• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

T-Ünaydın kızlar.
Keyifler nasıl? Havalar nasıl? Yurt genelinden bir hava raporu verin bakalım.
Akdeniz bölgesi, Hatay yöresi oldukça sıcak ve nemli.Kıyı kesimlerde hava kapalı olmasına rağmen sıcaklık belirgin derecede hissediliyor. :9:

Gününüz-Haftanız güzel geçsin.

Ama ben de hamileyim listede kendimi göremedim ??? :( :(

Canım eğer daha önce bize yazmadıysan yada BAT falan belirtmediysen listeye almamışızdır.Son dönemde yazmış mıydın belkide arada kaynamıştır kusura bakma.Seni de listeye yazıyorum.Sevgiler.

günaydın güzeller.
elif sevindim canım bi konuş drunla kesin başka bir çözüm vardır ya,
remziye bende hiç sevmiyorum pztleri:50:

İllaki vardır Betül abla.Görümcemde de aynısı olmuş,onunkini şuruba ve kan tüpüne çevirmiş,kimisine de iğne yazıyormuş.Bilmiyorum ama illaki bir muadili vardır.Yoksa yandım demektir çünkü o ilacı içtiğimde su bile içemiyorum mide bulantısı ve ağrısından :43:

güanyadın kızlarrrr :16: benim bat dündü fakat gelmedi, çok ümitlenmiştim sabahı zor ettim bugün test yaparım hemen dedim ki o ne sabah kalkar kalkmaz kırmızılar geldi :47: malesef bu ayda şeytanın bacağını kıramadım :25::43: valla bi yerde yalnışlık var biz yapamıyoruz bu işi, anladım artık ben :27: neyse napalım inşallah temmuzda şeytanın bacağını kırarız... ay insanın ümidide kırılıyor böyle ya :43: bu arada tüm hamişlerimizi tüm içten duygularımla kutlarım çok güzel mi güzel 9 ay geçirirsiniz inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız doya doya koklarsınız bebişlerinizi :16: ben bundan sonra temmuz topiğinde olurum sanırsam, hepinizi kocaman öpüyorum kuzularım :54:

Canım,Allah hakkında hayırlısını versin.Üzülme demek çok kolay biliyorum ama vardır bir hikmeti.
İnşallah bu ay daha verimli olur senin için.
Güzel dileklerin için teşekkür ediyoruzz :16:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ

ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ----------------------> HAMİŞ
uzul29--------------------------> HAMİŞ
clemmm-------------------------> HAMİŞ
60gelsin-------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20---------------------> HAMİŞ
pembetilki-----------------------> HAMİŞ
mavusbebek---------------------> HAMİŞ
izmirlii35-------------------------> HAMİŞ
cikolta---------------------------> HAMİŞ
leydim_0-------------------------> HAMİŞ
gogom---------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------> HAMİŞ
pirayeebru-----------------------> HAMİŞ
dcl_xcl---------------------------> HAMİŞ
eva07---------------------------> HAMİŞ
mvlove--------------------------> HAMİŞ
siribron48------------------------> HAMİŞ
ankajet--------------------------> HAMİŞ
gumus19-------------------------> HAMİŞ
ssedaahakan---------------------> HAMİŞ
smy86------------------------------> HAMİŞ
dupdurucan-----------------------> HAMİŞ
gelbebekgel------------------------> HAMİŞ
beautyflake------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

:26: BAT’I GEÇİP BİLGİ VERİLMEYEN BAL BÖCEKELERİMİZ :26:

mood-----------------------------> 16 Mayıs
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
vanillia---------------------------> 9 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe----------------------------> 11 Haziran
esenruh-------------------------> 13 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
roseyou--------------------------> 14 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ruveyda-------------------------> 15 Haziran
HulyaKO-------------------------> 15 Haziran
hayat365------------------------> 15 Haziran
esrapo---------------------------> 15 Haziran
hazan04-------------------------> 15 Haziran
elkassam-------------------------> 16 Haziran
pampisim-------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
demet_eylul-----------------------> 20 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
felicita_e-------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran

