• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum

Yaş kaç ? Merak etme unutursun, unutamamanin sebebi "bir daha kimse beni öyle sevmeyecek,bir daha kimse bana guzel söz soylemeyecek,ben birini bir daha bu kadar seçenek vs...".Bi de belki beraberken cok guzel duyguları cok yoğun yaşıyordun, şimdi o duygu yoğunluğu olmayınca Yoksunluk sendromu yaşıyorsun. Merak etme bu dediklerinin hepsini ilerde yaşarsın.....Bi de ben onsuz yapamam yaşayamam diyen insanların hepsi şu an cayır cayır yaşıyor...

22 yaşındayım.
Evet o konuda size katılıyorum şuan yaşadığım sadece sevgi yoksunluğu biraz ilgi belki egomu şişirecek güzel sözler duymak vs.
benim asıl korkum aynı tecrübeyi ikinci kez yaşamak
ya o da..demek istemiyorum
bundan sonra bi ilişki yaşayacaksam paranoyakca yaklaşımlarda bulunmaktan korkuyorum bu olaydan dolayı
ve ben biliyorum kolay kolay kimseye güvenemicem
hep bi kendini geri çekme her lafın altında bi art niyet arıcam
ve kendimi olduğum gibi yansıtamıcam gerçek aşkı bulmuşken sırf bu yüzden elimden kaybedicem diye çok korkuyorum..
o kişiyi bu yüzden affedemiyorum
olumlu yönlerine bakacak olsam milyon tane bulurum ama ben zaten o ilişkide değilm o ilişkinin bende bıraktığı olumsuz etkiler beni korkutan
umarım kendimi ifade edebilmişimdir :)

Merak etme o vatandaş günün birinde gelir...Ayrıca biriyle sevgili iken iyi anlaşıyor olman, ilerde de cok uyumlu bi çift olacağınız anlamına gelmez...belki cok uyumsuz olacaktiniz..Ayrıca kendini değersiz gorudugn düşünceleri de kafandan at....Ya inan hepsi geçiyor...

Son cümlenize bakınca sanki siz de böyle acı bi tecrübe yaşamışsınız gibi geldi

Bende bekarlik zamanlarimda banyoda baya agladim canim agla bigun gececek umursamicaksin ama simdi agla

evet içine atıp o duyguları bastırmayıp haykırdıkça rahatlıyosun ağlamanın ardından sanırm mutluluk hormonu salgılanıyomuş o yüzden ağlamak güzeldir..

evet içine atıp o duyguları bastırmayıp haykırdıkça rahatlıyosun ağlamanın ardından sanırm mutluluk hormonu salgılanıyomuş o yüzden ağlamak güzeldir..
bak bu aralar yapman gerekenler, varsa isine okuluna odaklanmak,arkadaslrinla ve ailenle zaman gecirmek, ve merak etme günü geldiğinde yani evlendiginde,daha önce yaşamış olduğun guzel duyguların daha alasını yaşayacaksın ,sadece o duygular birden kesilince yoksunluk yaşıyorsun

Merhabalar, Eğer evli değilseniz ve o kişi eşiniz değilse sizin ahinizi almış olmaz...çünkü ah olması için arada nikah akdi olması lazımdı...Ha yaptığı yarı yolda bırakmak, bu etik.olmayan bir davranış ama ortada ah alma yok...sadece sözünden dönmek veya sözünde durmamak var, gayri ahlaki davranış yani

O ne demek yahu? Aldatmis kandirmis ve aldatilmis saf yerine koyulmuş insanlarin arasında illa nikah mi olması gerekiyormus ah alinmasi için?

O zaman ask iliskisini bi kenara bırakıp sosyal hayattaki ilişkileri düşünelim. Haksızlığa uğrayan dolandirilan binlerce insan var. Ee bu insanların da aralarında bi bağ var ya da yok. Ne fark eder ki? Hak haktır. Iyi niyetli ve kötü niyetli insanlar vardır zaten dünya bu ikisi üzerine kurulu değil mi? Bu ikisinden birini seçerek yaşamak bize bağlı. E karşımızdaki de kötüyse ve zararı dokunduysa, bunun karsiligini görmeli. Ya dünyada ya da ahirette.

