• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birini hayatıma alırken çevresine bakmalı mıyım?

Çevresi önemli
Annesine babasına kardeşine davranışı önemli kısaca şu devirde hersey önemli

Önceki konuna da baktım. Adam seninle buluşmak için zaman ayirmiyor, sarhoş nakliyeciliği yapıyor, zamparaliga çıkan arkadaşlarıyla sık sık bir araya geliyor (günahı boynuna).. yavrucum adam naparsa ayrilirsin? Hala kırmadan diyor yahu.. adam seni parça pincik edecek haberin yok.
Ya zaman ayırmıyor mu bilmiyorum belki abartmış da olabilirim bilmiyorum inanın. Çünkü ben biraz fevri karar veren biriyim kendimi tanıyorum 😂

Önceki konuna da baktım. Adam seninle buluşmak için zaman ayirmiyor, sarhoş nakliyeciliği yapıyor, zamparaliga çıkan arkadaşlarıyla sık sık bir araya geliyor (günahı boynuna).. yavrucum adam naparsa ayrilirsin? Hala kırmadan diyor yahu.. adam seni parça pincik edecek haberin yok.
Ama tek bildiğim bir şey var bu olayda kesin haklıyım ama konuşmayi nasıl kesecem?

Ada ben ayrılmak istiyorum de 🤣
Ya eski konuda da dediğim gibi direkt ikna etmeye çalışıyor yani. Şimdi dicek neden arkadaşların şöyle böyle desem belki deli diye düşüncek hakkımda. Ya da kuruntucu ya da ne zaman gelin güvey oldu vs ayıkla pirincin taşını 😂😂

yani dikkatli olmakta fayda var.

benim esimin de en ykın iki arkadası zamparaydı. biri 4-5 yıllık sevgilisini sürekli aldatıyor, diğeri de sürekli kızlarla takılıyordu. esim de onlarla aynı ortamda takılıyordu. hatta bazen fazladan bir kız arkadasları geldiğinde esime “sen de gel boştaki kız bize salça olmasın” falan diyorlardı. esim bu konuda hep dürüsttü bana karşı.

biz tanıstıktan sonra bir daha aynı ortama girmedi. arkadasları hatta basta ilişkimizi çok ciddiye almadıkları için esime baskı da yaptılar. sonra zamanla anladılar tabii.

evlendikten sonra iki arkadasıyla da tanıştım. su an zaten hepsi farklı sehirlerde. esimin zaten sosyal medya hesabı yok. ayda yılda bir telefonda konusurlar. biri evlendi, diğeri hala bekar ama duruldu bayağı.

demem o ki evet, cevre önemli ama karsınızdaki insanın size verdiği güven de önemli. ona bakarsanız benim de tekinsiz çok arkadasım var 😂

Ya eski konuda da dediğim gibi direkt ikna etmeye çalışıyor yani. Şimdi dicek neden arkadaşların şöyle böyle desem belki deli diye düşüncek hakkımda. Ya da kuruntucu ya da ne zaman gelin güvey oldu vs ayıkla pirincin taşını 😂😂
Ne pirinci ne taşı.. hakkında istediğini düşünsün. Hem açıklama yapmak zorunda değilsin ki. Görüşmek istemiyorum bitti.

Ama tek bildiğim bir şey var bu olayda kesin haklıyım ama konuşmayi nasıl kesecem?
Birbirimize göre olduğumuzu düşünmüyorum her şey için teşekkürler.

Polemiğe girme hic arkadaşın şöyle de böyle de diye. Ortamcı kankasi olan adam bunu makul gören adamdır, nişanlısını aldatıyor bir de bu şoförlük yapiyor aldatan arkadaşına... no bacim no kaç

Arkadaşıyla ilgili zaten bir suru yorum yapmışsın, bir daha açma konuyu.

yani dikkatli olmakta fayda var.

benim esimin de en ykın iki arkadası zamparaydı. biri 4-5 yıllık sevgilisini sürekli aldatıyor, diğeri de sürekli kızlarla takılıyordu. esim de onlarla aynı ortamda takılıyordu. hatta bazen fazladan bir kız arkadasları geldiğinde esime “sen de gel boştaki kız bize salça olmasın” falan diyorlardı. esim bu konuda hep dürüsttü bana karşı.

