- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Neden toplum içinde tetikte yaşayacaksınız ki?Arkadaşlar genel olarak, aile akraba arkadaş dost biri laf söyledi diyelim gülerek, dumur oluyorum, tatlı tatlı söyledikleri için bazen laf sokulduğunu anlamıyorum bile hatta içimde yok ya öyle demek istememiştir deyipp karşıdakini aklıyorumama bu durumdan sıkıldım mesela eşime kardeşlerime takır takır lafı yapıştırırım ama dışarıdaki insanlara yapamıyorum bunu yok donup kalıyorum nasıl hazır cevap olunur tüyo verirmisiniz
Hazırcevap olunmaz hazırcevap doğulur
Kimseyi üzmeyeyim kirmamayim diyor musunuz?Arkadaşlar genel olarak, aile akraba arkadaş dost biri laf söyledi diyelim gülerek, dumur oluyorum, tatlı tatlı söyledikleri için bazen laf sokulduğunu anlamıyorum bile hatta içimde yok ya öyle demek istememiştir deyipp karşıdakini aklıyorumama bu durumdan sıkıldım mesela eşime kardeşlerime takır takır lafı yapıştırırım ama dışarıdaki insanlara yapamıyorum bunu yok donup kalıyorum nasıl hazır cevap olunur tüyo verirmisiniz
Zaten cok umrumda değil gülüyorum bile bazen ne boş insan diye ama hoşuma gidiyor şu lafı gediğine koyanlarNeden toplum içinde tetikte yaşayacaksınız ki?
Boş konuşanlar çok cevap verseniz boş lafa boş cevap olacağına susmayı tercih etmek daha güzel.
Mal gibi kalınca daha mutlu oluyorum .
KesinlikleHazırcevap olunmaz hazırcevap doğulur
Zaten cok umrumda değil gülüyorum bile bazen ne boş insan diye ama hoşuma gidiyor şu lafı gediğine koyanlar
Ahahaha cok doğru 30 yıldır olmadıysa artık hiç olmaz herhalde, kitap oku vs diyenler vardıÇok hazır cevap biriyimdir bu bir huy, sonradan kazanılacağını sanmıyorum
Sarı bezle iş yaparken aklınıza gelenleri normal hayata entegre edemezsiniz.
Ahahaha cok doğru 30 yıldır olmadıysa artık hiç olmaz herhalde, kitap oku vs diyenler vardı
Öyle değil mi ama toplumda bile hep çekinirler bir şey demesinler diye bulaşmasın aman bana diyeHazırcevap, mükemmel, zeki
Arkadaşları kırmaktan pek korkmam beni açıkca kıran arkadaştan ama ömür boyu yüzüne bakacağım insanlarla asla bir negatif muhabbet dönmesin istiyorum sogurum buz gibi göresim gelmez hayatımdan da çıkaramamKimseyi üzmeyeyim kirmamayim diyor musunuz?
Kesinlikle katılıyorum. Bende hazır cevabımdır. Oğlum var 8 yaşında valla aynı ben acayip hazır cevap.Hazırcevap olunmaz hazırcevap doğulur
Ah ah kaç hayali tartışma kazanmışımdır iş yaparken veya duştaÇok hazır cevap biriyimdir bu bir huy, sonradan kazanılacağını sanmıyorum
Sarı bezle iş yaparken aklınıza gelenleri normal hayata entegre edemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?