• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Benim adet belirtilerim var. Sarı akıntım oluyor günde bir kaç kez. Kişiye göre değişebilir belirtiler..

günün geçtimi canım senin de benim akıntım beyaz oluyor hafif ıslaklık hissediyorum adet oldum sanım dakka başı kontrol ediyorum kendimi ama gelen yok.. inşallah da gelemezolur.

Kelam inşallah hamilesindir.bayağı geçmiş günün.allah kalbindekin göbüşüne versin inşallah:)
benimde daha 2 gün var ama belim çok ağrıyo sanırım benim kırmızılar yolda:(aaaffff yaaaaaaaa

Hayır canım daha olmadım. Ben bu ay çok stresli zamanlar geçirdim. Adet günüm gecikmiş de olabilir. Normalde zaten 30-31 gün sürüyor siklus dönemi. İki ay önce 33 gün sonra adet olmuştum. Dün idrar tahlilim negatifti. Kan tahlili yapmaya korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğimde idrar tahlilinde hemen çıkmıştı. Emin olmak için kan tahlili yaptırdım. Bayan doktora gittim araştırma hastanesinde. Beta hcg değerini çok yüksek buldu, tekrar yaptır dedi. Bir kaç gün sonra tekrar yaptırınca haliyle daha yüksek çıktı. Vay efendim mol gebelik olabilir bir de özel de yaptır dedi. Özel de de değer aşırı yüksek çıkınca az kalsın beneğimi alacaklarda. Hatta gün verdiler kürtaj için. KOSKOCA PROF, YAR.DOÇ ULTRASONDA KESEYİ GÖRMSİNE RAĞMEN ANLAYAMADI. bAŞKA İKİ DOKTORA DAHA GİTTİK. bİRİNDE KALP ATIŞINI DUYDUK. Diğeri de olur mu öyle şey yanlış teşhis demişti. Çok zor zamanlardı. Hamileykende başka talihsiz olaylar yaşadım. Onları da başka zaman anlatırım artık...
Hamileliğin de iyi ve güzel geçirilmesi önemli kızlar.

canim doktorlar cok ama her doktorda bilgili diyil,,,bu sefer insallah hamile olursan doktorunu iyi sec...ben bakude cok iyi doktorlar biliyorum ama istanbulda yasamadigim icin ordaki doktorlari tanimiyorum,cok isterdim iyi 1 doktora seni ve herkezi yonlendirmeyi...oncelilke sunu soylemem gerekir,ilk hamileliyinde siklusun kac gundu???
simdi 30 31 gun diyorsun eyer 30 gunse 16-17 .gununde ymurtlamissin ve hamile kaldiysan adetden 1 hafta sonra teste cikar,,bende bebisimi kayb etmeden once siklusum 30,gundu ve ben 19.gunumde hamile kaldim...idrarda pozitif sonucsa adetden 11 gun gecince gosterdi,ogune kadar hep negatif cikti...ama bebisten sonra simdi adetlerim 28 gunde bir olmaya basladi,,,simdi hamile kalsam 11 gun diyil daha erken gostericek,,bence senin beklemen lazim,,,i

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız.. benim bat 26 mayıstı hala gelmedi 2 gün önce kan vermek için gittim malesef veremedim dünde idrar testi alacaktım kalmamış şansım mı yok ne öğenemiyorum ancak pazartesi kan verebilirim inşallah o zamana kadar adet olmam gerçi hiç adet belirtim yok neredeyse bi de akıntım oluyor beyaz bi şekilde az az geliyor ama günde bi kaç kere geliyor..

merhaba canım batlarımız aynı ve bende de kırmızılar hala yok 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. korkuyorum gidip kan vermeye olumsuz haber alacağım yine geçen aylardaki gibi olacak diye. umarım hamilesindir, hamileyizdir. benim de hiç bir adet belirtim yok 1 hafta önce başlaması gereken bel ağrım dahi yok. bular olmayınca ümitleniyorum ama eğer bebiş olsaydı o yaptığım testte kendini az da olsa gösterirdi diyorum. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı...

bence hemen yap şimdi çıkabiliiiir

canım işte tes yok ki yapayım dün eczaneye baktım kalmamış bu günde köye gidiyoruz direk çıkamam herhalde... anca pazartesi ile gidebilirsem hastaneye kan vereceğim allah büyüktür ya üzüleceğim :50: ya da sevinçten uçaçağımm :52::52::52:

Kelam inşallah hamilesindir.bayağı geçmiş günün.allah kalbindekin göbüşüne versin inşallah:)
benimde daha 2 gün var ama belim çok ağrıyo sanırım benim kırmızılar yolda:(aaaffff yaaaaaaaa

inşallah canım öyleyimdir çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... inşallah kırmızıların gelemezolu bi 9 ay hamişsindir inşallah.

merhaba canım batlarımız aynı ve bende de kırmızılar hala yok 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. korkuyorum gidip kan vermeye olumsuz haber alacağım yine geçen aylardaki gibi olacak diye. umarım hamilesindir, hamileyizdir. benim de hiç bir adet belirtim yok 1 hafta önce başlaması gereken bel ağrım dahi yok. bular olmayınca ümitleniyorum ama eğer bebiş olsaydı o yaptığım testte kendini az da olsa gösterirdi diyorum. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı...

hayırlısı olsun canım inşallah ikimiz aynı günde hamileyiz deriz çifte mücde olur topiğimize inşallah.....

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania----------------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (beklemedeyiz)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs -------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran -------> HAMİŞ
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs --------> HAMIS
funda30--------------------------> 1 Haziran -------> adet gordu
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-------------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran
asyahayat------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE---------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

KIZLAR TOPIGI BOYLE SAHIBSIZ BIRAKMAYALIM,,,ELIF GELENE KADAR,,,DUZENLEYELIM,,,bugun basaka kim adet gordu,veya basaka hamis varmi???

ben ya bu bat hesabımı yanlış mı yapıyorum anlamadımki her ay adetimin ilk gününü telefonuma yazarım . netteki hesaplayıcılara göre 31 günde bir adet oluyorum 35 gün oldu pufffff :50:

canim doktorlar cok ama her doktorda bilgili diyil,,,bu sefer insallah hamile olursan doktorunu iyi sec...ben bakude cok iyi doktorlar biliyorum ama istanbulda yasamadigim icin ordaki doktorlari tanimiyorum,cok isterdim iyi 1 doktora seni ve herkezi yonlendirmeyi...oncelilke sunu soylemem gerekir,ilk hamileliyinde siklusun kac gundu???
simdi 30 31 gun diyorsun eyer 30 gunse 16-17 .gununde ymurtlamissin ve hamile kaldiysan adetden 1 hafta sonra teste cikar,,bende bebisimi kayb etmeden once siklusum 30,gundu ve ben 19.gunumde hamile kaldim...idrarda pozitif sonucsa adetden 11 gun gecince gosterdi,ogune kadar hep negatif cikti...ama bebisten sonra simdi adetlerim 28 gunde bir olmaya basladi,,,simdi hamile kalsam 11 gun diyil daha erken gostericek,,bence senin beklemen lazim,,,i

Ben de 16-17 diye bekliyordum . ilk defa ovulasyon testi kullandım. 14. günü çift çizgi oldu testte.(test doğruysa erken yumurtladım) 13 14 de korunmalı 15. de ve 18. de korunmasız ilişkim oldu. Üst üste ilişki olunca sperm katitesi düşer deniliyor. ilk gebeliğimde hcg değeri yüksek olunca silikte olsa idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum.

Back
X