HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Arkadaslar öncelikle bütün hamile arkadaşları tebrik eerim Allah kucagniza almayi nasip etsin benim morelim bozuk pazar gunü lekelenmem yeniden başladı genelde kahverengi cok nadir kırmızı dün kan verdim tekrar 2346 çıktı doktor normal demiş ama lekelenme odug icin dış gebelik olabilir demiş 3 gün sonra ultrasyonda bakmak icin çağırdı

canım fazla kafaya takıp dahada üzme kendini.rabbim nasip edecekse meleğin allahın izniyle sonuna kadar seninle olcak.hiç bir zaman ümitsizliğe kapılma.tavsiyem çok fazla okuduğun şeylerede takılma.hayat nasip kısmet işi.rabbim gönlünden ne geçiyosa sana onu yaşatsın.

KIZLAR...burda kac tane kisi daha duyununden 1 hafta sonra hamile kaldi???tabiki,hic kimse...benim hamile kalmama gibi 1 derdim asla olmadi...COK sukur ALLAH gonlume gore verdi ve gelir gelmez hamile kaldim...yumurtlama takibi catlatma ignesi ve.s seyler gibi 1 derdim yoktu...simdi hayati 1 sey anlatmak istiyorum.ALLAHIMA sukur hamileligim cok iyi gitmisti,,,benim bebis 16.haftalikken hala kizimin duyunu vardi ve duyunden sonra benim yanima ultrasona geldi hep bebek istiyordu,surekli mesajlar atip sorular sorar,,benim bebegimi merak ederdi,tekme attimi falan bende bababim ve kendi hayatimin zenginlik ,guzellik icinde gecmesine ve mutlu evlilik yapib gelir gelmez,,hamile kalmama ragmen asla kimseyi kucumsemedim...herkezle ayni oldum...hergun sabahdan aksama bebisimle ilgili mesajlar yazib bazen beni biktirti ama yinede mesajlarina cevap yazar,ihmal etmezdim..ben 20.haftaya gelince onun adetinden yeni gecmisti ve bebisi vardi...fakat benim kiz biliyorsunuz hikayeyi alindi...sonra ben hala kizima dikkat et ve.s gibi mesajlar yazdim,daha ben hasta yatagimdayken ona onerilerde bulundum,neler yapicagini soyledim...o ne yapti ben hastahanedeyken birazcik ilgilendi,,,ve sonra ne zaman mesaj yazmsam cevap yok...arada 1 tane falan yazardi...bende cok kotu oldum,,,ben bebisi kayb etdim onun yeni bebisi oldu diyemi,boyle goklerde verende ALLAH alanda ALLAH...neyse 2 ay gecti ,,,10 gunde 1 defa ben ona o bana yazardi,ara gunlerdede mesajima cevap gelmezdi,,,yumurtlama takibi yaparken kotu gunlerinde ben vardim,simdi hamis ya beni aldirmadi,,,benim daha gelir gelmez 1 haftada sorunsuz,tedavisiz hamile kaldigimi unutdu...neyse...3. aya gecmisken bebegi dustu...cok agladi mahv oldu ama inanirmisiniz...simdi yine beni ariyor ve bebek icin ne yapmaliyim bicok sualler...ama ben onunla eskisi gibi samimi diyilim...
demem oki,kimse ne oldum diyil ne olucam demeli.ALLAH tum hamileleri korusun...ama hamileyken atdiniz her addima dikkat edin sakin kalp kirmayin,kotuluk yapmayin...ALLAH herkezin gonlune gore verir unutmayin...bana gelince daha 25 yasindayim ve evleneli daha 1 yil olmadi...acele etmemin sebebi sadece olen bebegin yerini doldurmak,,,yoksa onumde daha aylar yillar var,onumuz yaz tatillere gitip gezip tozucam...ALLAH 1 kere iliskide bana bebis verdiyse yine vericek...hayati yasamaya devam.nasil olsa yas 25...is,meslek,kariyer,tamam,bana kalan gezip tozmak,bebiste bigun gelicek......hepiniz kendinize iyi bakin...insallah 9 ay boyunca sonuna kadar sapa saglam hamilelik gecirirsiniz...

