HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canım bebeğini alttan ulrasyonlamı gördü yoksa üstten ultrasyonlamı gördü bende şimdi geldim doktordan üstten baktı göremedi küçüktür ondan dedi kan verdim yarım saat sonra yine gidicem kanım artmış mı diye bakacak o zaman diycem alttan baksın ya yine dış gebelikse diye çok korkuyorum ben bana gazdan görünmeyebilir dedi

canım alttan baktı benim... üstten ewet görünmeyebilir..

canım bebeğini alttan ulrasyonlamı gördü yoksa üstten ultrasyonlamı gördü bende şimdi geldim doktordan üstten baktı göremedi küçüktür ondan dedi kan verdim yarım saat sonra yine gidicem kanım artmış mı diye bakacak o zaman diycem alttan baksın ya yine dış gebelikse diye çok korkuyorum ben bana gazdan görünmeyebilir dedi

zaten henüz bebeği göremedik keseyi görebildik.. erken dedi doktor.

kızlar artık şu testteki çift çizgi görme isteği nasıl yerleşmişse beynime, rüyamda test yapıyorum çift çizgi.. hemde şöööle kıpkırmızı :52:

bi uyandımm off dedim yaaaa, ne zamn görücez şu çift çizgileri rüya dışında...

artık kendi kendime söz verdim adetimi 1 gün geçtikten sonra yapıcam testi. sıkıldım yapıp yapıp başında beklemekten :43:

ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum. umutlarımı yitirdim yani.

böle kasıklarımda hafifi bi sancı, bi ıslaklık hissediyorum koşuyorum bakmaya. şükür diyorum ama.. bilmiyorum sanki adet olucam ben yaa.....

kızlar bir sorum olacak. ben her gün dört beş bardak yeşil çay içiyorum. Tabi gün içersinde içtiğim normal çay hariç.
Takıntı oldu bende bu yeşilçay konusu. sürekli içiyorum. acaba hamile kalmamı zorlaştıran bir şey midir. birde daha çok protein ağırlıklı besleniyorum. Tam olarak sayılmasada dukan tarzı besleniyorum. Yanlış bir şeyler yapıyorum gibime s
sadece yesil cay mi yoksa baska bitki caylari mi(bazilari hamilelikte icilmiyor veya sinir koyuluyor) iki bardak ic canim herseyin fazlasi zarar..
bu arada alinti yapacaktim olmadi bazi kadinlarin 6 haftaya kadar sadece kese goruluyor gec gebelikte hemen kalp atisi duyulmaz.herseyin hayirlisi olsun allah buyuk... eltim 7 haftada kalp atisi duymustu
bu arada ben cok ruya goruyorum herzamnki gibi karisik kurusuk:18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18:

kızlar artık şu testteki çift çizgi görme isteği nasıl yerleşmişse beynime, rüyamda test yapıyorum çift çizgi.. hemde şöööle kıpkırmızı :52:

bi uyandımm off dedim yaaaa, ne zamn görücez şu çift çizgileri rüya dışında...

artık kendi kendime söz verdim adetimi 1 gün geçtikten sonra yapıcam testi. sıkıldım yapıp yapıp başında beklemekten :43:

ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum. umutlarımı yitirdim yani.

böle kasıklarımda hafifi bi sancı, bi ıslaklık hissediyorum koşuyorum bakmaya. şükür diyorum ama.. bilmiyorum sanki adet olucam ben yaa.....

haa haaa aynisi bende de var ama benim bu agrilar devam ederse jinekolgumdan rdv alacagim bakalim yarin da devam ederse haftaya rdv alirim .artikim mecbur kan testi yaptirir idarar testinden kurtulurum belki agrilarin sebebide anlasilir

Canolar canolar,
ne oldunuz böyle?,mavusbebeğim ne oldu sana? neden moralin bozuldu,nerden anladın normal gebelik olmadığını? iyi düşün iyi olsun ya,teyzesi dua eder ona,yeriz biz onu.sen üzülme ki oda ii olsun annesi