:47: ŞEYTANI TEMMUZ’A KAÇAN SEVGİ PÖTÜRCÜKLERİ :47:

kelam---------------------------------> 26 Mayıs
asyahayat---------------------------> 3 Haziran
funda30------------------------------> 1 Haziran
islambol------------------------------> 1 Haziran
nevra000----------------------------> 2 Haziran
sila84---------------------------------> 4 Haziran
orkide2-------------------------------> 4 Haziran
18eylul-------------------------------> 5 Haziran
evasude-----------------------------> 5 Haziran
efsunn07----------------------------> 5 Haziran
kucukpisi----------------------------> 6 Haziran
papilloamour-----------------------> 6 Haziran
Tülay---------------------------------> 6 Haziran
UP_YG------------------------------> 7 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
kardelen44--------------------------> 10 Haziran
taliha----------------------------------> 12 Haziran
ekince-------------------------------->13 Haziran
derinsuskun----------------------> 14 Haziran
ebebebruli--------------------------> 14 Haziran
mavihayal---------------------------> 15 Haziran
tamdabu-----------------------------> 15 Haziran
lalearslan----------------------------> 16 Haziran
beyazkurdela-----------------------> 17 Haziran
bucuruk------------------------------> 17 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny---------------------------------> 22 Haziran
mania---------------------------------> 24 Haziran

:16: BAT BEKLEYEN SEVGİ KELEBEKLERİ :16:

Pisipamuk------------------------> 26 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
Eliff54------------------------------> 28 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
mavimakas-----------------------> 28 Haziran
GamzeTupper------------------> 29 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil
MariahCarey----------------------> BAT Belirtmemiş

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 26 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

günaydın kızlar,

dün burda da yazdım. dün öğleden sonra iki tane test yaptım. ikisindede çok silik ikinci çizgi belirdi. gece eşim bir iş için dışarı çıkmıştı. bende test istedim nöbetçi eczaneden. bir tane idrara batırılandan bir tanede önceki yaptıklarıma benzer farklı marka test almış. ikisinde de çizginin ç si bile çıkmadı. aslında bugün kan verecektim ama o testler moralimi bozdu. neydi şimdi bu.

DİLEMCİM MERHABA,
Ben kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.Çünkü genelde bu idrar testi kitlerinde silikte olsa çift çizgi belirmesi pek yanlış görülen bir durum değil.Yani Tek çizgi çıkıpta aslında hamile olan ama teste yansımayan var. Ama çift çizgiyi silikte olsa görüp,kan testi negatif olana pek rastlanmaz derler.
Ya testlerde hata olabilir ama 2 test yaptım diyorsun.Biri bozuksa diğeri illaki doğru çıkar.
Üstelik senin BAT'ına dha dolu dolu 3 Gün var.Dolayısıyla geç döllenme durumunda çizginin çok silik çıkması yada tek çizgi çıkması çok muhtemel.Bazı testler çok hassas oluyor ve BAT gelmeden de gösteriyor,bazısı ise BAT geçtikten sonra bile göstermiyor.Bende BAT'ıma 2 gün kala yapmıştım ve çok silik ama çift çizgi çıkmıştı,kan testine gittiğimde ise BhcG yükselmişti ama çok düşüktü sadece 6.70'di.Doktor gebelik var ama 2-3 gün içinde en az 10-15 katına çıkmalı demişti ve 2 gün sonra BhcG'm 97 bolmuştu.
Dr geç döllenme dedi.
Bu tarz bir duurm olabilir.
İçin rahat etsin istiyorsan ver bir kan testi.Bunda hayal kırıklığı olacak bir şey yok,varsa zaten var yoksa da Allah büyük.
Ama en azından bir sorun yaşama.Hareketlerine yediğine içtiğine dikkat et.
Kan testi en kesin çözüm.
Bunlar naçizane fikirlerim.Hakkında hayırlı olması dileğiyle...

sevgili hanımlar ,saygıdeğer topic sahibesi ,canlarım hamişlerim :)

dehşet dolu uykusuzluk saatlerim geçmek bilmiyor :) hatta bugün işe bile gitmedim.dün akşam istta düğün vardı geçte geldik gece.çok etkiliyormuş gerçekten insanı seyahat .

