• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazmedemiyorum...

2 yol var...ya gördüklerini yutup hic birsey olmamis gibi devam edeceksin.yada sen yoluna ben yoluma diyeceksin.ihanetin hic bir şekilde açıklaması vede affı olmaz.unutma 1 kere yapan yine yapar.yapmasa dahi sende hep bir şüphe kalacak...

Gemicinin her limanda sevgilisi olur lafını duymuştum, demek her sitede de oluyormuş.
Evinden eşinden aylarca ayrı kalan bir erkekten çokça sadakat beklenemez, milletin gözünün önündeki kocası neler yapıyorken.
Siz baştan kabul etmişsiniz bence bu durumları.

Eger yurutmek istiyorsaniz kaybetme korkusu yasatin esinize. Ise yarayabilir.
Bende onu yaşamasını istiyorum. Beni kaybedeceğinin farkına varmalı onun için şu an beni aramamasını onunla konuşmak istemediğimi söyledim. Bişeylerin farkına varmalı artık. Ben bekliyorum 1 ay sonra gelecek gemiden o zaman bunların hesabını sorcam ona. İnan böyle uzakken daha kötü hiçbir sorunu çözemiyosun..

Siz inandnizmi 10 yıldır aldatmiyorum dedigine
Gözünüzün görmediği daha neler var kim bilir
Tabiki ağlayıp af diliycek sacmaydi bidaha olmaz diycek ama yalan
Eşiniz o yollarda belliki
Yapcagniz şey belli
Biz hafızasından silemeyiz yardm istiyorsunuz diyeceğimiz şey belli
HAZMEDEMEZSINIZ
Hazmetmek için midenizin geniş olması lazım
Ama siz affetmissiniz bence hata yaptınız
Bunu yapan erkek kaybetmeyi göze almıştır zaten

Siz inandnizmi 10 yıldır aldatmiyorum dedigine
Gözünüzün görmediği daha neler var kim bilir
Tabiki ağlayıp af diliycek sacmaydi bidaha olmaz diycek ama yalan
Eşiniz o yollarda belliki
Yapcagniz şey belli
Biz hafızasından silemeyiz yardm istiyorsunuz diyeceğimiz şey belli
HAZMEDEMEZSINIZ
Hazmetmek için midenizin geniş olması lazım
Ama siz affetmissiniz bence hata yaptınız
Bunu yapan erkek kaybetmeyi göze almıştır zaten
Ben affetmedim bu mümkün değil sadece şuan için kabul ettim zaman verdim ona bi şans verdim. Midem bu kadar geniş değil. Başına geldimi bilmiyorum ama 15 yıllık bi geçmişimiz var bizim inan öyle bi kalemde kestirip atılmıyor. Başıma gelmeden önce bende diyodum ki "10 tane çocuğum bile olsa çeker giderim" ama kolay değilmiş

