- 27 Temmuz 2017
- 7
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Bradlyvsjj123
arkadaşlar kimya mühendisliği olucam okulumda hazırlık isteğe bağlı sizce okumalı mıyım lütfen yardımcı olun çok kararsızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde hazırlık imkanın varken gitmeni tavsiye ederim, ilerde üstüne koymak istersen kurslar her daim var. Arkadaşlarım hep en iyi ve en eğlenceli yıllarını hazırlıkta geçirdiklerini söylüyorlardı bence bi denemek gerek eğitimin fazlası zarar olmaz.Evet İngilizce eğitimi verilecek okulda önceden okuyan bi arkadaşa sordum o bende kararsızdım senin gibi ama bence okumalısın dedi kursla falan tamamlamak mı yoksa okulun verdiği eğitimle mi devam etmeliyim çok kararsız kaldım
merhaba ben de kimya mühendisiyim. İngilizce çok onemli ama alacagin okul da onemli. Benim şahsi fikrim 1 sinifa basla ve ardindan hemen ingilizce kursuna yazil. Özelden de tavsiye veririm. Ingilizceni gelirtirdikten sonra imkanin varsa woek and travel :) yapabilirsin . Ama hazirlik odtu hacettepe vs degilse yalan oluyor heparkadaşlar kimya mühendisliği olucam okulumda hazırlık isteğe bağlı sizce okumalı mıyım lütfen yardımcı olun çok kararsızım
arkadaşlar kimya mühendisliği olucam okulumda hazırlık isteğe bağlı sizce okumalı mıyım lütfen yardımcı olun çok kararsızım