Canim bu bir vedamıydı? aman sakın bak güzel güzel konuşuyoruz dimi? özelden mesaj hakkım yok yazamıyorum ama anla iste .hadi öpm kocaman

Arkadaslar öncelikle bütün hamile arkadaşları tebrik eerim Allah kucagniza almayi nasip etsin benim morelim bozuk pazar gunü lekelenmem yeniden başladı genelde kahverengi cok nadir kırmızı dün kan verdim tekrar 2346 çıktı doktor normal demiş ama lekelenme odug icin dış gebelik olabilir demiş 3 gün sonra ultrasyonda bakmak icin çağırdı

canım sakın moralini bozma Allah hayırlısını versin inşallah bu dönemlerde psikolojinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz

BEN BUNU kotu anlamda soylemedim...bu kadar sert cevap vermene gerek yok,,,sadece gozunden kacmis olabilir ve ben seni uyardim..iyi anlamda...ben bunu kendime asla dert etmem...benim derdim hamile kalmak ve otesi herkez hamile kala bilir en onemli derdim dusuksuz hastaliksiz 9 ayi sag-saglim basa vurmak...liste fazla kalabalik ondan...hamileler melek gibi olurlar,,,senin suan melek olman gerekir,,,cunki,ben hamileyken herkezle iyi gecinen 1 melektim...ruyalardaydim...boyle yazi yazmana gerek yoktu...unutma sen burda yokken gelib sayfalari yeniden gozden gecirmemen hamile halinle cok yorulmaman icin 4-5 gunde arkadaslari listeye ben aldim,hamisleri kayd etdim,o zaman ozelden yazan arkadaslarin yoktu canim...senin olmadigin sayfalara bakarsan arkadaslarin hicte girip yardimci olmamis...neyse ben 4 aylik bebisimi kayb etdiyim icin benim hamilelere saygim var...ALLAH gonlune gore versin...[/QUOTE]

Minure sende dikkat edersen eğer yazdıklarına pek iyi niyetli göremiyorum seni her yazında bi bilmişlik taslıyosun bi büyüklük havan var.25 yaşında doktorsun madem biraz insanların hallerini anla.Elif arkadaşımız dğer topiklerde olduğu gibi hamile olunca gidip başka bi topik açmadı.Hiçbirimizde oraya gitmedik.Elif'de burdaki hamile arkadaşlarda hala burdaki arkadaşlarımızla beraberiz.Sürekli pc başında oturmadığımız için listeyi güncelleme bi kaç gün uzayabilir.Sen neden takıldın buna bu kadar.Ayrıca Topiğin sahibinin misafiri vardı annesi gelmişti sen önce buna saygı duy ve biz saygısızlık olmasın diye onun listesine müdahale etmedik.Girince nasılsa herkesi ekleyecekti.Nitekimde girmiş ve güncellemiş.Sende arayıp tarayıp bi hatasını yakalamışşın bravo.Senin hamilelere saygın varda başka bi allahın kulunun yok mu.Herkesin hamilelere saygısı var yeterince var hemde sen hiç merak etme.Ben senin arkadaşlara yazdıklarını okuyorumda nedense çok sevecen biri olduğun düşüncesine kapılamıyorum.Allahım seninde gönlüne göre versin acı şeyler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın sana sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Burda gerilmeye gerek yok,kalp kırmaya gerek.Herkes yorum yapıyor bişeyler paylaşıyor doğru yada yanlış.Doğum kontrol hapıylada iligili teyze komşum demedim yazımı okursan hemşire arkadaşım dedim kullanıpta hamile kaldı.Ayrıca sigarayla kıyaslaman çok saçma.Sigarayı doktorlar önermiyor ama bebek düşünmeyen kadınlara hapı doktor öneriyor.Yani tabiki etkisi var yok demek yanlış ama insanları da bu hassas dönemde korkutmamak gerekir.Sonuçta içildi artık o haplar ileriye bakmak lazım.Ben insanlara biraz daha ümit verici konuşmanı isterdim sonuçta sen doktorsun ve tabikide sen çok daha fazla insan tanıyosun.Bu sayfalada insanlar umut arıyor dert paylaşıyor.Herr şeyi Allah bilir onun dediği olur sonuç olarak.Sende gerildin belki de hep bebeğin aklında seni de anlamaya çalışıyorum ama gerilecek bi ortam değil aksine herşeyi paylaşabileceğimiz bi ortamdayız.Bu yüzden liste güncellenmesi için boşuna sert sözlere gerek yok.

