- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.007
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
en nefret ettiğim şey para işleri konuşmak..müdür ile görüşün derim.
Hayır her açıdan benzerizSizce ona neden fazla verdiler
Bir fikriniz var mı
Tanıdığı mı var çevresi mi geniş
Yabancı dil müzik drama vs pazarlanacak bir özelliği var
Var ama maaş konuşmak yasak, yani ben gidip başkasının maaşını öğrendiğimi belli edemem, sözleşmeye göre,zamların neye göre belirlendiğini sorsanız? ya da biliyor musunuz? görev dağılımı, performansa göre dağılıyorsa benim hakkım bu mu diyebileceğiniz kimse yok mu
en nefret ettiğim şey para işleri konuşmak..
mecburen konuşacağım ama IK konuşsanız da değişmez, bir beraber ayarladık dedi.
Ozel sektorde baskalarinin maasina hic bakmayacaksiniz yoksa cok uzulursunuz. Insallah atanırsınız ama bence kabullenin maalesef boyle yillarca ben de cok somuruldum siz yine de isinizi en iyi sekilde yapin devlete gectiginiz zaman ozel sektor tecrubesinden cok faydalanacaksiniz. Veya ilerde cok daha kurumsal iyi bir okula gecince de tecrubeler sizon isinize cok yarayacak.
Harcadığınız emek ve zamanın karşılığını alamıyorsanız, ortada bir haksızlık vardır . hakkınızı arayın
müdüre motivasyonunuzun düştüğünü söyleyin. eğer benden daha çok kazananlar daha fazla maaş alacaksa boşuna fazla çalışmak istemediğinizi söyleyin uygun bi dille. yani ya görevlerinizin bir kısımını başkalarına versinler ya da maaşınızı artsırsınlar.
Haklısınız iş bulmakta kolay değil bu zamandaİşi bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum.
Hakkımı arayacağım ama alacağım cevap büyük ihtimalle hayır olacak...
O zaman da nasıl dururum burada bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?