Kızçeler, ben bu akşam yazlığa taşınıyorummm.. Ama kocamın kafasını yiyerekten oraya da internet çektirttim :9:
Artık burası yaşanır yer değil, bugün 43 derece. Dolayısıyla artık yazlığın yolları taştan... Aslında geçen hafta gidicektik ama ben int olmadığı için sizi bırakmış gibi olmak istemediğimden gitmedim...
Ama orada da devam edicez kaldığımız yerden. Hiç sorun yok...
Öpücük...Öpücük...

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
littlebirdie------------------------> 8 Haziran Beklemedeyiz :)
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
bucuruk-----------------------------> 17 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 14 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Serpill benimde dün akşam yemeğinden önce çok bulandı ama yemek yiyince geçti... Ayy başlamasın ya başlamasıınnnn :43:

Canım seninle beklenen dogumtarihimiz aynı senin Takvim'den takip ediyorum bende bebeğimin gelişimini biraz erken başladı sanırım bu isin en zor kısmı benimde yemek yedikten sonra başlıyor bu sabah sütte migdemi bulandırdı nasıl içecem bilmiyorum ilk hamileliğimde de icememistim :50:

Buyrun bakalım :)))

$sgr.webp

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum yanımda olup destek olduğunuz moral verdiğiniz için dua ettiğiniz için allah hepinizden razı olsun bacılarımmmmmkızlar doktora kan vermiştim kanım 2534 çıktı allahın izniyle iki günde iki katı artmış ve dış gebelik değil inşallah doktor alttan bakmadı haftaya cuma günü gel kesin olsun dedi başka tahlillerde yapıcaz dedi içim rahatladı allaha şükür inşallah cuma günüde kesemizi görürüz kızlar şimdi tek sıkıntım miğde bulantılarım razıyım bulantıya ama bazen çok kötü oluyor ya yemeği zor yiyorum allahım ne olur bu yazımı okuyan hamile kullarına bebeklerini sağlıklı bişekde kucaklarını almalarını nasip et hamile olmayan kullarınada tez zamanda hayırlı bebekler nasip et aminnnnn

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum yanımda olup destek olduğunuz moral verdiğiniz için dua ettiğiniz için allah hepinizden razı olsun bacılarımmmmmkızlar doktora kan vermiştim kanım 2534 çıktı allahın izniyle iki günde iki katı artmış ve dış gebelik değil inşallah doktor alttan bakmadı haftaya cuma günü gel kesin olsun dedi başka tahlillerde yapıcaz dedi içim rahatladı allaha şükür inşallah cuma günüde kesemizi görürüz kızlar şimdi tek sıkıntım miğde bulantılarım razıyım bulantıya ama bazen çok kötü oluyor ya yemeği zor yiyorum allahım ne olur bu yazımı okuyan hamile kullarına bebeklerini sağlıklı bişekde kucaklarını almalarını nasip et hamile olmayan kullarınada tez zamanda hayırlı bebekler nasip et aminnnnn

Oyycanım benimm biz dedik ya sana annesi ssen iyi ol diye canım benim boşuna telaş ttin bak iyiymiş mercimeğin.
Allah daha da iyi etsin inşallah!
Sen dinlen iyi beslen güzel anne, hayırlısıyla bebeğini görür kalp atışlarını da duyarsın haftaya :9: Bak ne mutlu sana darısı başımıza...