arkadaslar sakın olun gerılmeyın lutfen yalnıs anlasılmalar olmustur buyuk ıhtımal kırmayın bırbırınızı:15:

merhaba arkadaşlar. birşeyler demek istedim. bu topiği çok sevdim birkaç gündür de takip ediyorum. gerginlik olmuş anladığım kadarıyla, gerek yok. bazı arkadaşlarımız hamile olması sebebiyle alınganlar... minure arkadaşta bebişini kaybedip kötü günler yaşamış. ayrıca konu sahibi arakadaş yokken arkadaşın topiğine katkıda bulundu.

ne olduysa oldu.hadi kırılmayın birbirinizi. unutunda paylaşımlara devam edelim. yeni hamişlere sevinelim ne dersiniz.

üzülme cnm inşallah iyi olacak sonucu. Dua et bol bol...

BEN BUNU kotu anlamda soylemedim...bu kadar sert cevap vermene gerek yok,,,sadece gozunden kacmis olabilir ve ben seni uyardim..iyi anlamda...ben bunu kendime asla dert etmem...benim derdim hamile kalmak ve otesi herkez hamile kala bilir en onemli derdim dusuksuz hastaliksiz 9 ayi sag-saglim basa vurmak...liste fazla kalabalik ondan...hamileler melek gibi olurlar,,,senin suan melek olman gerekir,,,cunki,ben hamileyken herkezle iyi gecinen 1 melektim...ruyalardaydim...boyle yazi yazmana gerek yoktu...unutma sen burda yokken gelib sayfalari yeniden gozden gecirmemen hamile halinle cok yorulmaman icin 4-5 gunde arkadaslari listeye ben aldim,hamisleri kayd etdim,o zaman ozelden yazan arkadaslarin yoktu canim...senin olmadigin sayfalara bakarsan arkadaslarin hicte girip yardimci olmamis...neyse ben 4 aylik bebisimi kayb etdiyim icin benim hamilelere saygim var...ALLAH gonlune gore versin...

ONCELIKLE korunma hapi konusunda hemsire ve sende belki 1 kac arkadasta iyi cikmis..bu konuda yazdim ve beni anlayanlar anladi...binlerce hemsire var ve onlarin kendi ise var,kimseye bu hakta bilgi verilmiyor...belki sende bu haplarla ilgili yurt disinda seminarlarda olsaydin,,terkibi ne neler zarar,neden dengeyi bozub hamileliyi geciktiriyor bilseydin,,,ve hastahanede 10larca bu hap yuzunden yumurtalik dengesi bozulup hamileliyi geciken bayanlari gorseydin benim gibi yazardin,,,sen hamile kaldin diye bu hapi savunma...sigara ya gelince dikkatle okusaydin anlardin...sigara zararli,ama devlet uretiyor cunki,o olmasa millet kotu seyler ekip becerip zehirlenicek...aynen bu hapida saglik bakanligi destekliyor niye biliymusun??? kurtajlarin,olumlerin karsisni almak icin...devlet bakani sadece vucuda insana zarari olmadigini savunur,,ama sonradan hamile kalmayi metabalizmayi bozmaz gibi bisey yazmiyor...hap yuzunden yuzlerce zarar goren var...boyle konusuyorsun ,,,peki hapin terkibini nelere ne yaptigini biliyormusun???bilseydin gece-gunduz ALLAH dua ederdin,,sukr ederdin tedavisiz ve gecikmesiz hamile kaldigin icin...hap hamileligi asla engellemez,,,sadece aylara hatta yila dayanan gecikmeler yapar...yada yumurtalik tedavisi gerekir...
ELIFE gelince ben o yokken listeyi duzenledim ve kendi bana tesekkur etki,,,gereksiz bisey demedi,cunki,saygisiz biri diyil,,,misafirleri oldugunu iyi biliyorum ve ozelde kendisine yazi yazmistim o herseyi biliyor...yalnis bulmaya gelince bu oylesine biseydi,kotu niyet yoktu ama...neyse...benim bebegime gelince dogru kayb etdim,kimse bunu alay konusu yapamaz,kimin basina ne gelir ALLAH bilir...gerekirse hergun aglarim,,ama ben ozelliklede psikoloji egitimi de aldigim icin,,,insan psikolojisini iyi bilirim,ve olen bebegin etkisi coktan gecti...hatta onceki yazilarimi okusaydin bebek hasreti cekenlere nail umut oldugumu neler yazdigi gorurdun,bu 1 psikolog yazisiydi.
sana gelince suan senin psikolojin iyi diyil,daha ilk haftalardasin...sen elifin avukati diyilsin gerekirse kendisi bana yazar,,,ister hap ister elifle ilgili ne yazsam atliyorsun...lutfen benimle ugrasma sana bisey yazsam cevap yazarsin,surekli benim yazilarimi takib edip kuyruk takma...bence hamileligin ve bebeginle ugras...ve unutma karsinda 9 aylik zorlu 1 surec var...