şimdi canlarım 5-6-7-8- haftalık hamişlerim.sizlere sorum olacak.

adet olacakmış gibi ağrılarınız ne zaman geçti?

hiç ağrı kasılma vs hissetmediğiniz günleriniz oldu mu?

kalp atışlarını ne zaman gördünüz?

birde özel durumlar mevzusunu nasıl geçirdiniz/geçiriyorsunuz?(yani ne kadar kaçınmak lazım?)

elifcim çok sağol tatlım cevap yazdığın için. en kesin kan testi tabi. ama iş o kadar yoğunki bugün çıkmam mümkün değil. bakalım eşimi ikna edebilirsem akşam test yapmaya gideriz artık özel bir hastaneye.

dehşet dolu uykusuzluk saatlerim geçmek bilmiyor :) hatta bugün işe bile gitmedim.dün akşam istta düğün vardı geçte geldik gece.çok etkiliyormuş gerçekten insanı seyahat .

birde özel durumlar mevzusunu nasıl geçirdiniz/geçiriyorsunuz?(yani ne kadar kaçınmak lazım?)[/QUOT

Cicimmm ben hemen bu anket sorularını cevaplayım kendime göre :)))
Benim sanırım 7 haftada geçti yani geçen haft ama öncesinde gerçekten ağrılarım vardı rahatsızlık verecek derece hatta uykumdan sağa sola dönerken bile hissediyordum.Şimdi de adet olmam gereken bi tarihtyim adet zamanı gelincede olur dediler ama çok şükür yok amann olmasınn ama birden kendiliğinden geçti ağrılarım.
Kasılma yok ama gerilme var yine bazen yatarken sehpaya falan uzandığım zaman geriliyo karnım acıyo.
Kalp atışlarını ben 6.haftada gördüm ama dinlemedim perş. günü de inşallah dinleyeceğim ama önce dr baktı aaa kese var kesin hamilesin ama bebeği göremeyebiliriz dedi sonra dur dur şurda işte dedi son anda gördük atışına baktık.
Özel durumlaraa gelinceee kocam oldu bana ev arkadaşı.düşük tehlikem var diye dr. yasak koydu bize dayanıyoruz bakalım ama yasak demeseydi de ben cesaret edebilir miydim bilmiyorum insan yinede korkar herhalde bakalım anca koklaşıyozzz gari napalımmm :)))

birde özel durumlar mevzusunu nasıl geçirdiniz/geçiriyorsunuz?(yani ne kadar kaçınmak lazım?)

canımcım,
1-Adet olacakmışsın gibi ağrılar normalde BAT'ının başlaması gereken tarihten adet dönemin bitesiye kadar olan 4-5 günlük periyodda rutin olarak devam edecek.Hatta adet döneminle hiç ilgi olmayan zamanlarda da ara ara esip geçecek.
Bazıları bunu 9 ay her Adet döngüsü zamanında yaşıyormuş,bazısı da sadece ilk 3-4 ay,sonrasında hissetmiyormuş ama ben dr.uma bunu sordum çok normal bir durum bu seni endişelendirmesin dedi..

2-Hiç ağrı,sızı,kasılma gibi şeyler hissetmeden geçen çok gün oluyor ama buna karşılık tüm gün ağrı,sızı hissettiğimde oluyor benim.Mesela bugün kasıklarımda ciddi bir batma var.Dr.a bunu da sordum,bebeğin geliştiği,boy attığı,büyüdüğü ve dolayısıyla rahime baskı yaptığı dönemlerde bunu sık sık hissediceksin bu da endişelenecek bir durum değil,hatta oyle zamanlar gelecekki, belin kırılıyor zannedeceksin.Özellikle minyon tipli kadınlarda bu çok sık görülen bir semptomdur dedi.

