HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canim yazdiklarini okuyunca once uzuldum,ama sonra cok sevindim,,ya dusunsene adetinden 6 gun gecmis,,neden hemen umidini kayb ettinki??? ben sana dun yazmadimmi,bende tam 11.gun gectikten sonra test pozitif cikmisti...9.gunumde 2.cizgi zayif cikmisti ama aynen senin gibi testi bir kenara biraktim birkac saat sonra baktim o zaman cikmisti...bana kalirsa sen hamilesin,,,bugun 1 test daha yap ,,,bak 2.cizgi zayifta olsa cikicak...o zaman sevin...hatta cok sevin...zaten hormon idrara biraz gec gecer...kimin idrar testi erken gosterirse,demekki,onun dollenmesi erken olmus...umudunu kaybetme ve kos bidaha test yap...sen hamilesin...

şu yazdıklarının çıkmasını çok isterim hemde çok.ama allahtan hakkımda hayırlısıysa olsun bakalım.olmadı belki bugün gider kanda baktırır sonrada negatifse kırmızıları beklerim.herşey allahtan verende o vermeyende.

şu yazdıklarının çıkmasını çok isterim hemde çok.ama allahtan hakkımda hayırlısıysa olsun bakalım.olmadı belki bugün gider kanda baktırır sonrada negatifse kırmızıları beklerim.herşey allahtan verende o vermeyende.

CANIM ESKIDEN ninelerimiz,,adeti gecer gecmez hah hamileyim diyip otururlardi,,,simdi adetinden 6 gun gecmisken neden umutsuzsun??? bu kadar olumsuz olma,,,pozitif dusun..unutma dusunce gucuyle hayatimiz yonlerir,sen pozitif dusunki,pozitif seyleri kendine cek...ama bu kadar endiseliysen,stresliysen bence kan testiyle 1 kere de emin ol...ya oyle yada boyle...
en azindan rahatlarsin,,,hadi git yaptir seninde haberini alalim...

gunaydin herkese
asyahayat hemen kan testi yaptir kendini strese sokma daha cok olumsuz etki olur hemen yaptir
hamissin sende :)

Kızlarrr hepinizee günaydınlar.Bol verimli bi gün olur inş.Elifim bende senin gibiyim kuzumm oynaşma elleşme yokk.Adamceğiz bıkmıştı benden hamile kalınca havalara girdin uzak duruyon diyo :) Bu arada ben hergün ilişki yapmadım ayda en fazla 4-5 olmuştur.Eşim yoğun çalıştığı için yorgundu hep hatta kavga ederdik.Ben burdakileri okuyunca gün aşırı diye hadi hadi adamı zorlardım o da kızardı bana çocuk gibisin derdi.Rabbime çok şükür ikna ettiğim günlerden birinde oldu demek ki.Büyük ihtimalle adetten sonraki hafta hamile kaldım çünkü 2 günlük gecikmemde değerim yüksek çıktı 4 haftalık çıktı.Asıl şimdi haftaya dr ultrasondan bakınca anlayacağız ne kadarlık olduğunu.Hamiş kalmaya çalışan arkadaşlarım moralinizi bozmayın ve yatın ilişkiden sonra ben hep yattım kalkmadım.Bide uzun bi akıntım oldu ilk defa gördüğüm o zamanda bişeyler olduğunu anlamıştım.İdrar testini de günüm geçince yaptım.Sakın gününün geçmeden yapmayın ben geçen ay denemiştim gerçekten bi yıkım oluyor.Gününüz geçmesine rağmen çıkmıyorsa kan tahlilini görmeden de umutsuzluğa kapılmayın.Önümüz yaz güle oynaya gelsin inşallah bebişleriniz.