arkadaslar sakın olun gerılmeyın lutfen yalnıs anlasılmalar olmustur buyuk ıhtımal kırmayın bırbırınızı:15:

dogru soyluyorsun,yalnis anlasilma sadece listede 2 kisi fazlaydi ve benim bunu kotu niyetle yazmadigimi 1 ALLAH bilir...elifi anladik ama diyeri neden atliyor anlamadim...neyse...

dün kan tahlilini yaptırdım 158 çıktı perşembe günü tekrarlayacağım inş....

sanırım hamileyimm :52:

[
ONCELIKLE korunma hapi konusunda hemsire ve sende belki 1 kac arkadasta iyi cikmis..bu konuda yazdim ve beni anlayanlar anladi...binlerce hemsire var ve onlarin kendi ise var,kimseye bu hakta bilgi verilmiyor...belki sende bu haplarla ilgili yurt disinda seminarlarda olsaydin,,terkibi ne neler zarar,neden dengeyi bozub hamileliyi geciktiriyor bilseydin,,,ve hastahanede 10larca bu hap yuzunden yumurtalik dengesi bozulup hamileliyi geciken bayanlari gorseydin benim gibi yazardin,,,sen hamile kaldin diye bu hapi savunma...sigara ya gelince dikkatle okusaydin anlardin...sigara zararli,ama devlet uretiyor cunki,o olmasa millet kotu seyler ekip becerip zehirlenicek...aynen bu hapida saglik bakanligi destekliyor niye biliymusun??? kurtajlarin,olumlerin karsisni almak icin...devlet bakani sadece vucuda insana zarari olmadigini savunur,,ama sonradan hamile kalmayi metabalizmayi bozmaz gibi bisey yazmiyor...hap yuzunden yuzlerce zarar goren var...boyle konusuyorsun ,,,peki hapin terkibini nelere ne yaptigini biliyormusun???bilseydin gece-gunduz ALLAH dua ederdin,,sukr ederdin tedavisiz ve gecikmesiz hamile kaldigin icin...hap hamileligi asla engellemez,,,sadece aylara hatta yila dayanan gecikmeler yapar...yada yumurtalik tedavisi gerekir...
ELIFE gelince ben o yokken listeyi duzenledim ve kendi bana tesekkur etki,,,gereksiz bisey demedi,cunki,saygisiz biri diyil,,,misafirleri oldugunu iyi biliyorum ve ozelde kendisine yazi yazmistim o herseyi biliyor...yalnis bulmaya gelince bu oylesine biseydi,kotu niyet yoktu ama...neyse...benim bebegime gelince dogru kayb etdim,kimse bunu alay konusu yapamaz,kimin basina ne gelir ALLAH bilir...gerekirse hergun aglarim,,ama ben ozelliklede psikoloji egitimi de aldigim icin,,,insan psikolojisini iyi bilirim,ve olen bebegin etkisi coktan gecti...hatta onceki yazilarimi okusaydin bebek hasreti cekenlere nail umut oldugumu neler yazdigi gorurdun,bu 1 psikolog yazisiydi.
sana gelince suan senin psikolojin iyi diyil,daha ilk haftalardasin...sen elifin avukati diyilsin gerekirse kendisi bana yazar,,,ister hap ister elifle ilgili ne yazsam atliyorsun...lutfen benimle ugrasma sana bisey yazsam cevap yazarsin,surekli benim yazilarimi takib edip kuyruk takma...bence hamileligin ve bebeginle ugras...ve unutma karsinda 9 aylik zorlu 1 surec var...