3-Keseyi 3 haftanın içindeyken gördük.Kalp atışlarını ise yarın alacağız Allah kısmet ederse.Yani 5 hafta dolmuş olacak.
5 hafta dolduktan sonra kalp atışları alınıyor diye biliyorum.

4-özel duruma ait bir bilgim yok.Bir arkadaşıma doktoru hiç bir mani yok 9 ay normal hayatınıza devam edebilirsiniz demiş.
Ama benim naçizane fikrim ilk aylarda ve son aylarda dikkatli olmak.
Ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce ilişkiyi kestik (hamile olma ihtimalime karşı eşim istemedi ilişkiye girmek zarar veririz diye.) ve henüz hiç ilişkide bulunmadık.Yani nerdeyse 1,5 ay oldu.
Doktorumla henüz bu konuyu görüşmedim ama yarın soracağım. Düşük riski yoksa Dr bir kısıtlama getirmiyo diye biliyorum ama yinede hassas bir dönem.
Birde eskiler hep derki, hamileyken çok sık ilişkiye girmek iyi değildir, çocuk pis doğar derler :9: Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmem ama bana da hamileyken çok amsummuşum,dokunulmazlığım varmış,ya da bebeğime karşı sorumluymuşum gibi geliyor,sanki onun gözü önünde yaşanırsa kendimi kötü hissedicem gibi.O yüzden de pek istemiyorum açıkçası.Eşiminde bu konuda hiç bir baskı ya da iması yok çok şükür hatta 9 ay bana ellemeyeceğini bile söylüyor arada :9: Ne kadar dayanır bilmem ama şakası bir yana,
ilk haftalarda tedbirli olmakta fatyda var...

Öüyorum çok :54:

elifcim çok sağol tatlım cevap yazdığın için. en kesin kan testi tabi. ama iş o kadar yoğunki bugün çıkmam mümkün değil. bakalım eşimi ikna edebilirsem akşam test yapmaya gideriz artık özel bir hastaneye.

Anladım canım,olsun sende yarın yada öbür gün falan yaparsın,acele etme,hem zaten BAT'ına daha var.İnşallah hamisşinidr de güzel haber alırız bu haftadan da :9:

haftanın ılk gunu cok yogun yaa sadece arada gırıp yorumları okuyabılıyorum bıtsın bugun yarın gelsın hayırlısıyla bebegımı gorecem ınsallah gorurum:emir_bebek::emir_bebek:

Sıkıntılıı bi hamilelik değil güzel mutlu ve bakımlıı bi hamilelik geçirmek istiyorum.Ama dr um bana demişti şöyle olacaksın bak demişti "ay bugün güneş var hava çok güzel ama neden mutsuzumm" aynen dedigi moddayım yaa :)))) işe gelmesemm nerdeyse duş alıp saçımı taramıcammm yaa kendineee gell ilknurrrrr anne olmaya hazırlanıyorsunnn topla az kendiniii desemdeee yok eve gider gitmezz paspall ev hanımı modundayımm :))

tabıkı umıtsızlıge kapıldım ama hala umıdım vardı az da olsa esımde morfolojı bozuklugu var proxeed kullanıyordu tedavısı bıttıgınde tekrar dr gıdecektık olmadı dıye kı Allahtan ılk ay da tuttu :9:

Çok şükür Allah nasip etti size darısı başımıza inş bakalım bizi nasıl bi süreç bekliyor....