Ama ahin çıkması ya da geçerli olması için nikahin şart olduğunu ilk kez sizden duydum çok ilginç. Sonucta ortada zamana sevgiye ve kişiye karsi ihanet, kötülük var. Bunları da hesaba katın lütfen.

bak bu aralar yapman gerekenler, varsa isine okuluna odaklanmak,arkadaslrinla ve ailenle zaman gecirmek, ve merak etme günü geldiğinde yani evlendiginde,daha önce yaşamış olduğun guzel duyguların daha alasını yaşayacaksın ,sadece o duygular birden kesilince yoksunluk yaşıyorsun

Kesinlikle haklısınız hayat öyle ya da böyle devam ediyo,etmeli..

O ne demek yahu? Aldatmis kandirmis ve aldatilmis saf yerine koyulmuş insanlarin arasında illa nikah mi olması gerekiyormus ah alinmasi için?

O zaman ask iliskisini bi kenara bırakıp sosyal hayattaki ilişkileri düşünelim. Haksızlığa uğrayan dolandirilan binlerce insan var. Ee bu insanların da aralarında bi bağ var ya da yok. Ne fark eder ki? Hak haktır. Iyi niyetli ve kötü niyetli insanlar vardır zaten dünya bu ikisi üzerine kurulu değil mi? Bu ikisinden birini seçerek yaşamak bize bağlı. E karşımızdaki de kötüyse ve zararı dokunduysa, bunun karsiligini görmeli. Ya dünyada ya da ahirette.

Ama ahin çıkması ya da geçerli olması için nikahin şart olduğunu ilk kez sizden duydum çok ilginç. Sonucta ortada zamana sevgiye ve kişiye karsi ihanet, kötülük var. Bunları da hesaba katın lütfen.

Çok güzel bi noktaya parmak basmışsınız benim de aklıma direkt insan ilişkileri geldi ama ifade edemedim.Tecavüze uğrayan bi bayan aldatıldıktan sonra aldatılmanın verdiği acının yanında o acının bi hiç olduğunu ifade ediyo ve ekliyo.Bana tecavüz eden hiç tanımadığım biriydi ama bana bu sadakatsizliği tattıran en güvendiğim insandı bu acı o yaşadığım travmanın yanında bi hiçti diye...Düşünün tecavüzden daha ağır gelen bu duygunun sizce bi bedeli olmamalı mı ? bu nasıl bi acı ki o yaşadığı felaketi unutturabilsin..şimdi ne mana diyeceksiniz ama evli değil diye tecavüz eden adam da ahını almamış mı oluyo yani:)Bu kadar ucuz olmamalı.Ben hayatta iyiliğin de kötülüğün de mutlaka karşılığı olduğunu düşünüyorum.Bazen yapılan kötülükler değil iyilikler de cezasız kalmıyo ya hoş :) yine de dünyanın bu iki denge üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum.Kötüler cezasız kalacaksa adı neden kötülük olsundu ki ?

Ağlaya ağlaya unutacaksın bi şekilde keşke daha acısız bi yöntemi olsa unutmanın

Çok güzel bi noktaya parmak basmışsınız benim de aklıma direkt insan ilişkileri geldi ama ifade edemedim.Tecavüze uğrayan bi bayan aldatıldıktan sonra aldatılmanın verdiği acının yanında o acının bi hiç olduğunu ifade ediyo ve ekliyo.Bana tecavüz eden hiç tanımadığım biriydi ama bana bu sadakatsizliği tattıran en güvendiğim insandı bu acı o yaşadığım travmanın yanında bi hiçti diye...Düşünün tecavüzden daha ağır gelen bu duygunun sizce bi bedeli olmamalı mı ? bu nasıl bi acı ki o yaşadığı felaketi unutturabilsin..şimdi ne mana diyeceksiniz ama evli değil diye tecavüz eden adam da ahını almamış mı oluyo yani:)Bu kadar ucuz olmamalı.Ben hayatta iyiliğin de kötülüğün de mutlaka karşılığı olduğunu düşünüyorum.Bazen yapılan kötülükler değil iyilikler de cezasız kalmıyo ya hoş :) yine de dünyanın bu iki denge üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum.Kötüler cezasız kalacaksa adı neden kötülük olsundu ki ?

