hazırlıklı olun benim gibi korkmayın :)))

çok geçmiş olsun canım yaaa meleğin sana ufak bi oyun oynamış annesi çıktımı ısır onu totosundan :)

geçmiş olsun hayatım...aynı bende de senin gibi oldu açılma olduğu halde geri gönderdiler dikkat edip bol bol dinlenmeliyiz kaydirigubbakcemile5

Gecmıs olsun canım
bu agrılar neye benzıyor? Bazıları adet sancısı dıyor bazısıda bobrek tası dusurmeye benzıyor dıyorda...

eğer bedenini iyi tanıyorsan açılmayı hissediyorsun.nura cım valla ne adet sancısı gibiydi nede böbrek yada ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetemedim. ama böbrek sancısında da bölesini görmedim.bu gidip gidip gelen sanki karnının alt bölümünü mengeneyle sıkıştırıyolarmış gibi bi duyguydu önce sıkıyo sıkıyo sonra salıyove rahme yakın göbek deliğine doğru uzanan kalp atışı gibi bi atış vardı.tam tarifte edemiyorum gerçi ama.

eğer bedenini iyi tanıyorsan açılmayı hissediyorsun.nura cım valla ne adet sancısı gibiydi nede böbrek yada ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetemedim. ama böbrek sancısında da bölesini görmedim.bu gidip gidip gelen sanki karnının alt bölümünü mengeneyle sıkıştırıyolarmış gibi bi duyguydu önce sıkıyo sıkıyo sonra salıyove rahme yakın göbek deliğine doğru uzanan kalp atışı gibi bi atış vardı.tam tarifte edemiyorum gerçi ama.

gayet iyi ettin canim saolopuyorumnanaktan

yok seldus cum öle korkulacak bi şey deil o sancılar eğer gerçek doğum sancısıda böyleyse ben kesin kararımı verdimki epiduralsiz yapıcam.beni korkutan paniklendiren daha çok erken olması ve bebişimin daha çok küçük olmasıydı.

Back
X