Minure arkadaşım öncelikle terbiyeni takın ben sana hakaret etmedim kuyruk falan ayıp şeyler bunlar.Seni takip etmiyorum zaten artık arkadaşlara yazdıklarını bile okumadan geçiyorum.Bana hap konusunda cevap yazdığın için sana yazdım ayrıca da elife yazarken özelden mesaj atan arkadaşların listeyi düzenleseydi dediğin için yazdım.Ayrıca da burda insanlar bu konuşmaları okumak zorunda değiller.Birbirimize bişey yazmayız olur biter.Ben konuyu kapatıyorum sana da hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim en kısa zamanda.

ALLAH HERKEZIN gonlune gore versin,,,insallah kimse benim yasadigim yada buna benzerini yasamaz,,,herkezin bebisi 9 ay saglicakla karninda buyusun...sonunda dunyaya gelsin ve kucagina alsin...olmayanlarada ALLAH yuzunu guldursun,,,hamile kalip sevinsinler nasilsa onumuz yaz,,,yazda hamilelikler cogalir...ben bebisi kayb etdim...ama ben o kotu gunleri geride biraktim olmamis,yasanmamis sayiyorum...artik ileriye bakiyorum...benim anneminde 1 kizi dogduktan 1 hafta sonra olmus,onunki,daha zordu,ama simdi 26 yil sonra o kizi sorsam amaaannn diyicek...suan sukr ediyorum ALLAHIMA ya dogduktan sonra ya kucagima aldiktan sonra olseydi???yani beterin beteride var...kimsenin kimsenin kaybiyla alay etmeye ve onu kotu 1 sekilde hatirlatmaya hakki yok...alanda verende ALLAH...onun 1 bildiyi vardir...1 kere verdiyse sonra yine yine yine vericek...yumurtlamamiz oldukca ve kocislerimiz oldukca veren ALLAH vericek...
kizlar bu ay adet gorenlere bebek bekleyenler tav siyem,,yazin gezin tozun beyninizi yikayin...cok ugrasmayin...bos verin gitsin...ALLAH buyuktur,yucedir...o herseyi gorendir,isitendir ve bilendir...hepiniz kendinize iyi bakin...umutlarla yasayin...bide bundan 10 yil sonrasini dusunun...okula giden ders calisan ve sizi yoran bebisleri...ALLAH hamileleri korusun ve diyerlerinede bebis verip yuzunu guldursun..amin...

TEBRİKLERRRRRR :46: :46: :nazar: :nazar: :nazar:
Canım beniimmmmm hayırlı uğurlu olsun....Çkta belirgin çıkmış baya büyümüş demekki annesi.Bu Bit 4-5 haftalık var gibi gibi çünkü benimki 3 haftalıkken daha silikti ama seninki baya belirgin.Hadi bakalım tebrikler artık sende üst kolondasın Allah utandırmasın :9: :16: :54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania------------------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 8 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Kızlaaarrrrr tünaydın, öncelikle 8 hamişimiiz olmuş bile hakatten şeytanın bacağını kırmışız bu topikte :21: tüm hamişlerimize sorunsuz bir 9 ay diliyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel hamişlerim benim :16:

bu arada elifcim ben kırmızıları yediğimde bilgi vermiştim ama hala bilgi verilmedi ve listede hala 2 yerde mevcutum hazirana kaldı umutlar demiştim tatlımm balım :1: bat 24 haziran yani haber verilmedi değil vereli çoookkkk oldu :1: düzeltirsen sevinirim tatlımmm :1::54:

dün kan tahlilini yaptırdım 158 çıktı perşembe günü tekrarlayacağım inş....

sanırım hamileyimm :52:

ooooo cok sevındım ne guzel herkesten hamıle haberlerı gelıyor sukurler olsun haftaya sıra bızde:21: bız guzel haber verecez Allahın ıznıyle:64::64::124::124:

Back
X