HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

elifcim merhaba..
temmuz için ne düşünüyosunuz,bu topikten mi devam edilecek,orda da peşinizde olucam daaa :))

Günaydın kızlar.
Sağlıkocağından yeni geldim.. Aldım kan sonucumu. BhcG'm son durumu: 1300
Bana biraz az gibi geldi. Serpili aradım(eylulgulu) sagolsun içimi rahatlattı, geç döllenme olabilir dedi. Arkadan kendi doktorumu aradım O da aynısını söyledi. Tahmini olarak 3 haftalık dedi. Adetinin hemen arkasından hamile halmamışsın dedi.Önemli olan devamlı yükselişte olmasıdır senin bu 3. tahlilin hepsi birbirinin en az 10-13 katı sorun yok dedi.
Pazartesi ultrasona gireceğiz.
İnşallah bir sorun yoktur....

Demir seviyem ve demir bağlama kapasitemde düşüş var. Geçen haftaki sayımda Demirim 96 iken, bugün 30'a düşmüş.
Demir bağlamam da: 399'dan 353'e gerilemiş. Pazartesi hepsi için görüşeceğiz.

Son durum bu.
Bakalım bugü kimlerden güzel haberler gelicek. Öpüyorum sizleri...
:54:

KIZLAR... ben bugun sabah kalkar kalkmaz,bi test daha yaptim ve 2. cizgi birazcik daha koyulasto,simdi 2 testi yan-yana tutup bakiyorum...1 i diyerinden cok daha az belirgin,,,git-gide artiyor...ama 1 rahatsizligim var,,karnim cok kotu agriyor,aynen adet agrisi,,dayanilmaz...bazen bagirsak agrisimi diye karistiriyorum...heran an olucakmisim gibi geliyor...ama banyoya gidip bakinca diyil kan akinti bile yok,kupkuru,,,bende adetten onceki,gun boyle kuruluk olur ve ardindan adet,,,simdi korkuyorum ya adet olursam,,ama bisey gelmiyor henuz...

KIZLAR... ben bugun sabah kalkar kalkmaz,bi test daha yaptim ve 2. cizgi birazcik daha koyulasto,simdi 2 testi yan-yana tutup bakiyorum...1 i diyerinden cok daha az belirgin,,,git-gide artiyor...ama 1 rahatsizligim var,,karnim cok kotu agriyor,aynen adet agrisi,,dayanilmaz...bazen bagirsak agrisimi diye karistiriyorum...heran an olucakmisim gibi geliyor...ama banyoya gidip bakinca diyil kan akinti bile yok,kupkuru,,,bende adetten onceki,gun boyle kuruluk olur ve ardindan adet,,,simdi korkuyorum ya adet olursam,,ama bisey gelmiyor henuz...

Aynısı bende de vardı.
ADET dönemin bitene kadar yaşayacaksın aynı hisleri.Adet dönemini atlatana kadar vucut aynı regl olucakmışsın gibi tepkiler veriyor.
Korkma, iyi düşün canım

Günaydın kızlar.
Bana biraz az gibi geldi. Serpili aradım(eylulgulu) sagolsun içimi rahatlattı, geç döllenme olabilir dedi. Arkadan kendi doktorumu aradım O da aynısını söyledi. Tahmini olarak 3 haftalık dedi. Adetinin hemen arkasından hamile halmamışsın dedi.Önemli olan devamlı yükselişte olmasıdır senin bu 3. tahlilin hepsi birbirinin en az 10-13 katı sorun yok dedi.

Demir seviyem ve demir bağlama kapasitemde düşüş var. Geçen haftaki sayımda Demirim 96 iken, bugün 30'a düşmüş.

Son durum bu.

canim oncelikle kanda deyerin ne kadar olmasina kafani takma..dollenme olmus ve hamilesinya sen ona bak,,,3 haftaliksa suan iyi doktor tarafindan ultrasonda tam mercimek kadar siyah bir nokta gozukmesi gerekir,,,bildigin gibi doktorlar tam yumurtlama ve iliski gunlerini bilmedikleri icin haftani son adetten hesaplarlar...ama sen bebisinin haftasini yumurtlama gunu olan gunlerden birini sev ve ordan hafta hafta gel,,adetin daha yeni gecmis senin bebis 2 haftalik...dogrusu bu...istersen kendin yumurtlamadan hesapla bak kac hafta edicek...eyer 2 haftaliksa nerdeyse 3-4 haftada mutlaka ultrason gostericek...demir eksikligine falan gelince insallah doktorun vitaminler falan verir...

