Haznedar vital hospital'de doğum yapan var mı??

elifnevo

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
9
0
6
İstanbul
Merhabalar herkese, Haznedar Vital Hospital'de doğum yapmayı planlıyorum bu hastanede doğum yapan veya tanıdığı doğum yapmış olan var mı?

bende araştırma içindeyim o hastane yeni bir hastane olduğundan nedense pek emin değilim .. ama dün ablam aradı arkadaşı orda doğum yapmış memnun kalmış

bende araştırma içindeyim o hastane yeni bir hastane olduğundan nedense pek emin değilim .. ama dün ablam aradı arkadaşı orda doğum yapmış memnun kalmış

merhaba bana gönderdiğin mesajı cevaplayacaktım ama mesaj kutun doluymuş canım boşaltıp yazarsan yazıcam sana

ee kızlar hastaneyle ilgili duyduklarınızı özelden yazarsanız biz nasıl faydalanıcaz iyi mi kötü mü nerden öğrenicez

kızlar 2 gün önce Vital e gittim doktorumuda seçtim Civan bey çok ilgiliydi valla benim hoşuma gitti ama tabi hastane yeni olduğu için kararsızım biraz bir sonraki gidişimde doğum servisini gezicem yine yazarım buraya

Bende hastane arayışındayım b.evler haznedar ve bakırköy civarında bakıyorum yorumlarınızı bekliyorum

baya olmuş bu konuyu açalı ama vitalde dogum yapmayı dusunuyorum.. aranızda vitalde dogum yapan var mııı?? doguma da az kaldı zaten :44:

baya olmuş bu konuyu açalı ama vitalde dogum yapmayı dusunuyorum.. aranızda vitalde dogum yapan var mııı?? doguma da az kaldı zaten :44:

Merhaba bu konu baska topicte de açılmıştı orayada yazmıştım vitalde didem hn da dgm yapmis arkdsimvar memnundu cok

Haftasonu icin bnde didem hanima aldim insallh iyidr suanki dr um cok iyi ama avcilarda yakin diye burayi da denemek istedim dogum ucretleri hakkinda hic bilgi yok sanirim ama

Haftasonu icin bnde didem hanima aldim insallh iyidr suanki dr um cok iyi ama avcilarda yakin diye burayi da denemek istedim dogum ucretleri hakkinda hic bilgi yok sanirim ama

Bu vitalle ilgili baska bir topicte sanirim okudum bi zaman fiyat yaziyodu sanki.arastrirsan belki rastlayabilirsin cnm.umarim memnun kalırsınız cnku didem hn i cok begeniyorlar hastalari cok memnundu gecen yildan bilmiyorum.

Bu vitalle ilgili baska bir topicte sanirim okudum bi zaman fiyat yaziyodu sanki.arastrirsan belki rastlayabilirsin cnm.umarim memnun kalırsınız cnku didem hn i cok begeniyorlar hastalari cok memnundu gecen yildan bilmiyorum.

Cok arastrdim da bulamadim yanindaki hast nin fiyatlari ucmus bu nasil merak etmiyo degilim 4500 de cok ya bnm mecbur sezeryan

Bugun didm hanima gittim ilgili bir bayan doguma kesin giriyomus mesai saatleri disimda gelirse 200 aliyomus dogum normal 750 sezeryan 1250 mis cok uygun geldi 4000leri gordukten sonra

Bugun didm hanima gittim ilgili bir bayan doguma kesin giriyomus mesai saatleri disimda gelirse 200 aliyomus dogum normal 750 sezeryan 1250 mis cok uygun geldi 4000leri gordukten sonra

canım merhaba memnun kaldın mı dıdem hanımdan .dogumuna az kalmıs gordugum kadarıyla.bılgılendırrısen sevınırım .sanırım bende hamıleyım

canım merhaba memnun kaldın mı dıdem hanımdan .dogumuna az kalmıs gordugum kadarıyla.bılgılendırrısen sevınırım .sanırım bende hamıleyım

Kaldim cnm tavsiye ederim 2 ark im daha ona gidiyo bnden sonra onlar da memnunlar

Vital de dogum yapan var mi baska bayanlar ?? Didem hanima basladim bende ama hastane yeni oldugu icin tecrubelere ihtiyacim var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…