• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

batım 03 haziran olmasına rağmen düz akşam kahvereng lekenmem oldu. normalde adet günüm şaşmaz. bende tutunma lekelenmesi heralde bu diye sevindim. kend kendme heyacan yaptım. sabah bir kalktım ki her yer kırmızı. bu ay ilk denememizdi. kafaya taka taka hiç şaşmayan adetmi bile şaşırttım. ben dört yıllık evliyim. maddiyattan dolayı korunuyorduk. eşm hala istemiyordu. resmen yalvara yalvara yalvara ikna etmştim. benle beraber evlenenlerin ikinci çoçukları oldu. neyse çok uzattım. umudum bir dahak aya artık.

üzülme canım kısmet değilmiş.daha ilk denemeniz çok erken.bende 4 yıllık evliyim 2 yıl önce korunmayı bıraktık ama maalesef kısmet değilmiş olmadı.artık nasip inşallah önümüzdeki ay olur.sen beslenmene dikkat et sorun yoksa olur canım

batım 03 haziran olmasına rağmen düz akşam kahvereng lekenmem oldu. normalde adet günüm şaşmaz. bende tutunma lekelenmesi heralde bu diye sevindim. kend kendme heyacan yaptım. sabah bir kalktım ki her yer kırmızı. bu ay ilk denememizdi. kafaya taka taka hiç şaşmayan adetmi bile şaşırttım. ben dört yıllık evliyim. maddiyattan dolayı korunuyorduk. eşm hala istemiyordu. resmen yalvara yalvara yalvara ikna etmştim. benle beraber evlenenlerin ikinci çoçukları oldu. neyse çok uzattım. umudum bir dahak aya artık.
Valla tatlım, maddi sıkıntılar bitmiyor. Bende ilk evlendiğimde öyle düşünmüştüm. Rahat bir hamilelik geçiririm maddi anlamda borçlar bitince demiştim. Şimdi daha çok borçluyuz. Hamilelik planla programla olmuyor. Hesapta olmayan hiç akla gelmeyecek şeyler yaşanıyor. İnsanız başımıza her an her şey gelebiliyor. Akışına bırakmak lazım. Keşke bu sözü kendime de geçirebilsem.

EH artik hazirana gectik bakalim,neler olacak...ben her ay adetime 2 veya 1 gun kalmis ruyamda adet oldugumu gorurum ve arkasindan gelir...hatta bugun ruyasini gorurum yarin adet...ruyam benim herzaman habercimdir,,,buduruma cok alistim... aksam bir ruya gordum,,,adetime simdi 13gun varya...adet oldugumu gordum ve dusundumki,cok uzulmustum ve gidip topikte 13 gun onceden adet oldugumu yazicam diyordum...ruyam beni korkuttu...bugun bekleyelim bakalim...13gun onceden asla olmaz ama ?????

bende sen gbıyım cnm bı gun onceden ruyasını grurum adet olacamı hatta gecen ay yenı dogmuş bebek grdum bı keresınde de cnm bı teyze karnıma dokunuyo uzulme merak etme senın bebegın var dıye ama hıc cıkmadı genelde ruyalarım cıkar senınkı bence psıkolojı strs yapıyoruz oda etkılıyo bızı ama HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CNM

Yaz mevsimine girdik..Yaz döneminin herkeze bolluk bereket,sağlık,huzur,mutluluk ve güzel mucizeler getirmesini dilerim..Bu sıcak samimi topiğin iki güzel annelerinede tebrik ediyor..bebeklerini sorunsuz sağ salim kucaklarına almalarını diliyorum.

Sevgili Munire rüyalar bazen terste çıkabilir..erken olduğunu gördüğüne göre gecikme yaşayıp inşallah hamile kalacak üzüntü yerine sevineceksiniz.İnşallah sizinde müjdeli haberinizi alırız...Sevgiler..

amin canim insallah,hepimizin...

canım morelini bozmak ıstemem ama herkesde farklıdı ınsallah hamılesındır ben gecen ay erkenden reglı oldugmu gördum kan gördüm gercı kan ruyayı bozar derler sonuc hamıle degıldım ama çok sukur bu ay hamıleyım canım ınsallah hamilesindir

benim ruyalarim yalniz adetin digil,herbir seyin habercisi,bu ayda adet oldugumu gorduysem,,,demekki,adet olucam,belkide bebis temmuzda gelicek,gecen yilda temmuzda bal ayimda hamile kalmistim...bu arada canim yenimi hamile oldugunu oyrendin???

