• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda tüp bebeğe başlayan varmııı?

AayseA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
117
0
96
Diğer
haziranda tüp bebek ilacına başlayan hanımlar buraya yazarmısınız yaşadıklarınızı benim iğnelerim menegon bacaklarımı çok ağrıtıyo 300 ünite yapıyorum günde benim gibi olan varmı?

ayın 7 sinde lucrine başlayacağım ve 18 gibide menegona başlarım sanırım. evet iğneler biraz sıkıntı yaşatır ama napalım dayanacağız biraz....

evet canım bende 2hazıranda basladım ıgnelere benım merıonal gobekten yapılyor acıtmıyor hıc sımdılık ıyı gıdıyor bakalım

selam canim bende haziranda basladim cuma gunu gonal f vurcam 75 lik
canim hormonlardan dolayi oluyor olabilir
allah yardimcin olsun

22 mayısta lucrine başladım
1 haziranda puregona başladım..
benimde belli bi şikayetim yok ama havayada baglı olabilir sıcaklık basıyor ve şişkinliğim oluyor karnım şişiyo

8.iğnede bitti c.tesi yine ultrasona gidiyorum ilacımda 375 oldu niye bu kadar yüksek sizce...

bacaklarım zayıflıktan acıyomuş kızlar hemşireye sordum bide iğnelerin dozu yüksek olduğu için şükür az kaldı artık belki p.tesi yumoşları toplarlar inş herkese kolay gelsin...

hayirli olsun canim yimoslarin ins guzel sonuc alirsin kac yumurta toplandi canim

Back
X