HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Hekeze günaydin,bu sabah ablamın fransadan getirdiği çok hassas testi uyguladim ve hemen dakika olmadan gayet net çift çizgiyi gördüm:)

Fakat 4 cm lik miyomun var,bu akşamdan beri öströjen hormonum yükseldikçe ağrı yapmaya başladı.İnşallah bu kez bebeğim yaşar!!!

gözün aydın canımm!! :21: Doktora gittin mi?

Hekeze günaydin,bu sabah ablamın fransadan getirdiği çok hassas testi uyguladim ve hemen dakika olmadan gayet net çift çizgiyi gördüm:)

Fakat 4 cm lik miyomun var,bu akşamdan beri öströjen hormonum yükseldikçe ağrı yapmaya başladı.İnşallah bu kez bebeğim yaşar!!!

hayırlı olsun canım. inş saglıkla kucagına alırsın bebişini..:46:

canımsın ya.valla bizde 2 yıla yakındir deniyoruz ama 1,5 yıl hiç doktora falan gitmedim bekledim o süre zarfında ovulasyon günü yok adet gecikmesi hiçbirşey takip etmedim sonuç olarak olmadıda.sonra eşim kız çocukalrını çok sever eskiden beri böyle canını verir.birgün yeğenimi içine sokacak gibi severken dedimki vakti gelmiş ben doktora gideyim.ikimiz birden gittik allaha çok şükür ki eşimde birşey çıkmadı.doktor sende biraz yumurta tembelliği var dedi.klomen verdi o ay çok ümitliydim olmadı.sonra dediki doktor yumurta gelişmiş çok güzel çatlamış sen neden hamile kalmadın.sonra dedi bu ay hap kullanmıcan rahim filmi çektircen çektirdim.tamam sorun yok.bu ay sadece ilişki dedi ve işte günüm 3-4 gün geçti.şimdi test yapmaya korkuyorum nagatif diye o yüzden eşimede söylemedim hafta sonuna kadar beklicem sonrada yapacam.biraz uzun olsu okuduğun için teşekkürler:)

hiçbir sorun yoksa er ya da geç hamile kalıcaksın canım doğal yollarla hiç takma kafana, ama bence bi test yap ya nasıl dayanıyosun :)

herkeze günaydın arkadaşlar. ayın 5 ve gelen giden yok bende. gerçi 6sı dedim ama. sapıtmıştı benim kırmızı:1:. geçen ay 1 hafta önce gelmişti. bakalım bu ay ne olacak. dün feci bel ağrısı girdi. halen azıcık duruo. g.lerimde ağrıo, acıyor. gece de doğru dürüst uyumadım. papatya içtim, uyumuşum 1 saat sonra.

bu arada yeni hamişlerimiz varmış. hadi gözünüz aydın. Allah bebişlerinize ve sizlere sağlık versin.

yıldız yıldız20 hayırlı ugurlu olsun sorunsuz bır gebelık gecırısın ınsallah:nazar: nazar degmesın topıgımıze patır patır patlıyoruz :9:

herkeze günaydın arkadaşlar. ayın 5 ve gelen giden yok bende. gerçi 6sı dedim ama. sapıtmıştı benim kırmızı:1:. geçen ay 1 hafta önce gelmişti. bakalım bu ay ne olacak. dün feci bel ağrısı girdi. halen azıcık duruo. g.lerimde ağrıo, acıyor. gece de doğru dürüst uyumadım. papatya içtim, uyumuşum 1 saat sonra.

bu arada yeni hamişlerimiz varmış. hadi gözünüz aydın. Allah bebişlerinize ve sizlere sağlık versin.

