bende araştırma içindeyim o hastane yeni bir hastane olduğundan nedense pek emin değilim .. ama dün ablam aradı arkadaşı orda doğum yapmış memnun kalmış
merhaba bana gönderdiğin mesajı cevaplayacaktım ama mesaj kutun doluymuş canım boşaltıp yazarsan yazıcam sana
kızlar 2 gün önce Vital e gittim doktorumuda seçtim Civan bey çok ilgiliydi valla benim hoşuma gitti ama tabi hastane yeni olduğu için kararsızım biraz bir sonraki gidişimde doğum servisini gezicem yine yazarım buraya
baya olmuş bu konuyu açalı ama vitalde dogum yapmayı dusunuyorum.. aranızda vitalde dogum yapan var mııı?? doguma da az kaldı zaten :44:
Haftasonu icin bnde didem hanima aldim insallh iyidr suanki dr um cok iyi ama avcilarda yakin diye burayi da denemek istedim dogum ucretleri hakkinda hic bilgi yok sanirim ama
Bu vitalle ilgili baska bir topicte sanirim okudum bi zaman fiyat yaziyodu sanki.arastrirsan belki rastlayabilirsin cnm.umarim memnun kalırsınız cnku didem hn i cok begeniyorlar hastalari cok memnundu gecen yildan bilmiyorum.
Bugun didm hanima gittim ilgili bir bayan doguma kesin giriyomus mesai saatleri disimda gelirse 200 aliyomus dogum normal 750 sezeryan 1250 mis cok uygun geldi 4000leri gordukten sonra
canım merhaba memnun kaldın mı dıdem hanımdan .dogumuna az kalmıs gordugum kadarıyla.bılgılendırrısen sevınırım .sanırım bende hamıleyım
Kaldim cnm tavsiye ederim 2 ark im daha ona gidiyo bnden sonra onlar da memnunlar
canım benım muayene ucretı ne kadar vitalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?