- Konu Sahibi lady_eliph
- #1.381

cok tebrik ederim canim hayirli olsun belirtilerin oldumu ve kan degerin kac cikti adetine kac gun kala yaptin ?Kızlar ben geldim :)))
2 arada bi derede girdim vallahi. Ben aptallaşmış durumdayım. Hala psikolojiye girmiş değilim.Sanki sıradan bir şey gibi.Farklılık hissetmiyorum ama bir yandan da salak saalk sırıtıyorum
Doktorun yanına gittim, test soucmu alacaktım dedim. Tamam gel dedi. Ekranını açtı, bakmaya başladı, istiyo musun dedi.. İstiyorum dedim. Bir sessizlik oldu heralde malesef diyecek dedim. Sonra çıktı aldı bilgisayardan.
Baktı baktı zımbaladı bana uzattı "Hayırlı olsun" dedi.
"Ne yani var mı?" dedim. "Evet var" dedi. :))))
Sonra kendi doktoruma götürdüm hemen. Çok büyük bir ihtimalle var şuan tıbben hamilesin çünkü bu BHcg Hamilelik dışında yükselmez; ama bir hafta bekleyelim bu değer katlanarak yükselmeli, eğer haftaya geldiğinden en az 7-8 katına çıkmışsa tamamdır diyebiliriz. Ama tıbben gebelik var dedi.
Ağladım....
Dışarıda arabada annemle dayım bekliynlarada sağlık ocağına ilaç yazdırıcam vitaminim bitti dedim. Çıktım.Oturdum arabaya bana bakıyolar salak salak tabi.
"Ben bişy yaptım dün kan verdim, pozitif çıktı" dedim
Dayımda "Yani hamilesinnnn" dedi evet dedim
Teyyy teyyyyyyyHemen kayınvalideme gittik
Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim dediler.
İnşallah bir problem çıkmaz.
Teyzem üni.hastanesinde biyokimyada onu aradık hemen söyledik. %90 hamilesin dedi. Bu horman sadece çok extrem durumlardaki hastalıklarda ve hamilelikte yükselir dedi.
Ben hala bilincinde değilim galiba.Yada ultrasonda görmeden inanmayacağım.... Allahıma şükürler olsun yine de.
Allah isteyen,umud eden herkese nasip etsin.
Burada sizlerin payı çok büyük.yeri geldi ağladık,yeri geldi dalga geçtik kendimizle.Hep beraber yaşadık.Sizler çoğu zaman umut verdiniz,belki kendinizde olmayanı bana verdiniz.Helal edin haklarınızı.Her duamda siz varsınız dilimde,hep olacaksınız.
Ne mutlu bana bebeğimin onlarca teyzesi olucak.![]()