EVET CANIMK ARA SIRA kalcamda hafif bir agri olup geciyordu,buda ne diyordum...bide ben korunmayi biraktigim ay subatta test yaptim 1 tek cizgi vardi,hic 1 sey cikmamisti,,,belkide ilk bebiste adetten 9.gun sonra boyle silik cizgi ciktigi icin,simdi adete 4 gun kalmis cikmasi beni sasirtti,,ama bisey var,o zamanlar siklus 30gunluktu,bide duyun heyecanindan yumurtlama gecikmisti,,,tam 19.gunumde duyun oldu ve herhalade 20.gunumde kalmisim...oyuzden test gec gosterdi,simdi adetim kurtaj sonrasi 28 gunluk olmustu herhalde erken dollenme olmus...

ben bugün sabah da test yaptım çıkmadı kan testi yapmamak için zor duruyorum valla:( son 2-3 gündür sol bacağıma ağrı vurup geçiyordu zaten bu ay sol taraftan yumurtlamıştım acaba hamile miyim ki??? çok sık da tuvalete çıkıyorum son 1 haftadır, yanlız idrar miktarı da çok fazla oluyor

ben bugün sabah da test yaptım çıkmadı kan testi yapmamak için zor duruyorum valla:( son 2-3 gündür sol bacağıma ağrı vurup geçiyordu zaten bu ay sol taraftan yumurtlamıştım acaba hamile miyim ki??? çok sık da tuvalete çıkıyorum son 1 haftadır, yanlız idrar miktarı da çok fazla oluyor

Seni umutlandırmış gibi olmıyım ama idrara sık çıkma ve idrar miktarında artış iyiye işaret.Ben de öyleydim, sinir gelmişti, sonda taktırıcam diyodum, bir ara ayağımı üşüttüm sandım ama idrar miktarı artış gösterince bende anlamamıştım.
Birde kalçadan ayağa vuran ağrı bende de olmuştu. Sol yumurtalığım cızz ediyodu sanki ara ara.
Birde baş ağrım vardı adetime son 3-4 gün kala.
İnşallah iyi haberler alırsın, çok ümitlendirmek istemem neticede %50 şans var ama bana hamilesin gibi geliyor... :34:

Günaydın kızlar.

Son durum bu.

canim benim ilk gebeligimde gec dollenmeydi adetin ucuncu haftasiydi. ve ben adetim 11/12 gun gectikten sonra test yaptirmistim 1300 du rdv alana kadar kac oldu bilmeiyorum ama herkesin degerli farkli oluyor sanirim sen erken test yaptin..()hamileligini ogrendin()

bende de var sık ıdrara cıkma ve artıs ama ben haddınden fazla su ıcıyorum benım normalde bugunlerde sancılarım agrılarım baslardı ama henuz yok ınsallah 14 hazıranda hastalanmam:31:

canim benim ilk gebeligimde gec dollenmeydi adetin ucuncu haftasiydi. ve ben adetim 11/12 gun gectikten sonra test yaptirmistim 1300 du rdv alana kadar kac oldu bilmeiyorum ama herkesin degerli farkli oluyor sanirim sen erken test yaptin..()hamileligini ogrendin()

Evet ben ilk testimi adetim gelmedn 3 gün önce yaptım, sınırda ama pozitif çıktı. Tam adet günümde yaptırdığım kan testinde 97 çıkmıştı.
Şimdi de 3. test BAT' geçeli tam 1 hafta olmuşken yaptırdığımda 1300 çıktı.

test yapinca sadec tek bir cizgimi cikti,,zayifta olsa ikinci cizgi gorunmedimi...

Seni umutlandırmış gibi olmıyım ama idrara sık çıkma ve idrar miktarında artış iyiye işaret.Ben de öyleydim, sinir gelmişti, sonda taktırıcam diyodum, bir ara ayağımı üşüttüm sandım ama idrar miktarı artış gösterince bende anlamamıştım.
Birde kalçadan ayağa vuran ağrı bende de olmuştu. Sol yumurtalığım cızz ediyodu sanki ara ara.
Birde baş ağrım vardı adetime son 3-4 gün kala.
İnşallah iyi haberler alırsın, çok ümitlendirmek istemem neticede %50 şans var ama bana hamilesin gibi geliyor... :34:

ağzından bal mı damlıyor ne:)) benim 15 aydır olmuyor bebeğim. daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama doğumuma 3 gün varken geçirdiğim trafik kazasında bebeğim karnımda öldü, umutla hamile kalmayı bekliyorum bana dua edin lütfen...

ağzından bal mı damlıyor ne:)) benim 15 aydır olmuyor bebeğim. daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama doğumuma 3 gün varken geçirdiğim trafik kazasında bebeğim karnımda öldü, umutla hamile kalmayı bekliyorum bana dua edin lütfen...

Hiç merak etme,Allahın izniyle anne olursun. Sen en azından hamile kalabilmişsin, bir problemin olmadığını biliyorsun.Büyük ihtimalle yaşadığın yıkım sonucu psikolojik etkenlerde vardır işin içinde.Kendini toplamaya başlamışsın bak ne güzel,çok yakın zamanda güzel haber alacaksın canım. Dualarım seninle :54:

ILK KEZ hamilelik gecirenler,,,ben simdi hamilelik zamani bana neler oldugunu yazicam...herkezde ayni seyler olmaz ama,,hemen hemn 70% hamilede yakin belirtiler,,,onceleri cokta olmaz..6-7 haftalik olunca baslar...,,,
1.dayanilmaz bas agrilari
2.tansion dusukluyu
3.ayaga kalkinca basin donup,gozun kararmasi
4.dis agrisi
5.bel agrisi
6.mide bulantilari,yemeklerden tiksinme
7.yuksek ates
8.olu gubu ortalikta dolasmak
9.?????surekli karnim buyudumu diye aynada bakmak?????

Back
X