• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazmedemiyorum...

Kesinlikle şans vermemeliydim bunu yaptığım için şuan öyle pişmanım ki.. Ama 15 yılın hatrı var 2 çocuk var ve ne kadar pişman olduğunu görünce, dizlerime kapanıp hüngür hüngür ağlayınca kıyamadım o an. Ama kıymalıymışım bunu sonradan anladım. İlk defa böyle bişey başıma geldiği için bilemedim ne yapacağımı. Şimdi konuşmuyorum arıyor açmıyorum msjlar yazıyor cvp vermiyorum. Artık anlasın yaptığının basit bişey olmadığını. Onurumu gururumu kırdı benim..
İyi yapiyorsun. Sürt burnunu.

Hazmedemiyorsaniz affetmemissiniz demek ki
E affetmediyseniz de devam etmeniz gercekten zor Allah yardimciniz olsun

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün psikoloğa gittim ve terapiye başladım. Eşim hala benim için birşey yapmıyor. Mücadele yok bi çaba görmüyorum ondan. Demek ki onun istediği buymuş ve ben onu istediği hayata kavuşturcam. Şu an daha çok düşünüyorum boşanmam gerektiğini. Zaten 10 yılım onun gamsızlığına vurdumduymazlığına kafayı takarak geçti bundan sonra böyle bi olay karşısında bile bu kadar rahat davranmasını kabullenemem. Benim evliliğimde buraya kadarmış...

Bakire bir gelin olarak gidiliyor kocaya, o kocaya cocuk doguruluyor , kocaya bakiliyor , yemekler,utuler,bulasiklar,temizlik... Ustune ustluk kv kp gorumce vs gibi aile fertleri ile de ugrasiliyor , alttan alinmaya calisiliyor. 7/24 annelik yapiliyor... Ve sonra gel gor ki ... Koca disari bakiyor. Elimiz ayagimiz titremesin de ne yapsin. Bu kadar fedakarliktan sonra en ufak bir disa bakma bile bizleri bitiryor. Ne kadar saf yaratiklariz bazilarimiz... Hepimize sabir ve guc diliyorum

İlk öğrendiğimde tek aklımdan geçen boşanmak oldu avukatla bile görüştüm herşeyi anlattım. Ama o çıkıp yanıma gelince yanımda hüngür hüngür ağlayarak ne olur affet beni ben bi hata yaptım deyince kabul ettim. İnan sadce çocuklarım için. Çocuğum olmasaydı 1 dk bile durmazdı . Affetmiyorum onu bunu ona da söyledim ama beynimden atamıyorum. Çok çaresizim.

30 kadınla cinsel içerikli yazışmış, öncesinde kamerayla görüşerek kim bilir neler yapmış ve bu uzuuun süre zarfında pisman olmamış ama yakalaninca pişman oluvermiş, ağlamış. Yersen.
Bunda zerre pişmanlık yok, sadece yakalanmanın verdiği anlık pişmanlık ve affedilmek için kesilen rol.

Bakire bir gelin olarak gidiliyor kocaya, o kocaya cocuk doguruluyor , kocaya bakiliyor , yemekler,utuler,bulasiklar,temizlik... Ustune ustluk kv kp gorumce vs gibi aile fertleri ile de ugrasiliyor , alttan alinmaya calisiliyor. 7/24 annelik yapiliyor... Ve sonra gel gor ki ... Koca disari bakiyor. Elimiz ayagimiz titremesin de ne yapsin. Bu kadar fedakarliktan sonra en ufak bir disa bakma bile bizleri bitiryor. Ne kadar saf yaratiklariz bazilarimiz... Hepimize sabir ve guc diliyorum
Yıllarca yanımda olmayan kocanın ailesiyle uğraştım
Her sorunda kendim mücadele verdim
Gel gör ki karşılığı böyle oldu. Dün ona bi msj yazdım dr um söyledi. Ben şuan bi karar aşamasındayım zor bi dönemden geçiyorum ve biraz zamana ihtiyacım var dedim. Bana neye karar veriyorsun dedi o kadar. Ne bi arama ne bi çaba hiçbirşey yok. Ben bu adamdan boşanmayıp ne yapayım Allah aşkına...

Yıllarca yanımda olmayan kocanın ailesiyle uğraştım
Her sorunda kendim mücadele verdim
Gel gör ki karşılığı böyle oldu. Dün ona bi msj yazdım dr um söyledi. Ben şuan bi karar aşamasındayım zor bi dönemden geçiyorum ve biraz zamana ihtiyacım var dedim. Bana neye karar veriyorsun dedi o kadar. Ne bi arama ne bi çaba hiçbirşey yok. Ben bu adamdan boşanmayıp ne yapayım Allah aşkına...
bu boşanma bugün olmazsa yarın olur, kendini daha fazla yıpratma. oyalandıkça çocukların da etkilenecek.

Back
X