bence sen de bı test yap bak hamıle sayısı 7 ye ulastı senle bırlıkte 8 olsun:16:

bence sen de bı test yap bak hamıle sayısı 7 ye ulastı senle bırlıkte 8 olsun:16:

aslında kan testi iyi olurda. korkuyorum. ya geç gelecekse. bebiş yoksa.... dün kendi kendime konuşup durdum. sadece bebiş ile ilgili de değil, herşeye..... kafayı mı yiyorum neee:37:

günaydınlaaar:8:

münirecim cevabın için teşekkürler .dEDİĞİN GİBİ OLİR İNŞALLAH YUMURTLAMA zamnından bri çok akıntım yok ama kasık ağrıları belirrgin bir şekilde devam ediyor 10 gün kaldı inşallah sonuç güzel olur

aslında kan testi iyi olurda. korkuyorum. ya geç gelecekse. bebiş yoksa.... dün kendi kendime konuşup durdum. sadece bebiş ile ilgili de değil, herşeye..... kafayı mı yiyorum neee:37:

kan testınde erkende olsa cıkıyor en azından ogrenırsen ona gore daha dıkkatlı olursun dınlenırsın varsa kotu alıskanlıkarın azaltır yada kokten bırakırsın vs vs

tatlı kuşum daha öncede yazdım ama okumadın herhalde...
kuzuummm hayırlı ugurlu olsunn wallla nasıl sevindim anlatamamm yaa gözlerim doldu yemin ederim :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh ...
seviyorum seni kojaman öpüyorum:54:

Seliniiiimmm :46: Yavrum sana msj atacaktım içimden geçmedide değil ama atamadım ya nispet yapar gibi nasıl olsa öğrenir dedim.
Seni çok seviyorum canım arkadaşım benim buradaki ilk arkadaşım :46: Bak bizim topiğimiz çok uğurlu daha ayın 5 inde 7 hamişimiz var,gel senide yazalım buraya :9:
Bende seni çok sevşiyorum bal peteğimmm:54:

canım ailede varmı ikiz yoksa aşılama yada klomen falanmı?
bende çok istemiştim ikizim olzun ama kısmet tabi herşeyin hayırlısı.
rabbim gönlüne göre versin canım.hayırlıs sağlıcakla dağumlar nasip etsin

Ayyy benimde daha adet günüm gelmeden 100 lerde çıktıydı ikinci kontrolümdeee.. Benim tarafımdada eşimin tarafındada ikiz var.....:18:

Bal böceği, Benide yazın diye diye hmaiş oldun gülüm. Allah hayırlı uğurlu etsin,sağ salim kucağına almak nasip etsin.:54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania------------------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
pembetilki------------------------> 2 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 7 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:[/QUOTE]

Seliniiiimmm :46: Yavrum sana msj atacaktım içimden geçmedide değil ama atamadım ya nispet yapar gibi nasıl olsa öğrenir dedim.
Seni çok seviyorum canım arkadaşım benim buradaki ilk arkadaşım :46: Bak bizim topiğimiz çok uğurlu daha ayın 5 inde 7 hamişimiz var,gel senide yazalım buraya :9:
Bende seni çok sevşiyorum bal peteğimmm:54:

Ayyy benimde daha adet günüm gelmeden 100 lerde çıktıydı ikinci kontrolümdeee.. Benim tarafımdada eşimin tarafındada ikiz var.....:18:

Bal böceği, Benide yazın diye diye hmaiş oldun gülüm. Allah hayırlı uğurlu etsin,sağ salim kucağına almak nasip etsin.:54:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania------------------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
pembetilki------------------------> 2 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 7 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:
[/QUOTE]

oh oh negüzel gidiyo:nazar:hergun güzel haberler alırız inşalllllah

Günaydın seksi bal böceklerim benim. ben uykudan kendimi alamıyorum. bu saat oldu yeni kalkabildim eskiden bu saate bütün işler bitmiş olurdu ooff tembel oldum ben yaaa!

Kızlar söyleyin, itiraf edin bakayım, sigara kullanan kaç bal böceğimiz var????:20::19:

kan testınde erkende olsa cıkıyor en azından ogrenırsen ona gore daha dıkkatlı olursun dınlenırsın varsa kotu alıskanlıkarın azaltır yada kokten bırakırsın vs vs

haklısın aslında. eğer değilsem antibiyotik vermişti doktorum onu kullanırım. Allahtan kötü alışkanlığım yok.

