğinden en az 7-8 katına çıkmışsa tamamdır diyebiliriz. Ama tıbben gebelik var dedi.
Ağladım.... :9:
Dışarıda arabada annemle dayım bekliyo.Onlarada sağlık ocağına ilaç yazdırıcam vitaminim bitti dedim. Çıktım.Oturdum arabaya bana bakıyolar salak salak tabi.
"Ben bişy yaptım dün kan verdim, pozitif çıktı" dedim
Dayımda "Yani hamilesinnnn" dedi evet dedim
Teyyy teyyyyyyy :9: Hemen kayınvalideme gittik :9:

Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim dediler.
İnşallah bir problem çıkmaz.

Teyzem üni.hastanesinde biyokimyada onu aradık hemen söyledik. %90 hamilesin dedi. Bu horman sadece çok extrem durumlardaki hastalıklarda ve hamilelikte yükselir dedi.

Ben hala bilincinde değilim galiba.Yada ultrasonda görmeden inanmayacağım.... Allahıma şükürler olsun yine de.
Allah isteyen,umud eden herkese nasip etsin.
Burada sizlerin payı çok büyük.yeri geldi ağladık,yeri geldi dalga geçtik kendimizle.Hep beraber yaşadık.Sizler çoğu zaman umut verdiniz,belki kendinizde olmayanı bana verdiniz.Helal edin haklarınızı.Her duamda siz varsınız dilimde,hep olacaksınız.
Ne mutlu bana bebeğimin onlarca teyzesi olucak.
:46:

aaaaa hala bekliyomusun :1: valla sabrınıza hayran kaldım benim 29 mayıstı nitekim dün gece itibari ile kırmızı kart :47: yedim :1: 2 gün geçmiş tatlım üstünden neyi bekliyorsun ki 3. gün bak bugün bence hemen bi test hhooppp gelsin güzel haberler inşallah :16: varmı tatlım herhangi bir belirti?

sadece 10 gündür hastalık belirtileri var ama 1 2 gündür ada yok ara ara batma oluyor of adetim düzenli olsaydı yapardım ama kendime güvenemiyorum

artık negatif görmekten sıkıldım 4 senedir artık eczaneden test te almaya utanır oldum...

bütün eczaneler tanıyor artık....)

Tebrıkler elıf...konu acmak sana duserlı oldu,,,hemen cınsıyyet hesaplayıp soyleye bılırım...

Teşekkür ederim Munirecim,darısı tüm dileyen arkadaşlarımın baına inşallah sağlıkla.Düşünmen yeter çok teşekkür ederim ama zamana bırakmak istiyorum daha çok erken, Allah sağlıklı,elini ayağını,aklını,ruhunu sağlıklı eylesin cinsiyetinin hiç önemi yok,hayırlı evlat olsun yeter...

2 arada bi derede girdim vallahi. Ben aptallaşmış durumdayım. Hala psikolojiye girmiş değilim.Sanki sıradan bir şey gibi.Farklılık hissetmiyorum ama bir yandan da salak saalk sırıtıyorum :9:
Doktorun yanına gittim, test soucmu alacaktım dedim. Tamam gel dedi. Ekranını açtı, bakmaya başladı, istiyo musun dedi.. İstiyorum dedim. Bir sessizlik oldu heralde malesef diyecek dedim. Sonra çıktı aldı bilgisayardan.
Sonra kendi doktoruma götürdüm hemen. Çok büyük bir ihtimalle var şuan tıbben hamilesin çünkü bu BHcg Hamilelik dışında yükselmez; ama bir hafta bekleyelim bu değer katlanarak yükselmeli, eğer haftaya geldiğinden en az 7-8 katına çıkmışsa tamamdır diyebiliriz. Ama tıbben gebelik var dedi.
Dışarıda arabada annemle dayım bekliyo.Onlarada sağlık ocağına ilaç yazdırıcam vitaminim bitti dedim. Çıktım.Oturdum arabaya bana bakıyolar salak salak tabi.

Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim dediler.

Teyzem üni.hastanesinde biyokimyada onu aradık hemen söyledik. %90 hamilesin dedi. Bu horman sadece çok extrem durumlardaki hastalıklarda ve hamilelikte yükselir dedi.

Ben hala bilincinde değilim galiba.Yada ultrasonda görmeden inanmayacağım.... Allahıma şükürler olsun yine de.
Burada sizlerin payı çok büyük.yeri geldi ağladık,yeri geldi dalga geçtik kendimizle.Hep beraber yaşadık.Sizler çoğu zaman umut verdiniz,belki kendinizde olmayanı bana verdiniz.Helal edin haklarınızı.Her duamda siz varsınız dilimde,hep olacaksınız.

eliiiffimmmm canım benim inan bana o kadar çok sevindim ki gerçekten sanki ben hamile kalmışcasına :16: gözün aydın allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ben inanıyorum için çookk rahat olsun hiç bir sorun çıkmıyacak BİT ni kucağına alıcaksın haırlısıyla :nazar: evet bak ne kadar şanslı bi bebik olucak bisürrü onu seven teyzesi var artık :16: eşine söledin mi canım nasıl tep ki vardi? aaayyyy elifim çok heyecanlı yaaa çok duygulandım canıminiçi :16:

inşallaha doğrudur canım ay anne olacaksın nasıl bir duygu acaba.....sevin arkadaşım senin şuan yaşadığın bu duyguları yaşayamayanlardan biri olarak inanki ağladım bende

kocaman tebrikler......

Back
X