Sıkıntılıı bi hamilelik değil güzel mutlu ve bakımlıı bi hamilelik geçirmek istiyorum.Ama dr um bana demişti şöyle olacaksın bak demişti "ay bugün güneş var hava çok güzel ama neden mutsuzumm" aynen dedigi moddayım yaa :)))) işe gelmesemm nerdeyse duş alıp saçımı taramıcammm yaa kendineee gell ilknurrrrr anne olmaya hazırlanıyorsunnn topla az kendiniii desemdeee yok eve gider gitmezz paspall ev hanımı modundayımm :))

Sen mi ben mi İlknuurr? Ben kiii,makyaj yapmadan markete gitmeyen hatunn ahhh ahh ne hallerdeyim?
5 gün sonra ilkkez duş alabildim rengim açıldı rersmen :9:
geçicek geçicek bunlarda geçicek,bak şimdi zor da olsa yattığım yerde tırnaklarımı törpülüyorum. Yarın doktor rand. var bebikoma güzel gözükeyim.
İnsanın tam içinde,elinin altı,kalbinin altı,göğsünün altı ama bir o kadar gizemli.İçeride neler oluyor çatlıyorum meraktan!!!!
:9:

dr dan geldim adetimin ucuncu gunu ve cok agrilarim var dr benden kan tahlili istedi kan verecegim bu aksam yada yarin.. bana hamilede olabilirsin dedi ama ben inanmiyorum resmen SOkuluyor adetim dr isi sansa birakmiyor sanirim kan vereyim de dr un ici rahatlasin :D AZ KANAMAM OLSA BENDE SUPHELENIRIM GECEN ADETIMM KAHverengi karisik gelmisti.iki gundur yogun kanamalarim var hic zannetmiyorum :(

tr ye gidince alacam bakalim adetten hemen sonra mi kullanmak gerekli yoksa suphelendigin gunler mi bakiliyor teste..?

Canım ben hiç kullanmadım ama kullananlardan bildiğim kadarıyla adetin bittikten,tamamen temizlendikten sonra balıyorsun kullanmaya.Aynı gebelik testi gibi çift çizgiyi gördüğün günlerde ilişkiye giriyosun.

Canım ben hiç kullanmadım ama kullananlardan bildiğim kadarıyla adetin bittikten,tamamen temizlendikten sonra balıyorsun kullanmaya.Aynı gebelik testi gibi çift çizgiyi gördüğün günlerde ilişkiye giriyosun.
sagol canim adetin 12. gununden itibaren kullansakta anlariz o zaman.cift cizgiyi gordukmu calisiyoruz :)

Cicimmm ben hemen bu anket sorularını cevaplayım kendime göre :)))
Benim sanırım 7 haftada geçti yani geçen haft ama öncesinde gerçekten ağrılarım vardı rahatsızlık verecek derece hatta uykumdan sağa sola dönerken bile hissediyordum.Şimdi de adet olmam gereken bi tarihtyim adet zamanı gelincede olur dediler ama çok şükür yok amann olmasınn ama birden kendiliğinden geçti ağrılarım.
Kasılma yok ama gerilme var yine bazen yatarken sehpaya falan uzandığım zaman geriliyo karnım acıyo.
Kalp atışlarını ben 6.haftada gördüm ama dinlemedim perş. günü de inşallah dinleyeceğim ama önce dr baktı aaa kese var kesin hamilesin ama bebeği göremeyebiliriz dedi sonra dur dur şurda işte dedi son anda gördük atışına baktık.
Özel durumlaraa gelinceee kocam oldu bana ev arkadaşı.düşük tehlikem var diye dr. yasak koydu bize dayanıyoruz bakalım ama yasak demeseydi de ben cesaret edebilir miydim bilmiyorum insan yinede korkar herhalde bakalım anca koklaşıyozzz gari napalımmm :)))[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.benimde adet tarihim çarşamba günü idi sanırım ozamana kadar hissedicem biraz.ama bazen çok fazla kasılmalarım oluyor.aslında ondan korktum biraz.inş bende haftaya görürüm ozaman kalp atışlarını.aayy ne heyecanlıııı:9::49:

canımcım,
1-Adet olacakmışsın gibi ağrılar normalde BAT'ının başlaması gereken tarihten adet dönemin bitesiye kadar olan 4-5 günlük periyodda rutin olarak devam edecek.Hatta adet döneminle hiç ilgi olmayan zamanlarda da ara ara esip geçecek.
Bazıları bunu 9 ay her Adet döngüsü zamanında yaşıyormuş,bazısı da sadece ilk 3-4 ay,sonrasında hissetmiyormuş ama ben dr.uma bunu sordum çok normal bir durum bu seni endişelendirmesin dedi..

