ONCELIKLE korunma hapi konusunda hemsire ve sende belki 1 kac arkadasta iyi cikmis..bu konuda yazdim ve beni anlayanlar anladi...binlerce hemsire var ve onlarin kendi ise var,kimseye bu hakta bilgi verilmiyor...belki sende bu haplarla ilgili yurt disinda seminarlarda olsaydin,,terkibi ne neler zarar,neden dengeyi bozub hamileliyi geciktiriyor bilseydin,,,ve hastahanede 10larca bu hap yuzunden yumurtalik dengesi bozulup hamileliyi geciken bayanlari gorseydin benim gibi yazardin,,,sen hamile kaldin diye bu hapi savunma...sigara ya gelince dikkatle okusaydin anlardin...sigara zararli,ama devlet uretiyor cunki,o olmasa millet kotu seyler ekip becerip zehirlenicek...aynen bu hapida saglik bakanligi destekliyor niye biliymusun??? kurtajlarin,olumlerin karsisni almak icin...devlet bakani sadece vucuda insana zarari olmadigini savunur,,ama sonradan hamile kalmayi metabalizmayi bozmaz gibi bisey yazmiyor...hap yuzunden yuzlerce zarar goren var...boyle konusuyorsun ,,,peki hapin terkibini nelere ne yaptigini biliyormusun???bilseydin gece-gunduz ALLAH dua ederdin,,sukr ederdin tedavisiz ve gecikmesiz hamile kaldigin icin...hap hamileligi asla engellemez,,,sadece aylara hatta yila dayanan gecikmeler yapar...yada yumurtalik tedavisi gerekir...
ELIFE gelince ben o yokken listeyi duzenledim ve kendi bana tesekkur etki,,,gereksiz bisey demedi,cunki,saygisiz biri diyil,,,misafirleri oldugunu iyi biliyorum ve ozelde kendisine yazi yazmistim o herseyi biliyor...yalnis bulmaya gelince bu oylesine biseydi,kotu niyet yoktu ama...neyse...benim bebegime gelince dogru kayb etdim,kimse bunu alay konusu yapamaz,kimin basina ne gelir ALLAH bilir...gerekirse hergun aglarim,,ama ben ozelliklede psikoloji egitimi de aldigim icin,,,insan psikolojisini iyi bilirim,ve olen bebegin etkisi coktan gecti...hatta onceki yazilarimi okusaydin bebek hasreti cekenlere nail umut oldugumu neler yazdigi gorurdun,bu 1 psikolog yazisiydi.
sana gelince suan senin psikolojin iyi diyil,daha ilk haftalardasin...sen elifin avukati diyilsin gerekirse kendisi bana yazar,,,ister hap ister elifle ilgili ne yazsam atliyorsun...lutfen benimle ugrasma sana bisey yazsam cevap yazarsin,surekli benim yazilarimi takib edip kuyruk takma...bence hamileligin ve bebeginle ugras...ve unutma karsinda 9 aylik zorlu 1 surec var...