Kafana çok takdığını gösteriyor MUNIREcim. Bilinç altı böyle işte. Allahtan hayırlısı. Rüya tabirleri olumlu da yazıyor olumsuzda. Olumlusunu düşünelim seninde benim de bir oğlumuz olacak vakti zamanı gelince inşaallah.:)

yok...ben kafama takmayi coktan biraktim,simdi kendimi tatille falan avutuyorumki,bebek dusuncesinden uzak oluyum...belkide bu topikte hergun boyle seyler okuyoruzya adet,hamilelik falan ondan oldu...durup dururken bu ruyayi gordum...ama ben kendimi hesapladim,,,mayis ve haziran ayi KIZ...oncekide kiz,nedense kiz ayinda hamile kalicagimi dusunuyorum...

ne aralıklarla kullanıyosun ben 2 gün arayla 3 kere denedm bugn adetten snra 13. günüm .dün ikinci çizgi silikti ne demek oluyo diğer günlerde öyleydi

canım regl in bittikten sonra çift çizgiyi görene kadar her gün testi yapman gerek. çift çizgiyi gördükten sonra devam etmene gerek yok.

canım ben kullandım ilk defa bu ay kullandım

ayy kızlar bende kullandım bu ay üstelik ilaç kullanıyorum ve galiba benim yumurta çatladı çoktan pazartesi çift çizgi vardı ama diğer çizgi kadar net değildi 2 defa yaptım öyle çıktı 2 gün sonra silikleşmişti iyice ondan sonra da hiç yapmadım. işin kötüsü çift çizgiyi gördüğümde ilişki olmadı. rahim filmi çektirmiştim antibiyotik kullandım 1 hafta ilişki olmadı tam da o sırada çıktı çizgi. yani çarşamba görüştük ama inşalllah yumurta o zamana kadar dayanmıştır. :( akıntım da olmuştu üstelik hayırlısı olsun artık olacağı varsa olur Rabbim bilir.

ayy kızlar bende kullandım bu ay üstelik ilaç kullanıyorum ve galiba benim yumurta çatladı çoktan pazartesi çift çizgi vardı ama diğer çizgi kadar net değildi 2 defa yaptım öyle çıktı 2 gün sonra silikleşmişti iyice ondan sonra da hiç yapmadım. işin kötüsü çift çizgiyi gördüğümde ilişki olmadı. rahim filmi çektirmiştim antibiyotik kullandım 1 hafta ilişki olmadı tam da o sırada çıktı çizgi. yani çarşamba görüştük ama inşalllah yumurta o zamana kadar dayanmıştır. :( akıntım da olmuştu üstelik hayırlısı olsun artık olacağı varsa olur Rabbim bilir.

olsun canım rahim filminden sonra 2-3 ay hamile kalma olasılığı artar demişti doktor bana, bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur :D

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania----------------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs -------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran -------> HAMİŞ
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs --------> HAMIS
funda30--------------------------> 1 Haziran -------> adet gordu
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-------------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE---------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

KIZLAR TOPIGI BOYLE SAHIBSIZ BIRAKMAYALIM,,,ELIF GELENE KADAR,,,DUZENLEYELIM,,,bugun basaka kim adet gordu,veya basaka hamis varmi???

yok...ben kafama takmayi coktan biraktim,simdi kendimi tatille falan avutuyorumki,bebek dusuncesinden uzak oluyum...belkide bu topikte hergun boyle seyler okuyoruzya adet,hamilelik falan ondan oldu...durup dururken bu ruyayi gordum...ama ben kendimi hesapladim,,,mayis ve haziran ayi KIZ...oncekide kiz,nedense kiz ayinda hamile kalicagimi dusunuyorum...
Kız çocuklarına bayılıyorum. İlk çocuğumun kız olmasını istedim. Rabbim çok şükür verdi. Sadece fiziksel ve karakter olarak aynen babası. İki kişiyle baş edemiyorum bazen falla. Bana, bana benzeyen durumu eşitleyebileceğim bir kuzu daha lazım. Kızlar babaya daha düşkün oluyor. Erkek evlatlar anneye daha düşkün deniliyor. O duyguyu da yaşamak isterim nasip olursa. Çalışan bayanlar olunca bebekle daha çok vakit geçirmek için zamanını da ayrlamak gerekiyor. malum hamileik izni yeterli değil. Bir de burç meselesi var. Anlaşabileceğin bir burç olursa çok güzel oluyor. Tabi bunlar hesapla kitapla olmuyor maalesef. Yaradan ne zaman ne yapacağını iyi biliyor. Lütfün da hoş kahrın da hoş Allahım. Sen her şeye Kadir'sin.

kız çocuklarına bayılıyorum. Ilk çocuğumun kız olmasını istedim. Rabbim çok şükür verdi. Sadece fiziksel ve karakter olarak aynen babası. Iki kişiyle baş edemiyorum bazen falla. Bana, bana benzeyen durumu eşitleyebileceğim bir kuzu daha lazım. Kızlar babaya daha düşkün oluyor. Erkek evlatlar anneye daha düşkün deniliyor. O duyguyu da yaşamak isterim nasip olursa. çalışan bayanlar olunca bebekle daha çok vakit geçirmek için zamanını da ayrlamak gerekiyor. Malum hamileik izni yeterli değil. Bir de burç meselesi var. Anlaşabileceğin bir burç olursa çok güzel oluyor. Tabi bunlar hesapla kitapla olmuyor maalesef. Yaradan ne zaman ne yapacağını iyi biliyor. Lütfün da hoş kahrın da hoş allahım. Sen her şeye kadir'sin.

evet canım o zaman sen yaradana dua et...allah gonlune gore versın...

Back
X