Bu arada aile hekimliğindeki ebe gel 15 gün sonra da test yapalım demişti. nasıl test yapıyorlar ki. idrar mı kan mı? birde sabah mı gitmek lazım. bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni sevinirim.

Günaydın seksi bal böceklerim benim. ben uykudan kendimi alamıyorum. bu saat oldu yeni kalkabildim eskiden bu saate bütün işler bitmiş olurdu ooff tembel oldum ben yaaa!

Kızlar söyleyin, itiraf edin bakayım, sigara kullanan kaç bal böceğimiz var????:20::19:

Ben malesef ben,bırakmistim ilk hamileligimde sonra tekrar başladim ama aması yoktur diceksiniz biliyorum ama,18 mayıstan beri paket almıyorum ordan burdan bulursam içiyorum:(

canımsın ya.valla bizde 2 yıla yakındir deniyoruz ama 1,5 yıl hiç doktora falan gitmedim bekledim o süre zarfında ovulasyon günü yok adet gecikmesi hiçbirşey takip etmedim sonuç olarak olmadıda.sonra eşim kız çocukalrını çok sever eskiden beri böyle canını verir.birgün yeğenimi içine sokacak gibi severken dedimki vakti gelmiş ben doktora gideyim.ikimiz birden gittik allaha çok şükür ki eşimde birşey çıkmadı.doktor sende biraz yumurta tembelliği var dedi.klomen verdi o ay çok ümitliydim olmadı.sonra dediki doktor yumurta gelişmiş çok güzel çatlamış sen neden hamile kalmadın.sonra dedi bu ay hap kullanmıcan rahim filmi çektircen çektirdim.tamam sorun yok.bu ay sadece ilişki dedi ve işte günüm 3-4 gün geçti.şimdi test yapmaya korkuyorum nagatif diye o yüzden eşimede söylemedim hafta sonuna kadar beklicem sonrada yapacam.biraz uzun olsu okuduğun için teşekkürler:)

Sen korktukça günün gecikecek. Hamile değilsen de bu yaşadığın stressten gecikecek..Şubat ayında ben tam 11 gün geciktim,hiç bir şey olmadığı herşey yolunda oldupğu halde.Sırf çekmecede duran testi yapmadığım için.
Bu ay da nasıl olsa yoktur yinede gidip yaptırıyım içim rahat etsin hoplayıp zıplayım düğünde istediğim gibi dedim.
Buyrun sonuç: Bit....
Düğünde de bir tek gelini tebrik etmeye kalktım yerimden,herkesler oynadı göbek attı bende yeni gelin gibi yerinmde oturdum uslu uslu :9:
O yüzden bu stresi kendine yaşatıp daha da zaman kaybedip bir de düzenini bozacağına yap,negatifsede aman yokmuş şimdi gelir dersin.Zaten hamiş değilsen o rahatlamayla (ki biz onu çöküş sanıyoruz) saatine hastalanırsın.Böyle daha mı iyi şişkinlikle geziyosun,rahmine daha çok eziyet edip zarar veriyosun be yavrum...

haklısın aslında. eğer değilsem antibiyotik vermişti doktorum onu kullanırım. Allahtan kötü alışkanlığım yok.

Bu arada aile hekimliğindeki ebe gel 15 gün sonra da test yapalım demişti. nasıl test yapıyorlar ki. idrar mı kan mı? birde sabah mı gitmek lazım. bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni sevinirim.

yanı zaman fark etmıyor sabah oglen aksam dıye ıdrarda gec cıkıyor en garantı kan yapacaksan kan testı yaptır

Sabah aç karnına git hemen saat 8 buçukta kanını alsınlar.Eğer yoğun bir sağlıkocağı değilse aynı gün veriyolar.
En sağlamı kan.Ama sabah olması ve aç olman önemli.Bence çok önemli değil ama önemli diyolar.
Tüm hormonlar ve salgılar sabah saatlerinde gıda almadan daha sağlam oluyormuş. İdrar yaptırma derim,varsa da yok çıktığı çok oluyo.özellikle BAT'ın yakınsa veya daha geçeli 1-2 gün olduysa negatif çıkabiliyo.

Back
X