- 22 Ağustos 2015
- 15
- 4
- 1
- Konu Sahibi Derin_Darbe
-
Şansı verdiysen hazmetmek zorundasın artık.Merhaba
Bundan 14 gün önce kredi kartına bakmak için eşimin mail adresine girdim ve gördüklerime inanamadım. Eşim bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ve 30 tane kadına ayrı ayrı seks içerikli yazılar yazmış. 3 tane kadına da buluşma teklif etmiş. (Bu arada eşim denizci ve 1 aydır gemide çalıştığı gemi türkiye sınırlarında dolaşıyor.) Yaşı 37 olduğu halde o siteye 33 yazmış bi de güzel bi resim koymuş. Bunları görünce dünyam başıma yıkıldı elim ayağım titremeye başladı. Öyle kötü bi duygu ki hala kendimi toparlayamıyorum. 6 gün sonra gemiden izin alıp yanıma geldi. Yaptığının saçma sapan bişey olduğunu salaklık olduğunu söylüyor. Hayatında en çok değer verdiği insan benmişim. 10 yıldır beni hiç aldatmamış her ortamda gururla söylüyormuş. Ben buna nasıl inanabilirim. Bu şüpheyle biraz araştırma yaptım ve 2 tane siteye daha üyeliğini buldum hemde bir tanesi kameralı görüşme sitesi. Benim eşim nasıl böyle bi pisliği yapabildi bana hala hazmedemiyorum. Ben 10 yılımı verdim ona 10 yıldır onun hasretiyle yaşıyorum yolunu gözlüyorum. 2 tane çocuğum var ve ben hayatımda hep tek başıma mücadele ettim şimdi bu olayı içime sindiremiyorum. İlk günler çok iyiydi yanımdayken ama 5 gündür gemide ve hiçbirşey olmamış gibi rahat davranıyor. Ben çocuklarım için ona bi şans verdim ama ona üzerine basa basa bundan sonra herşey senin elinde dedim sen yıktın sen onaracaksın dedim. Sanki bütün bu pisliği ben yapmışım gibi herşeyi benden bekliyor. Mücize gibi herşeyin bi anda hafızamdan silinmesini bekliyor ama olmuyor yapamıyorum. Uyku girmiyo gözüme o yazılar kadınların fotoğrafları herşey bir bir gözümün önünde hepsi beynimi kemiriyor. Lütfen bana yardım edin. Bir desteğe ihtiyacım var..
Canım aslında eşine düşün dediğin şeyi sen düşünmelisin.Çünkü kararı sen vermelisin o değil.Sen eşine düşün derken sevginden zaafından aslında"beni ikna et" demek istiyosun...Kendi duygularını ve sana hissettirdiklerini düşün.Böyle durumlarda kadın bunu asla aklından silemez ve her hareketinden bi mana çıkarmaya başlar.Bu da en büyük huzursuzluk sebebii..Ama şu da bi gerçek ki aldatılanın yarası hiiiiççç kapanmaz...Ben ufacık bişeyi bile kafaya takan bi insanım. Şu anda en ufak bişeyde bile sorguluyorum onu ve sürekli tartışıyoruz. Böyle davranarak mutsuz ediyomuşum çok daha kötü hale getiriyomuşum. Dün gece, gelene kadar beni aramamasını söyledim ve düşün dedim ona hayatında gerçekten istediğin kişi ben miyim yoksa onlar mı Bu süre içinde kararımı vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?