HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canım ya bişey sorcam.. bende çok fazla açlık hissi yok ama çok çabuk midem kazınmaya başlıyo.. sende de öyle oluyo mu.. daha 2 saat önce 2 tabak yemek yedim:56:

Canım benim sabah midem kazındı,ara ara kazınıyo ama çok açlık çekmiyorum.buna rağmen bende 2 saat önce 2 koca tabak yemek yedim:) .Birazda piskolojik benimki.Fakat benim miyomun olduğu yerde bıçak sokmuşcasına ağrım oluyo.Birde biraz önce ayağim pc nin kablosuna takıldı düştüm ve çok ağrım oldu,korktum baya ,daha tam tutunamadan ... neyse

tebrik eden arkadaşlarım hepinize çok çok teşşekkür ediyorum allahım en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin hepinize inşallah kızlar benimki gerçektende kafaya takmaktan mış bu ay hep 7. ayda aşılama yaptıracam dedim durdum düzenli ilişkimiz bile olmadı neredeyse diyebilirim adetime 1 hafta kala 4 gün süren kahverengi lekelenmem oldu hastalandım tamam dedim düğüne gitmiştik ama hiç üzülmedim nasılsa aşılama yaptıracam dedim sonra lekeler gitti kanda gelmedi göğüslerim çok ağrımaya başladı karnım ve kasıklarım aradada belim ağrıdı ama kafaya koydum test yapmıycam diye neyse dün test yaptım hemen çıktı inanamadım bugünde kan verdim ve kesinleşti allahıma binlerce kez şükürler olsun cumartesi doktora gidecem inşallah bu sefer normal bi gebelik yaşarım benle hamile olan arkadaşlarım adetiniz kaç gün geçince kan verdiniz ve kaç çıktı değeri benim satım 1 mayıs dı bugün kan verdim 593 çıktı nasıl sizce değerim 30 günde 1 adet oluyorum

Canım hatırlıyorum seni lekelenme olmuştu demiştin o zamn hemen kan testi yap diye cok sevindim Allah kucagna almayı nasip etsin ben değerlerimi söyleyeyim reglime 2 gün kala 100.56 regli gunü 347.83du sanırım ama lekelenme pazar gunü tekrarladı dün tekrar kan verdim yani reglim 4 gün geçtikten sonra 2346'idi sanırım doktorum. Değerlerime normal diyor ama lekenme oldug icin disgebelikten şüpheleniyor :(

Leydimmm olur mu öyle şey kimse kimseyi ayırmıyor burda.Gözden kaçmıştır sayfalar karşmıştır yapma böyle ama burda herkes birbiriyle bişeyler paylaşıyor.

ya gerçekten bu bebek olayı çok yıprattı o yüzden duygularım çok karışık 2 ay önce bebegimide kaybedince kendimi toparlayamadım çok üzgünüm kusura bakmayın

Canım hatırlıyorum seni lekelenme olmuştu demiştin o zamn hemen kan testi yap diye cok sevindim Allah kucagna almayı nasip etsin ben değerlerimi söyleyeyim reglime 2 gün kala 100.56 regli gunü 347.83du sanırım ama lekelenme pazar gunü tekrarladı dün tekrar kan verdim yani reglim 4 gün geçtikten sonra 2346'idi sanırım doktorum. Değerlerime normal diyor ama lekenme oldug icin disgebelikten şüpheleniyor :(

sıkma canını ınsallah degıldır guzel seyler dusun:8:

Canım benim sabah midem kazındı,ara ara kazınıyo ama çok açlık çekmiyorum.buna rağmen bende 2 saat önce 2 koca tabak yemek yedim:) .Birazda piskolojik benimki.Fakat benim miyomun olduğu yerde bıçak sokmuşcasına ağrım oluyo.Birde biraz önce ayağim pc nin kablosuna takıldı düştüm ve çok ağrım oldu,korktum baya ,daha tam tutunamadan ... neyse

ayyy canım yaa.. birşey olmamıştır inşallah. rahim çok korunaklı biyermiş öyle kolay kolay zarar görmez inşallah bebeğin. basenin üst tarafındaki kemikler sayesinde korunuyormuş öyle okudum biyerde. hatta rahmin üstü kurşun tabakasıyla örtülüymüş. bu röntgen cihazlarının zararı o yüzden pek fazla olmuyomuş mesela... sitede okumuştum. Allah miniklerimizi korur inşallah.:31:

ayyy canım yaa.. birşey olmamıştır inşallah. rahim çok korunaklı biyermiş öyle kolay kolay zarar görmez inşallah bebeğin. basenin üst tarafındaki kemikler sayesinde korunuyormuş öyle okudum biyerde. hatta rahmin üstü kurşun tabakasıyla örtülüymüş. bu röntgen cihazlarının zararı o yüzden pek fazla olmuyomuş mesela... sitede okumuştum. Allah miniklerimizi korur inşallah.:31:

Amin canım,inşallah bişi olmaz bebeşlerimize.:)

cümleten selam kızlar nasılsınız? benim kırmızılar bana küstü gelmiyorlar. bu ay hep inşallah adet olmam diye dua ettim ama sanırım sonuna bebişi eklemeyi unutmuşum. bu hafta da gelmezse pzrtesi doktora gideceğim artık

cümleten selam kızlar nasılsınız? benim kırmızılar bana küstü gelmiyorlar. bu ay hep inşallah adet olmam diye dua ettim ama sanırım sonuna bebişi eklemeyi unutmuşum. bu hafta da gelmezse pzrtesi doktora gideceğim artık

Canım kaç gün geçti ki?

26 hadi olmadı 27 mayısta adet olmam gerekiyordu :( dün test yaptım negatif. bu aralar hastanayey gidip kan verme zamanım da yok malesef o yüzden bekliyorum

hımmm allah allah sıkıntı sitres yaptın demekki benimde 37, günüm ama ben yarın test yapıcam canım sonucu buraya yazarım.inşallah hakkımda hayırlısı olur.

arkadaşlar iki gündür buraya yazıyorum ama kimse cevap vermiyor o yüzden ben siteden ayrılıyorum allah herkesin gönlüne göre versin...

Kod:
leydim_01

Fıstığım yanlış anlamışsın burada böyle bir şey söz konusu değil.Üstelik ben seni çok net hatırlıyorum bize BAT'ını söyledin ve seni listeye ekledik.Daha sonra bir şey mi sordun?
Genelde biz soru cevap şeklinde dönüyoruz ama belki gözden kaçmıştır en kalabalık topiclerden biriyiz.İnşallah seni kazanırız geri.
Bilerek kalbini kırmadık, bilmeyerekte yaptıysak özür dileriz.
Seni seviyoruz.
Hiç gerilme,stres olma O geleceği saati bilir annesi :54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania-----------------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30---------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e--------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol---------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000--------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
cikolta-----------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat-------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07-------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi-------------------------> 6 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay----------------------------> 6 Haziran
UP_YG---------------------------> 7 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
MINURE--------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh---------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu---------------------------> 15 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx----------------------------> 18 Haziran
pkmrt------------------------------> 18 Haziran
bernardo---------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim--------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_-----------------------------> 28 Haziran
northstar--------------------------> 30 Haziran

alanurnaz--------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 9 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Kuzular,
Aşağıdaki yazı siz ve mercimekleriniz için önemli diye düşündüm.Bir göz atmanızda yarar var.
Hamileliğiniz :
Bir hisler okyanusu. Simdi artik hamilesiniz, nasil hissediyorsunuz? Eger bir süredir hamile kalmayi deniyor idiyseniz simdi muhtemelen çok sevinçlisinizdir. Ayrica belki biraz da endiseli olabilirsiniz, her seyin yolunda gidip gitmeyecegini merak ederken. Eger hamileliginiz bir sürpriz ise endiselenebilir veya kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bütün bu hisler, sonsuz sevinçten, annelikten duyulan gurur, ve içinizi kavrayan korkuya kadar her sey normaldir...

Dikkatle ele aliniz. Fiziksel olarak ise, menstrüel döneminizden önce yasadiginiza çok benzer semptomlar gösteriyor olabilirsiniz. Bu döneme ait kramplariniz ve belinizin altinda hissettiginiz agrilar normaldir. Bu dönemde hissedilen rahatsizlik ve yorgunluga ragmen kendinizi zorlamayin ve bir ara verin. Ilik bir banyoda gevseyin (sicak degil), rahatlatici müzik dinleyin, veya kendinize bir sekerleme yapma hakki verin.

