HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kıslar günaydın.gogomel tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kıslarrrrrr öteki topicleri terketip hamile kalmak için bu topice kaçarlarsa hiç şaşırmıcam:)
haydi bismillah aynı bereketi bolluğu temmuz tapiğinede ver yarabbim:)

günaydın arkadaşlar....

gogomel çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin.

benim kırmızılar gelmedi daha. galiba stresten. dayanamayıp test yaptım ama negatif. hayırlısı artık. halen gelmesse pazartesi doktora giderim.

Kızlar kesemizi gördük cok şükür kuzum daha minicik inşallah kalp atışlarınıza duyarım ama lekelenmeler devam ediyor

Tebrik ederim canım yaa maşallahh.bende salı günü bi görebilsem inşallah Allahın izniyle

Eki Görüntüle 439592
kızlar buda aynı testin ikinci resmi

Tebrik ederim canımmmm.hayırlı olsunn bebişinn hemen kana koşşş yaptırr

Günaydın Kızlar!

Hadi bakalım 8 haziranda kimlerden güze lhaberler alıyoruz? :34:

ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, sanırım ultrasonda görmeden inanmıcam :36:

bu işin stresi de bitmiyor sanırım keseyi görüp rahatlamadan, haftaya çağırdı doktorum bakalım görebilecek miyiz? :26:

bütün hamile ve hamile adayları kendilerine dikkat etsinler, yaz geldi artık öğle sıcağında dışarı çıkmasınlar, bol bol su içsinler :34:

Aynen canım bende yaa görmeden inanamıcam endişe içindeyim merak da var bakalım kısmet

Günaydın Kızlar!

Hadi bakalım 8 haziranda kimlerden güze lhaberler alıyoruz? :34:

ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, sanırım ultrasonda görmeden inanmıcam :36:

bu işin stresi de bitmiyor sanırım keseyi görüp rahatlamadan, haftaya çağırdı doktorum bakalım görebilecek miyiz? :26:

bütün hamile ve hamile adayları kendilerine dikkat etsinler, yaz geldi artık öğle sıcağında dışarı çıkmasınlar, bol bol su içsinler :34:

gunaydin kislar
oncelikle aynen bende de hic belirti yok ultrason da gormeyi nasil eder insallah rabbim
benimde yarin bakalim
aynen bol su iciiyiorum ozellikle dikkat ediyorum tabi wc ye gitmekte cabasi :) :7:

kıslar günaydın.gogomel tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kıslarrrrrr öteki topicleri terketip hamile kalmak için bu topice kaçarlarsa hiç şaşırmıcam:)
haydi bismillah aynı bereketi bolluğu temmuz tapiğinede ver yarabbim:)

sagolasın cnm darısı başınıza hepimizin kucakları bebişle dolsun inş :)

günaydın arkadaşlar....

gogomel çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin.

benim kırmızılar gelmedi daha. galiba stresten. dayanamayıp test yaptım ama negatif. hayırlısı artık. halen gelmesse pazartesi doktora giderim.

bence 1 kaç kere daha dene canım test benden tavsiye ole kestirip atma cok tesekkur ederim darısı hepinizin basına inşşş

Tebrik ederim canım yaa maşallahh.bende salı günü bi görebilsem inşallah Allahın izniyle

Tebrik ederim canımmmm.hayırlı olsunn bebişinn hemen kana koşşş yaptırr

Aynen canım bende yaa görmeden inanamıcam endişe içindeyim merak da var bakalım kısmet

gidiyorum birazdan kan testine hadi inş :)))

gunaydın arkadaşlarımmm umarım bugunde harika haberler alırızzzz....

bu gün kaç hamiş listeye eklenecek. inş. çoookk çookk bereketli bir gün olur. şu mübarek Cuma gününde, inş. her bebiş istiyenin Allah duasını kabul eder.

Arkadaşlar rüya gördüm ve çok korktum. Hayır olsun 2 yavru kedi gördüm çok güzellerdi. gözleri ve tüyleri çok güzeldi. sevdik çokk... sonra birden kediler değişti. koyu renk ve gözleride koyu oldular. kardeşim eve alalım çok güzeller dedi. hayır sakın ha onlar şeytan dedim. almadık içeri. korkarak uyanmışım.

Arkadaşlar rüya gördüm ve çok korktum. Hayır olsun 2 yavru kedi gördüm çok güzellerdi. gözleri ve tüyleri çok güzeldi. sevdik çokk... sonra birden kediler değişti. koyu renk ve gözleride koyu oldular. kardeşim eve alalım çok güzeller dedi. hayır sakın ha onlar şeytan dedim. almadık içeri. korkarak uyanmışım.

canim ruyanda onlari iceri alsaydin o zaman korkardin,kotu isey olurdu,,,ruyanin 2 tabiri var...ya buyuk 1 tehlikleyi kendinden uzak tutmussun,tehlikeli bisey olucakmis atlatmissin...yada bugunlerde seytana uymaktan kendini korumalisin..seytani kendinden uzak tut...

Back
X