- Konu Sahibi lady_eliph
- #1.721
Canım ne zamandır bebek istiyordun?çok oldumu
canım 9 aydır istiyoruz 3 ay önce neden olmuyor diye doktora da gittik eşimde de bende de hiç bi sorun çıkmadı çok şükür bekliyoruz artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne zamandır bebek istiyordun?çok oldumu
canım 9 aydır istiyoruz 3 ay önce neden olmuyor diye doktora da gittik eşimde de bende de hiç bi sorun çıkmadı çok şükür bekliyoruz artık
Çok iyi yapmışsınız canım.tamam o zaman bu ay hamilesin inşallah:)
sen hamile kal allahın izniyle bende arkandan gelim:)
canim doktorlar cok ama her doktorda bilgili diyil,,,bu sefer insallah hamile olursan doktorunu iyi sec...ben bakude cok iyi doktorlar biliyorum ama istanbulda yasamadigim icin ordaki doktorlari tanimiyorum,cok isterdim iyi 1 doktora seni ve herkezi yonlendirmeyi...oncelilke sunu soylemem gerekir,ilk hamileliyinde siklusun kac gundu???
simdi 30 31 gun diyorsun eyer 30 gunse 16-17 .gununde ymurtlamissin ve hamile kaldiysan adetden 1 hafta sonra teste cikar,,bende bebisimi kayb etmeden once siklusum 30,gundu ve ben 19.gunumde hamile kaldim...idrarda pozitif sonucsa adetden 11 gun gecince gosterdi,ogune kadar hep negatif cikti...ama bebisten sonra simdi adetlerim 28 gunde bir olmaya basladi,,,simdi hamile kalsam 11 gun diyil daha erken gostericek,,bence senin beklemen lazim,,,i
canım erken gebelik testini BAT ından kaç gün önce yapmıştın da çıktı?
Canım 5- 7 gün önce yazıyor benim bat Perşembe yani dün ben gecen Cumartesi ilk yaptım ilk bakışta 2. Çizgi göremedim elime alınca cok zor gördüm esim göremedi pazar gunü sancım olunca tekrarladım cok silik çıktı ama görünüyordu zaten kullanma klavuzunda hcg hormonu yükseldikçe koyulasir yazıyordu salı gunü cok net çıktı cuma kan testi yaptiracaktim ama lekelenme olunca salı gunü hemen kan testi yaptırdım
Ben de 16-17 diye bekliyordum . ilk defa ovulasyon testi kullandım. 14. günü çift çizgi oldu testte.(test doğruysa erken yumurtladım) 13 14 de korunmalı 15. de ve 18. de korunmasız ilişkim oldu. Üst üste ilişki olunca sperm katitesi düşer deniliyor. ilk gebeliğimde hcg değeri yüksek olunca silikte olsa idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum.
Ben de 16-17 diye bekliyordum . ilk defa ovulasyon testi kullandım. 14. günü çift çizgi oldu testte.(test doğruysa erken yumurtladım) 13 14 de korunmalı 15. de ve 18. de korunmasız ilişkim oldu. Üst üste ilişki olunca sperm katitesi düşer deniliyor. ilk gebeliğimde hcg değeri yüksek olunca silikte olsa idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum.
canim ayrica...kanda HCG hormonu ilk dollenme oldugu andan salgilanmaya baslar,ama bu cok az oldugu icin yalniz 1 hafta falan sonra kanda cikar,idrarda testinte cikmamasinin sebebi,oncelikle bebek rahme oturduktan 1 hafta falan sonra bu hormon suratla artar ve idrara gecmeye baslar ,o zaman idrar testi pozitif cikar...kanda olsa bile cok az oldugun icin idrara oyle erken cikmaz ve gostermez...
markası ne yaptığın testin? ben geçen ay çok aramıştım erken sonuç veren test ama bulamamıştım eczanelerde. İsimle ararsam belki bulabilirim.
Doğum konrol hapı kullandıysan 28 gün olarak ayarlıyor zaten. eşin korunuyorsa o süre uzuyor. Benim bebeğimi kurtaran iyi bir doktorum var. Adamın pratiği çok iyi ama iki dakika konuşup sorularına cevap vermez azarlayarak konuşur. Birde ilk gebeliğimde bebeğim normal zamanını tamamlayınca yani 40 haftalık olunca sezeryan yapmak istedi. Bizde normal doğum için biraz daha beklemek istedi,ğimizi söyledik 1 hafta 10 gün kadar. Çok kötü bizi azarladı. Yok işim var bilmem kimi sezeryan yaparken seni de yaparım deyince doktorumu değiştirdim. doğum için bir hafta bekledim. Sancı serumu yiyip 9 saat doğum sancısı çektikten sonra bebeğim kakasını yaptı ve sezaryan oldum yine de:)
ben de çektirdim, 2. ayım bu ay, sorun çıkmadı ama hayatımın en büyük acılarından biriydi gerçekten.. işe yarasa da deyse çektiğim acıya![]()
Bu gün kan testi yaptırsam kesin çıkar o zaman. Şİmdilik gitme imkanım yok. Eşim pazartesiyi bekleyelim diyor. Bu olayı kafayı takdığım için başka işlere konsantre olamıyorum.canim ayrica...kanda HCG hormonu ilk dollenme oldugu andan salgilanmaya baslar,ama bu cok az oldugu icin yalniz 1 hafta falan sonra kanda cikar,idrarda testinte cikmamasinin sebebi,oncelikle bebek rahme oturduktan 1 hafta falan sonra bu hormon suratla artar ve idrara gecmeye baslar ,o zaman idrar testi pozitif cikar...kanda olsa bile cok az oldugun icin idrara oyle erken cikmaz ve gostermez...
Anladım. Bekleyelim görelim. Bakalım Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler..
once uzuldum ama sonra guldum,,,bebis cok yaramazmis...dogum kontrol hapina gelince ben asla oyle bisey kullanmam ve hic 1 hastamada tavsiye etmem...cok zararli ve kotu bisey...
DKH-ni biraktiktan sonra aylarla hamile kalmaya ugrasiyorlar tedavi falan oluyorlar...benim 28.gun olmamim sebebi ilk bebegin kurtaj olmasiydi,kurtaj sonrasi adet duzeni degisir...ustelik 2 ay korundumki,zaten 2.bebeginde spina bifidali olmamasi icin hamile kalmamam gerekiyordu...4 aydir korunmayi biraktim ve korunmayi biraktiktan sonra hamile kalmanin 6 ay suresi var...
Bu gün kan testi yaptırsam kesin çıkar o zaman. Şİmdilik gitme imkanım yok. Eşim pazartesiyi bekleyelim diyor. Bu olayı kafayı takdığım için başka işlere konsantre olamıyorum.
Bebeğinin tam olarak sıkıntısı neydi? Söylemiştin ama anlamamışım demekki. Rabbim tüm isteyenlerim hayırlı zamanda hayırlısı ile kucaklarını doldursun , yüzünü güldürsün. Benim kız halen çok yaramaz. iki senedir gece uykusu yok. Akedemik kariyer sekteye uğradı halen konsantre sıkıntım var. Hamileler, hamile kalacaklar bu günlerin kıymetini bilin, bebiş gelince tüm zamanınızı ve enerjinizi sömürecek tüketecek. Sonra siz daha da güçleneceksiniz ama daha sinirli ve uykusuz olarak..