Ve kendinize iyi davranmaktan bahsederken, iste simdi vücudunuza bir tapinak gibi davranmanin tam zamanidir. Eger hala daha kesmediyseniz simdi zararli aliskanliklardan vazgeçmenin zamanidir; mesela sigara içmek, içki içmek veya ilaç kullanmak.

Uzmanlardan. Iki kisi için yemek yemek iki kisilik yemek yemek demek degildir. Prima Enstitüsü doktorlarindan Dr. Margaret Comerford Freda söyle demektedir "Hamile kadinlarin çogunlugu günde sadece 300 ekstra kaloriye ihtiyaç duyarlar". "Bu su demektir: iki bardak yarim yagli süt, bir kasik dondurma veya bir ton balikli sandviç...

Mercimeği henüz içine düşmemiş kızçelerim bu da sizler için...Lütfen dikkate alın...

Bebeğinizin en iyi başlangıcı yapabilmesi için yemeniz gereken şeyler.

Bebek sahibi olmaya calışıyorsanız, bu broşürde sağlıklı seçimler yapabilmenize ve bebeğinizin yaşamına en iyi şekilde başlayabilmesine yardımcı olacak, yiyeceklerle ilgili pratik tavsiyeler bulunmaktadır.

Neler yemeniz gerekir?
Sağlıklı ve dengeli bir diyet, her zaman olduğu gibi, özellikle de hamilelik planları yaptığınız dönemde, sağlıklı yaşam biçiminin önemli bir bölümüdür.
Aşağıda sayılan türden çeşitli yiyecekler yemeye çalışmanız önemlidir:
• bol miktarda meyve ve sebzeler (taze, donmuş, teneke kutuda konserve, kurutulmuş veya bir bardak meyve suyu) – günde en az beş porsiyon hedefleyin
• bol miktarda ekmek, pirinç ve patates gibi nişastalı yiyecekler
• örneğin yağsız et ve tavuk, balık (biri yağlı balık olmak üzere haftada en az iki kez balık yemeyi hedefleyin), yumurta ve bakliyat (örneğin fasulye ve mercimek) gibi protein kaynakları. Bunlar aynı zamanda iyi birer demir kaynağıdır
• süt, peynir ve yoğurt gibi, kalsiyum içeren süt ürünleri.

Fazladan demire gereksiniminiz var mı?
Hamile kadınlarda demir eksikliği söz konusu olabilir. Bu yüzden hamile kalmaya çalıştığınız dönemde vücudunuzdaki demir miktarını artırmak için bol miktarda demir açısından zengin yiyecekler seçmeniz iyi olur. Demir açısından zengin bir yemek yerken aynı zamanda, C vitamini içeren yiyecekler veya bir bardak meyve suyu gibi içecekler de almaya çalışın. Bunlar vücudunuzun demiri özümlemesine yardımcı olur.

İyi demir kaynakları
• kırmızı et
• bakliyat
• ekmek
• yeşil sebzeler
• zenginleştirilmiş kahvaltı yiyecekleri
Karaciğerde de bol miktarda demir olmasına karşın, hamile olduğunuz veya hamile kalmaya çalıştığınız dönemde karaciğer yemekten kaçınmanız gerekir.

Kaçınmanız gereken yiyecekler var mı?
Çok fazla A vitamini almamaya dikkat edin. Bunun için yüksek dozda multivitamin hapları almaktan ve karaciğer ile, pate gibi karaciğer ürünleri yemekten kaçınmanız gerekir. Bir miktar A vitaminine gereksiniminiz vardır. Ancak hamilelik sırasında çok fazla miktarda alırsanız bebeğiniz için zararlı olabilir.
Ton balığı miktarını sınırlamanız gerekir. Haftada iki orta boy teneke kutu ton balığından fazla yemeyin. İki teneke kutu ton balığı, altı ton balığı sandviçi veya üç ton balığı salatası anlamına gelir. Bunun nedeni, bu balıklarda bulunan cıva miktarıdır. Yediğiniz balıkta bulunan cıvanın bir miktarı sütünüze karışır ve yüksek miktarda cıva çok küçük bebeklerin sinir sisteminin gelişmesine zarar verebilir. Aynı zamanda pasta ve bisküvi gibi, yağ ve şeker oranı yüksek yiyeceklerden de kaçınmak iyi fikirdir. Bu, kilonuzu kontrol etmenize yardımcı olabilir.