Merhaba
Bundan 14 gün önce kredi kartına bakmak için eşimin mail adresine girdim ve gördüklerime inanamadım. Eşim bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ve 30 tane kadına ayrı ayrı seks içerikli yazılar yazmış. 3 tane kadına da buluşma teklif etmiş. (Bu arada eşim denizci ve 1 aydır gemide çalıştığı gemi türkiye sınırlarında dolaşıyor.) Yaşı 37 olduğu halde o siteye 33 yazmış bi de güzel bi resim koymuş. Bunları görünce dünyam başıma yıkıldı elim ayağım titremeye başladı. Öyle kötü bi duygu ki hala kendimi toparlayamıyorum. 6 gün sonra gemiden izin alıp yanıma geldi. Yaptığının saçma sapan bişey olduğunu salaklık olduğunu söylüyor. Hayatında en çok değer verdiği insan benmişim. 10 yıldır beni hiç aldatmamış her ortamda gururla söylüyormuş. Ben buna nasıl inanabilirim. Bu şüpheyle biraz araştırma yaptım ve 2 tane siteye daha üyeliğini buldum hemde bir tanesi kameralı görüşme sitesi. Benim eşim nasıl böyle bi pisliği yapabildi bana hala hazmedemiyorum. Ben 10 yılımı verdim ona 10 yıldır onun hasretiyle yaşıyorum yolunu gözlüyorum. 2 tane çocuğum var ve ben hayatımda hep tek başıma mücadele ettim şimdi bu olayı içime sindiremiyorum. İlk günler çok iyiydi yanımdayken ama 5 gündür gemide ve hiçbirşey olmamış gibi rahat davranıyor. Ben çocuklarım için ona bi şans verdim ama ona üzerine basa basa bundan sonra herşey senin elinde dedim sen yıktın sen onaracaksın dedim. Sanki bütün bu pisliği ben yapmışım gibi herşeyi benden bekliyor. Mücize gibi herşeyin bi anda hafızamdan silinmesini bekliyor ama olmuyor yapamıyorum. Uyku girmiyo gözüme o yazılar kadınların fotoğrafları herşey bir bir gözümün önünde hepsi beynimi kemiriyor. Lütfen bana yardım edin. Bir desteğe ihtiyacım var..
Hiçbir şey olmamış gibi rahat davranıp ve sizden bir şeyler bekliyor öyle mi?
Bu tür erkekleri 1 kilometre bile yanına yaklaştırmayacaksın,ne halt yerlerse yesinler.
Hiçbir kadın hazmedemez ne kadar zaman geçerse geçsin bu durumu,ne yaparsa yapsın,ne kadar çabalarsa çabalasın onaramaz size yaşattığı kırgınlığı.

Canım kocan senden af diliyor ama kendinde suç bulmuyor. Burda bir çelişki var..
Eğer tavrı bu şekildeyse affederken şart koşucaktın. Ben de senin gibi sitelerden sohbet edicem. Cinsel içerikli hem de. Bunu kabul edersen seni affedicem dicektin. Yap diye demiyorum, o da kalbinde o delirmeleri yaşayacaktı. Bak o zaman sana suç buluyormu.
Malesefki bencil insanlara aynı şeyi yaşatmadan ne hissettiğinizi anlatamazsınız..

Aman Tanrımm kimleri görüyorumm:KK57:
K kdf canımmmm
Üzüntüden başka konulara mı vurdun kendini? Ahh kıyamam.:KK1:
Hani bizler de konuları takip ediyoruz, hatırlatayım dedim;)

Konu sahibi, üzüldüm. Bence bu hataları tekrar edecek, ondan affetmenin sana bir faydası yok.

Ben affetmedim bu mümkün değil sadece şuan için kabul ettim zaman verdim ona bi şans verdim. Midem bu kadar geniş değil. Başına geldimi bilmiyorum ama 15 yıllık bi geçmişimiz var bizim inan öyle bi kalemde kestirip atılmıyor. Başıma gelmeden önce bende diyodum ki "10 tane çocuğum bile olsa çeker giderim" ama kolay değilmiş
Doğru zordur ama kalmakta zor gitmekte
Tercih yapmak size kalmış
Ben kalp acı çekeceğinize ayrlmak dha mantıklı diye düşünüyorum

Madem çocuğunuz için ayrılmayı düşünmüyorsunuz birkaç şey söylemek isterim. Bütün kadınların genel bahanesi çocuklar. Çocuklar da olmasa bahaneleri kalmayacak zavallıların. Fakat kavganın gürültünün eksik olmadığı, birbirine sevgisini saygısını güvenini kaybetmiş mutsuz ebeveynlerle büyüyen çocuklar büyüyüp yetişkin olduklarında anne babalarına boşanmadıkları için teşekkür etmiyorlar. Aksine anne ve babaları yüzünden mutsuzluk içinde büyüdükleri için hesap soruyorlar. Bütün hayatları evlilikten birini sevmekten korkarak geçiyor. Evlenseler bile yürütemiyorlar. İnsan ilişkilerinde başarısız oluyorlar. Neden çünkü zamanında anne ve babaları boşanma kararı almayıp çocuğum da çocuğum diyerek kendi suçlarına çocuklarını bahane ettikleri için. Artık çocukları bahane etmeyin Allah aşkına. Seviyorum korkuyorum yapamam deyin ama çocuğum var demeyin. Onlara iyilik etmiyorsunuz kötülük ediyorsunuz çünkü. Bunu sadece sizin için söylemiyorum. Sizin gibi onlarca kadın var ve hep aynı şeyi söylüyorlar.