Sadece sabredin. :KK66:

Kimine göre baydım belki ama
Ben artık güçlüyü oynayamıyorum
Kendi kendime telkinler versem de hatta bu acıyı yaşayanları (ihanet) umutlu olmaya teşvik etsem de kendi yarama merhem olamadığımı anladım :KK43:
ne yaparsam yapayım olmuyo hazmedemiyorum
tam atlattım tamam iyiyim diyorum durduk yere yine bir ağlama krizi :KK43:
iki üç gündür durup durup ağlama krizleri geçiriyorum
dün gece tam uykuya dalcam yine geldi aklıma verdiği sözler söylediği yalanlar hıçkırıklara boğuldum uyuyabilene aşk olsun
az önce duşta yine sesim eko yapmasın diye kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim :KK43:
bu acı ne zaman geçecek allah ım ben burda günden güne eriyorum
ama o orda gününü gün ediyo
ahım tecelli edecekse etsin artık dayanacak gücüm kalmadı :KK43: sinirlerim alt üst
bugünlerde düğünü falan olacak ki onu hissettiğim için ağlıyorm belki de :KK43:
abimin nişanı olacak sevinemiyorum bile.Kaynanası ona yüz yaptığımı düşünüyo bi yandan onun ceremesini çekiyorum :KK43: bıktım artık
ne zormuş..

Kendine gel kız boşver elalemin adamını..ne aşkı ne sözü herkes herkese yalan söyleyebilir..sözmüş..evlenip mutluluğu gercekten taddırana kadar söz möz yalan bacım yalan kuzum..

Hiç kendini mağdur etme mağduru oynama boşyere..
Sen mağdur değilsin sen daha mutlu olacaksın onla evlenseydin bin pişman olacaktın belki..şimdi yepyeni biri cıkacak inan zor sanıyoruz ama sevmek de aşık olmakda o kadar kokay ki karsından gelen bir samimiyet yeter

Sakın ondan başkasını nasıl sevicem falan deyip kendini kandırma.
G..tü b..klu bi adamın peşinde yeter kız üzme kendini.gitsin bırak evlensin .
Dünyada daha kac milyon insan var seni sevecek.
Evlendiğinde aldatacaktı daha mı iyi..burada evli cocuklu insanlar yazıyor görüyorsun..
Artık ağlama ağlama krizine de girme hep beyninde şunu de aman iyki gördüm gercek suratını defoldu..
Öptüm seni unutma sen ından daha değerlisin,gercekleri gör,duygularını bastır kinle donan.

Kendine gel kız boşver elalemin adamını..ne aşkı ne sözü herkes herkese yalan söyleyebilir..sözmüş..evlenip mutluluğu gercekten taddırana kadar söz möz yalan bacım yalan kuzum..

Hiç kendini mağdur etme mağduru oynama boşyere..
Sen mağdur değilsin sen daha mutlu olacaksın onla evlenseydin bin pişman olacaktın belki..şimdi yepyeni biri cıkacak inan zor sanıyoruz ama sevmek de aşık olmakda o kadar kokay ki karsından gelen bir samimiyet yeter

Sakın ondan başkasını nasıl sevicem falan deyip kendini kandırma.
G..tü b..klu bi adamın peşinde yeter kız üzme kendini.gitsin bırak evlensin .
Dünyada daha kac milyon insan var seni sevecek.
Evlendiğinde aldatacaktı daha mı iyi..burada evli cocuklu insanlar yazıyor görüyorsun..
Artık ağlama ağlama krizine de girme hep beyninde şunu de aman iyki gördüm gercek suratını defoldu..
Öptüm seni unutma sen ından daha değerlisin,gercekleri gör,duygularını bastır kinle donan.

Haha :D ilahi sen beni güldürdün ya böyle bi sebepten allah da seni güldürsün emi :D
çok teşekkür ederim içtenliğin güzel dileklerin için :)
durumuma bakılırsa zaten şükür namazı kılmam gerekiyo da bakma işte :)
çoğu gitti azı kaldı güzel günler beni bekler inşallah :)

Back
X