yaaa hastaneyi aradım gelmemiş kidleri ve belli değil diyorlar bu nasıl bi hastane anlamadım.:53: çatlayacağım yaahuu yakın başka hastane de yok ki gitsem. artık taa cumaya kaldı cuma günü şehire gidersek orda özelde veririm tabii o güne kadar regl olmazsam

kizlar ya benim adetime 3-5 gun kalmis karnimin tama asagi kasik kismi,,yani rahmin uzeri batar iceri,,yukari karin bolgem siser,ama rahmin uzeri dumduz hatta iceriye batik olur...ama simdi batiklik falan yok ..ustelik dun sabahtan aksama kadar akintilarim varken bugun hic 1 sey yok...kupkuru...ben anlamadim ya...ilk hamilelikte fark etmemistim,hic 1 seye bukadar dikkat etmedim,ama simdi var 1 karisiklik anlamadim...ve sol tarafimda arada kramp gibi agri olup hemen geciyor...

gunaydın kızlar .. benımde bat: 22 haziran kasık ağrım , bol su içmem dışında yatağımda dönmeler yaparken sankı karnımda sancı gıbı bişe oluyor..

günaydın arkadaşlar. sabah sağlık ocağına gittim, kan testi yapmıyorlarmış. hastanede oluyormuş. geciksin diye bekliyeceğim artık. 1 haftaa 10 gün geciksin öle dedi ebe. beklemem dersen hastaneye git dedi. devlet hastaneleri dolu oluyor. özelede gidip luzumsuz yere para veresim yok. beklerim:1:. bebek olmaya bilir diye. nedense umudum yok bu ay. bakalım bu günden itibaren sayacağım. arada karnım ve belim ağrıyo. g.ler çok feci acıyor.

sayımız kaç bu arada.

aysunsedat
felicita_e
cikolta
asyahayat
leydim_01
sila84
orkide2
18eylul
evasude
ffakem

gunaydınnn arkadaslarrr batı gecenlerden haber var mı?

yok 9 dokuz hamılemız var batı gecen dokuz arkadasımız daha var onlarda mutlu haberı verırlerse 18 olcak Allahın ıznıyle:9:

kıslar günaydın.
dün akşam test yapıp negatifi gördüğümde şu yazıyı kaçkere okudum 10-belki 15 her okuduğumda ağladım ya azıcık pembe çizgidemi çıkmaz:(çok ama çok üzüldüm ama asla isyan değil sanırım ümitlenmicem desemde ister istemez ümitlenmişim (adet geçti,6 gündür kasık ağrısı var,başkada bişi yok ama sanki bu sefer oldu gibiydi yada bana öle geldi) bide üstüne gribim 3 haftadır ne yaptıysam atlatamadım işyerinde bi tane arkadaşta pat diye sen şu hastalığı bir türlü atlatamadım hamilemisin nesin,hamileler hastalığı zor atlatır deyince sanırım bende ümitlenme çok oldu.dün akşam sonucu negatif görünce bide elifin yazısını okuyunca (allah razı olsun birine ihtiyacım vardı o an) ağlaya ağlaya yatağıma gittim bi yarım saat uzanayım dedim.bir uyandım saat 23:30 allahtan eşim eve gelmemiş hemen kaltım testler ortalıkta onları çöpe atacaktım bişi beni dürttü sonra bi kez daha baktım böle kıl gibi ama belli olan bi pembe çizgi.ama aradan 3 saat geçmiş test ölmüştür artık saçmalama dedim kendi kendime ümitlenmicem dedim ve çöpe atamadım testi.anlayın yani gene ümitlendim.neyse kıslar okuduğunuz için sağolun.öpüldünüz

canım benim yaaa. sanki beni anlatıyosun. bende bakardım saatler geçtikten sonra bile ama o kıl gibi dediğin çizgiyi hiç görmedim. üzülme bence :20:Allah'tan ümit kesilmez:45:.

yok 9 dokuz hamılemız var batı gecen dokuz arkadasımız daha var onlarda mutlu haberı verırlerse 18 olcak Allahın ıznıyle:9:

oh ohh ii ben 8de kaldım demekki. diğer arkadaşımızın bebişinide Allah sağlıklıca almayı nasip etsin.

k.kart yiyen arkadaşlarımızda üzülmesin. nasip değilmiş. Allah zamanını iyi biliyor merak etmeyin....

Hayır olsun. bu arada ben rüya gördüm bir kız bir erkek çocuğu. aynı yaştalar. kız sanki benim kızımmışta erkeği hatırlamıyorum:1: yada ikizdi.

Back
X