biz tanıstıktan sonra bir daha aynı ortama girmedi. arkadasları hatta basta ilişkimizi çok ciddiye almadıkları için esime baskı da yaptılar. sonra zamanla anladılar tabii.

evlendikten sonra iki arkadasıyla da tanıştım. su an zaten hepsi farklı sehirlerde. esimin zaten sosyal medya hesabı yok. ayda yılda bir telefonda konusurlar. biri evlendi, diğeri hala bekar ama duruldu bayağı.

demem o ki evet, cevre önemli ama karsınızdaki insanın size verdiği güven de önemli. ona bakarsanız benim de tekinsiz çok arkadasım var 😂
Benimde vardı önceden evet hala da arada vardır çürük yumurta ama bu çocuk asker olduğu için yakınımda da olmicak. 20 gün izinde de bana deli gibi aşık olamicağına göre ne kadar anlatır bilemem. Çocuk kendini böyle işlerde gözü yok gibi anlattı işte ben hep ona yapma etme diyorum ama işte bu da böyle vs dedi. Yani uzaktaki birini yönetmek zor olsa gerek. Hele çevresinde böyle insanlar varken nasıl başarırım bilmem. Cidden çocuğu beğendim ama soğuma geldi birden. Arkadaşı kızlarla takılcam demiş mesela yenge de sana nasıl müsade ediyor ya dedi haberleştiler buluşuruz diye kapattılar.

Birbirimize göre olduğumuzu düşünmüyorum her şey için teşekkürler.

Polemiğe girme hic arkadaşın şöyle de böyle de diye. Ortamcı kankasi olan adam bunu makul gören adamdır, nişanlısını aldatıyor bir de bu şoförlük yapiyor aldatan arkadaşına... no bacim no k
Direkt takipten çıksam numarasını silsem ne olur sizce? Ben anladım onu az çok birbirimize göre olduğumuzu düşünmüyorum desem bile uzatacak da uzatacak. Sonra ben sinir olcam her şeyi dökecem ortaya enerjime yazık olacak. Bu arkadaşları içince işte yanında gidermiş o an kız var mı bilemem demedi onu. Bu gece ama arkadaşı kızlarla takılıyordu onu söyledi.

Benimde vardı önceden evet hala da arada vardır çürük yumurta ama bu çocuk asker olduğu için yakınımda da olmicak. 20 gün izinde de bana deli gibi aşık olamicağına göre ne kadar anlatır bilemem. Çocuk kendini böyle işlerde gözü yok gibi anlattı işte ben hep ona yapma etme diyorum ama işte bu da böyle vs dedi. Yani uzaktaki birini yönetmek zor olsa gerek. Hele çevresinde böyle insanlar varken nasıl başarırım bilmem. Cidden çocuğu beğendim ama soğuma geldi birden. Arkadaşı kızlarla takılcam demiş mesela yenge de sana nasıl müsade ediyor ya dedi haberleştiler buluşuruz diye kapattılar.
benimki de uzaktaydı 😂 ya dediğim gibi o karsınızdaki kişinin size verdiği güvenle alakalı tamamen. ama böyle asker polis ortamlarında birbirlerinden çok etkileniyorlar

Direkt takipten çıksam numarasını silsem ne olur sizce? Ben anladım onu az çok birbirimize göre olduğumuzu düşünmüyorum desem bile uzatacak da uzatacak. Sonra ben sinir olcam her şeyi dökecem ortaya enerjime yazık olacak.
Uzatırsa engellersin. O kadar gorusmussunuz bir mesaj bari at yani.

