Hazırlıksız Gebelik

Papatyalar ve Huzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
262
181
103
36
Merhabalar. Ben hiç kadın doktoruna gitmeden, öncesinde bir hazırlık yapmadan hamile kaldım. Bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimi için insanlar 1 sene öncesinden folik asit alımına başlıyormuş, vitaminlerini vs tamamlıyormuş, hazırlık yaparak hamile kalıyorlarmış. Biz 2023den önce çocuk düşünmüyorduk hiç hazırlığımız yoktu, şuanda bebek sakat olur mu korkusu sardı beni. Kadın doktoruna sadece saç dökülmesi için gitmiştim prolaktinim yüksekti, folik asit ve TSH sadece olması gereken değerlerdeydi. Bir tek bu değerlerimi biliyorum. Ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekir? Sanıyorum 4 haftalık falan şuanda, bu saatten sonra aldığım vitaminlerin faydası olur mu? Ne bebek be de hamilelikle ilgili fazla bir bilgim yok açıkçası.

Canım tabi ki öncesin de kullanmakta fayda var ama sonradan başlayınca da sakat olucak diye birşey yok bende plansız hamile kaldım hatta üstüne gördüğüm için de 2 aylıktı öğrendiğimde o zaman kullanmaya başladım şuan 9 yaşında maşallah gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…