2-Hiç ağrı,sızı,kasılma gibi şeyler hissetmeden geçen çok gün oluyor ama buna karşılık tüm gün ağrı,sızı hissettiğimde oluyor benim.Mesela bugün kasıklarımda ciddi bir batma var.Dr.a bunu da sordum,bebeğin geliştiği,boy attığı,büyüdüğü ve dolayısıyla rahime baskı yaptığı dönemlerde bunu sık sık hissediceksin bu da endişelenecek bir durum değil,hatta oyle zamanlar gelecekki, belin kırılıyor zannedeceksin.Özellikle minyon tipli kadınlarda bu çok sık görülen bir semptomdur dedi.

3-Keseyi 3 haftanın içindeyken gördük.Kalp atışlarını ise yarın alacağız Allah kısmet ederse.Yani 5 hafta dolmuş olacak.
5 hafta dolduktan sonra kalp atışları alınıyor diye biliyorum.

4-özel duruma ait bir bilgim yok.Bir arkadaşıma doktoru hiç bir mani yok 9 ay normal hayatınıza devam edebilirsiniz demiş.
Ama benim naçizane fikrim ilk aylarda ve son aylarda dikkatli olmak.
Ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce ilişkiyi kestik (hamile olma ihtimalime karşı eşim istemedi ilişkiye girmek zarar veririz diye.) ve henüz hiç ilişkide bulunmadık.Yani nerdeyse 1,5 ay oldu.
Doktorumla henüz bu konuyu görüşmedim ama yarın soracağım. Düşük riski yoksa Dr bir kısıtlama getirmiyo diye biliyorum ama yinede hassas bir dönem.
Birde eskiler hep derki, hamileyken çok sık ilişkiye girmek iyi değildir, çocuk pis doğar derler :9: Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmem ama bana da hamileyken çok amsummuşum,dokunulmazlığım varmış,ya da bebeğime karşı sorumluymuşum gibi geliyor,sanki onun gözü önünde yaşanırsa kendimi kötü hissedicem gibi.O yüzden de pek istemiyorum açıkçası.Eşiminde bu konuda hiç bir baskı ya da iması yok çok şükür hatta 9 ay bana ellemeyeceğini bile söylüyor arada :9: Ne kadar dayanır bilmem ama şakası bir yana,
ilk haftalarda tedbirli olmakta fatyda var...

Öüyorum çok :54:

inş canım hayırlısı ile sende kalp atışlarını gör kuzucuğunun.insan gerçekten inanamıyor,hayal bile edemiyor su damlasının ete kemiğe dönüşümünü .çok hayret verici bişey.

ben aslında 5 defa hamile kaldım bundan önce.2si dış gebelikti.3ü boş gebelik.ve hepsinde adet günlerimde kanamalarım vardı.ve hamileymişim gibi hissetmiyordum kendimi.hep bir korku hissediyordum.

ama bunda allahım nasip ederse eğer kucağıma alacağım gibi hissediyorum.ama tabi yine soru işaretleri oluyor ister istemez.çünkü diğerleri sağlıklı değildi.şimdi sağlıklı olanlardan yani sizlerden fikir almak istiyorum hep bu yüzden.zaten bizdende büyüksünüz ya abla ya abi olcaksınız işn:):nazar::emir_bebek:

ya bizde de korku var bizde kardeş kardeş yatalım diyoruz ama olmuyor bazen.zor tutuyoruz kendimizi en azından kalp atışını görelim felan diye düşünüyorum.adamada kıyamıyorum öyle melül melül bakınca :9: inş bi kalp atışını görelimde artık bakarız bi hal çaresine .adamcağızımda ozamana kadar oruç tutsun bari zaten mübarek aylar:9:

kizlar test yaptım ilk kez çok silik çizgiyi gördüm resmi buraya yüklemye çalışıyorum fikir veriri misiniz?

Son düzenleme:
Back
X