Nereden çıkardın biz normal oturacaktık da diyebilir ama bana? Güzel bir açiklama yapıp bitirmem lazım kesin. Valla normalde iyi de içime sinmedi bu geceden sonra. Direkt beynimde alarm çaldi 😂
Canım ben eşimle ilk bulusmamizda ilişkimizin yuruyecegini konuşmasından, ailesini, çevresini anlatisindan az çok anlamıştım, yani birini anlamak için çevresine bakmak, dinlemek, ip uclarini yakalamk sart, aklına yatmayan şey için utanacak birşey yok, açıklama da borçlu değilsin, mesafe koy, sohbeti kesemiyorum diyorsan azalt, yok yapmaz dersen inan pişman olursun. Kızlarla normal oturacaksa seninle de normal oturuyordur. Arkadaşına göz yuman bu hareketlerini idare eden kişiyi yarın arkadaşları da idare eder göz yumar. Gerisi sana kalmış.

Çevreden etkilenmesinden ziyade zaten kendisine uygun insanları seçer. Demek ki kafası onunla uyuşuyor iyi anlaşıyor ona yanlış gelmiyor arkadaşının hayatı. Sana yanlış geliyorsa hatanın neresinden dönersen kâr de üçüncüye buluşma bu adamla

Çevreden etkilenmesinden ziyade zaten kendisine uygun insanları seçer. Demek ki kafası onunla uyuşuyor iyi anlaşıyor ona yanlış gelmiyor arkadaşının hayatı. Sana yanlış geliyorsa hatanın neresinden dönersen kâr de üçüncüye buluşma bu adamla
Onun demesine göre yanlışmış ve uyarıyormuş ama laf dinlemiyormuş arkadaşı. Kızlarla buluştum deyince yenge de nasıl ses etmiyor dedi direkt. Birde asla konuştuğum kişinin takip ettikleri artmıyor ilk günden beri hep aynı. Bence arkadaşları kötü yola sokuyor oda biraz slak boyun eğiyor

Bu çocuk dediğine göre asla birilerinin gönlünü kıramıyor. Asker olmasına rağmen yumuşak başlı. Hakkımı pek savunamam hayır diyemem diye konuşma geçmişti aramızda önceden. Bende sizin gibi düşündüm evet az çok ve içime kötü his geldi tiksindim bir an. Çokta beğenmiştim kendisini bu arada ama şimdi soğudum birden. Bunca sene arkadaşlarmış bu kişiyle nasıl bağını koparır ki koparmaz bence bir sürü iyi kötü anıları var.Normalde çok takılmiyordum dedi bende ağzını aramak için kırılmıyor mu sana gelmeyince dedim ben bir şekilde ayarlıyorum dedi. Sonra da bundan sonra takılırım galiba ya dedi.
Siz kendinizden pay biçin eminim sizde naif kimseyi kolay kolay kıramayan birisiniz.Evli bir kız arkadaşınız her akşam başka bir erkekle buluşsa sizide yanına çağırsa tepkiniz ne olur,miğdeniz bulanmaz mı?????Yoksa aman kırılmasın diye kuyruğunda mı gezersiniz????

Nereden çıkardın biz normal oturacaktık da diyebilir ama bana? Güzel bir açiklama yapıp bitirmem lazım kesin. Valla normalde iyi de içime sinmedi bu geceden sonra. Direkt beynimde alarm çaldi 😂
Öyle diyecek zaten kızlarla görüşecektik diyecek hali yok. Senin yanında da rol kesmiş iyi yenge sana bi şey demiyor falan.
Ben biraz düşündüm bence yaşam tarzlarımız, bakış açılarımız birbirine uygun değil. Ben daha fazla devam etmek istemiyorum de. Uzatırsa da aynı şekilde izah edersin kararım kesin, ben hassas biriyim kafam rahat olmalı seninleyken kafamda soru işaretleri oluşuyor vs de. Lütfen uzatmayalim de konuşmayı bitir

Onun demesine göre yanlışmış ve uyarıyormuş ama laf dinlemiyormuş arkadaşı. Kızlarla buluştum deyince yenge de nasıl ses etmiyor dedi direkt. Birde asla konuştuğum kişinin takip ettikleri artmıyor ilk günden beri hep aynı. Bence arkadaşları kötü yola sokuyor oda biraz slak boyun eğiyor
Hiii on yaşında çocuk arkadaşları kötü, onlar yapıyor.

Back
X