Madem çocuğunuz için ayrılmayı düşünmüyorsunuz birkaç şey söylemek isterim. Bütün kadınların genel bahanesi çocuklar. Çocuklar da olmasa bahaneleri kalmayacak zavallıların. Fakat kavganın gürültünün eksik olmadığı, birbirine sevgisini saygısını güvenini kaybetmiş mutsuz ebeveynlerle büyüyen çocuklar büyüyüp yetişkin olduklarında anne babalarına boşanmadıkları için teşekkür etmiyorlar. Aksine anne ve babaları yüzünden mutsuzluk içinde büyüdükleri için hesap soruyorlar. Bütün hayatları evlilikten birini sevmekten korkarak geçiyor. Evlenseler bile yürütemiyorlar. İnsan ilişkilerinde başarısız oluyorlar. Neden çünkü zamanında anne ve babaları boşanma kararı almayıp çocuğum da çocuğum diyerek kendi suçlarına çocuklarını bahane ettikleri için. Artık çocukları bahane etmeyin Allah aşkına. Seviyorum korkuyorum yapamam deyin ama çocuğum var demeyin. Onlara iyilik etmiyorsunuz kötülük ediyorsunuz çünkü. Bunu sadece sizin için söylemiyorum. Sizin gibi onlarca kadın var ve hep aynı şeyi söylüyorlar.
Çok haklısın çocuğun mutsuz bir ortamda büyümesi onun gelişimi için hiç sağlıklı değil. Ben hepsini düşünüyorum ölçüp biçiyorum..

Aman Tanrımm kimleri görüyorumm:KK57:
K kdf canımmmm
Üzüntüden başka konulara mı vurdun kendini? Ahh kıyamam.:KK1:
Hani bizler de konuları takip ediyoruz, hatırlatayım dedim:KK66:

Konu sahibi, üzüldüm. Bence bu hataları tekrar edecek, ondan affetmenin sana bir faydası yok.
Napalım:KK3: gördüm ki burdaki destekler gerçekten işe yarıyor.gerçek hayatta bulamadığı yakınlığı buluyor burda insan o yüzden destek olıyım istedim.Bencillik yapmıyım dedim:)))

hakikaten hazmetmesi cok zor,cok cirkin bi durum ama evet affettiyseniz unutmaya calisin
Ahh bi aklımdan çıkarabilsem... Gözümü her kapadığımda acaba daha bana söylemediği benim bilmediğim neler yaptı neler yaşadı diye düşünüyorum. Affetmiyorum dedim ona ama o ben seni aldatmadım aldatamam diyo hala. Komik dimi...

Yapacagin sey sans vermek olmamaliydi.

Aslinda yazacak cok sey var a kalbin kirik ve daha da kırılmasını istemem.
Kesinlikle şans vermemeliydim bunu yaptığım için şuan öyle pişmanım ki.. Ama 15 yılın hatrı var 2 çocuk var ve ne kadar pişman olduğunu görünce, dizlerime kapanıp hüngür hüngür ağlayınca kıyamadım o an. Ama kıymalıymışım bunu sonradan anladım. İlk defa böyle bişey başıma geldiği için bilemedim ne yapacağımı. Şimdi konuşmuyorum arıyor açmıyorum msjlar yazıyor cvp vermiyorum. Artık anlasın yaptığının basit bişey olmadığını. Onurumu gururumu kırdı benim..

Back
X