Bazı sağlıklı hafif yemekler ve yiyecekler
• içinde tavuk veya peynir bulunan sandviçler veya pide
• az yağlı yoğurtlar
• sebze ve fasulye çorbaları
• taze, konserve halinde veya örneğin kuru üzüm gibi kurutulmuş halde meyve

Vitamin hapı almanıza gerek var mı?
Hamile kalmaya çalıştığınız dönemde her gün 400 mikrogram (mcg) tutarında folik asit hapı almanız gerekir. Bu hapları kullanmaya, korunmayı kestiğiniz andan itibaren başlayıp hamileliğinizin 12. haftasına kadar sürdürmeyi hedefleyin.
Yeşil sebzeler ve kahverengi pirinç yanında, zenginleştirilmiş ekmek ve kahvaltı yemekleri gibi, folik asit içeren yiyecekler de yemeye çalışmanız gerekir.

Hepinizi çok seviyorum
:54:

Gerizekalı herif.
Son dakika haberi diye haberlere girdi izlediniz mi?
Çanakkale boğazına gerçekleşen saldırı sonucunda seferberlik ilan edildi 16 yaş üzeri bütün erkekler askere açğırılıcak dedi.
Savaş çıktı dedi.
Gözüm karardı.... Allahın cezası. Sancı girdi kasıklarıma.Hayvan herifler. Bir an olsun Çanakkale tarihini yaşatmak istemiş bize.Düşük yapıyodum.......

kuzularım kızçelerimmmm hayat çok kısa hem de çok kısa o yüzden kırmayın birbirinizi.Dün gece yarısı bir akrabamızın kızı beyin kanaması geçirdi ve doğru soluğumuzu hastanede aldık.Henüz bir gelişme yok hala yoğun bakımda uyutuluyor ve kızçesinin durumunu görünce içim parçalandı annesini saatlerdir görmüyordu ve deli gibi ağlıyordu...O yüzden bana akıl vermek düşmez ama hep diyorum ya biz burada çok zor birşeyi paylaşıyoruz görüşmeden sadece yazışarak bir amaç altında toplanıyoruz.Bu arada yeni hamile arkadaşlarımız var onları çok tebrik ediyorum :46: ve sizleri çok seviyorum ben..Bu arada kırmızı kartı yedim ben ama umudum her daim devam edecek.Allah'a emanet olun...

Gerizekalı herif.
Son dakika haberi diye haberlere girdi izlediniz mi?
Çanakkale boğazına gerçekleşen saldırı sonucunda seferberlik ilan edildi 16 yaş üzeri bütün erkekler askere açğırılıcak dedi.
Savaş çıktı dedi.
Gözüm karardı.... Allahın cezası. Sancı girdi kasıklarıma.Hayvan herifler. Bir an olsun Çanakkale tarihini yaşatmak istemiş bize.Düşük yapıyodum.......

KUZUMMM heyecanlanma dikkat et kendine haberi yasakla.Ben uzun süredir haber izlemiyorum bu Türkiye'de hiç mi iyi haber olmaz!!!!!Müzik dinle,hayal kur,sudoku çöz,bumaca çöz,play station oyna ama haber izleme....

kuzularım kızçelerimmmm hayat çok kısa hem de çok kısa o yüzden kırmayın birbirinizi.Dün gece yarısı bir akrabamızın kızı beyin kanaması geçirdi ve doğru soluğumuzu hastanede aldık.Henüz bir gelişme yok hala yoğun bakımda uyutuluyor ve kızçesinin durumunu görünce içim parçalandı annesini saatlerdir görmüyordu ve deli gibi ağlıyordu...O yüzden bana akıl vermek düşmez ama hep diyorum ya biz burada çok zor birşeyi paylaşıyoruz görüşmeden sadece yazışarak bir amaç altında toplanıyoruz.Bu arada yeni hamile arkadaşlarımız var onları çok tebrik ediyorum :46: ve sizleri çok seviyorum ben..Bu arada kırmızı kartı yedim ben ama umudum her daim devam edecek.Allah'a emanet olun...

Çoook haklısın canımın içisi bebeğim kuzum.
İnşallah herşey yoluna girer de kızçecik bir an önce anacığının kollarına döner.Allah kimseyi evladıyla sınamasın,bizlere bağışlasın onları...
Sen de hiç üzülme, Şeytanın bacağını bu ay, kafasını Temmuzda kıracağız canımın içisinin köşesi,bal peteğim :9: :46:

Back
X