Gözün aydın canım cuma gunü görürsün inşallah keseni herkesin migdemi bulantilarim başlamış benimde dünden beri bulanıyor ama bebeğim iyi olsun da ilkini kaybedince migde bulantilarini bile ozlemistim biyerde duymuştum migde bulantilari bebeğin sağlıklı oldugna işaretmis inşallah oledir bebislerimiz.....âmin

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum yanımda olup destek olduğunuz moral verdiğiniz için dua ettiğiniz için allah hepinizden razı olsun bacılarımmmmmkızlar doktora kan vermiştim kanım 2534 çıktı allahın izniyle iki günde iki katı artmış ve dış gebelik değil inşallah doktor alttan bakmadı haftaya cuma günü gel kesin olsun dedi başka tahlillerde yapıcaz dedi içim rahatladı allaha şükür inşallah cuma günüde kesemizi görürüz kızlar şimdi tek sıkıntım miğde bulantılarım razıyım bulantıya ama bazen çok kötü oluyor ya yemeği zor yiyorum allahım ne olur bu yazımı okuyan hamile kullarına bebeklerini sağlıklı bişekde kucaklarını almalarını nasip et hamile olmayan kullarınada tez zamanda hayırlı bebekler nasip et aminnnnn[/
kac haftalik oldu simdi.? haftaya gorursun keseyi merak etme..her anne adayinin basindan geciyor bu korkular benimde disgebelikten sonraki hamilleigimde cok korkuyordum hatta kalp atisi duydugumda aglamistim :) dr bile sasirdi durumu anlatinca prof dr espiri yapti ama bir tane kalp var iki tane yookkk :)

YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR

• Hamileliğiniz süresince çay ve kahve tüketiminizi azaltınız. İçecek olarak ayran, süt ve taze meyve sularını tercih ediniz.

• Sebze ve meyvelerinizi tüketmeden önce çok iyi yıkayınız. Mevsim dışı sebze ve meyveleri tüketmeyiniz.

• Sigara ve alkol kullanmayınız. Sigara içilen ortamlarda bulunmayınız.

• Tuz kısıtlaması gerektiren bir durumunuz yoksa yemeklerinizi normal tuzlu yiyiniz. İyotlu tuz kullanınız. (Konserve, salamura yiyecekler, turşu gibi besinleri seyrek tüketiniz.)

• Yemek ve salatalarınızda zeytinyağı ve diğer yağları (mısırözü, soya, ayçiçek yağı gibi) karışık olarak kullanınız.

• Hazır yiyecek ve içecekleri (hazır çorba, meşrubat, hazır meyve suları, etsu tablet) tüketmeyiniz.

• Haftada 2 gün balık, 2 gün tavuk veya hindi, 2 gün kırmızı et ve bir gün de kurubaklagil şeklinde protein kaynağı ve et grubu besinlerden yararlanabilirsiniz.

• Her öğünde her besin grubundan yiyecekler tüketerek beslenmenizde çeşitlilik sağlayınız.

YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR

• Hamileliğiniz süresince çay ve kahve tüketiminizi azaltınız. İçecek olarak ayran, süt ve taze meyve sularını tercih ediniz.

• Sebze ve meyvelerinizi tüketmeden önce çok iyi yıkayınız. Mevsim dışı sebze ve meyveleri tüketmeyiniz.

• Sigara ve alkol kullanmayınız. Sigara içilen ortamlarda bulunmayınız.

• Tuz kısıtlaması gerektiren bir durumunuz yoksa yemeklerinizi normal tuzlu yiyiniz. İyotlu tuz kullanınız. (Konserve, salamura yiyecekler, turşu gibi besinleri seyrek tüketiniz.)

• Yemek ve salatalarınızda zeytinyağı ve diğer yağları (mısırözü, soya, ayçiçek yağı gibi) karışık olarak kullanınız.

• Hazır yiyecek ve içecekleri (hazır çorba, meşrubat, hazır meyve suları, etsu tablet) tüketmeyiniz.

• Haftada 2 gün balık, 2 gün tavuk veya hindi, 2 gün kırmızı et ve bir gün de kurubaklagil şeklinde protein kaynağı ve et grubu besinlerden yararlanabilirsiniz.

• Her öğünde her besin grubundan yiyecekler tüketerek beslenmenizde çeşitlilik sağlayınız.

tesekkür ederim bu bilgiler cok iyi oldu

Back
X