Haznedar vital hospital'de doğum yapan var mı??

elifnevo

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
9
0
6
İstanbul
Arkadaşlar Haznedar Vitalde doğum yapan veya tanıdığı doğum yağmış olan var mı?? Dr. dedim Güneş Aktaş'ta?? çook önemli lütfeen

Dalga dalgıçoğlu bnm ilk doktorum ve vital hastanesinde suan şiddetle tavsıye edıyorum babacan mükemmel biri

merhaba kuzeyinannesi mesajınızı yeni gördüm acaba ne zamandır dalga bey vitalde ? sitede ismi görünmüyor ben bu hafta randevu alacağım ama sadece iki dr görünüyor.. dalga bey hala ordaysa kesinlikle onu tercih edeceğim hiç memnun olmayan yok kendisinden.

merhaba kuzeyinannesi mesajınızı yeni gördüm acaba ne zamandır dalga bey vitalde ? sitede ismi görünmüyor ben bu hafta randevu alacağım ama sadece iki dr görünüyor.. dalga bey hala ordaysa kesinlikle onu tercih edeceğim hiç memnun olmayan yok kendisinden.

Merhaba hastaneyi arayarak ögrenebilirsiniz yeni geçmiş sanırım perşembe ve pazar hariç hetgün orda tek sıkıntı randevusuz çalişiyor

teşekkür ederim dün gittim kendisine..ne yazıkki randevusuz olduğu için 1.5 saat kapıda bekledikten sonra girebildim ama çok memnun kaldım..senin sayende öğrendim dalga beyin yanıbaşımda olduğunu Allah razı olsun..perşembeleri gelmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağolasın

teşekkür ederim dün gittim kendisine..ne yazıkki randevusuz olduğu için 1.5 saat kapıda bekledikten sonra girebildim ama çok memnun kaldım..senin sayende öğrendim dalga beyin yanıbaşımda olduğunu Allah razı olsun..perşembeleri gelmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağolasın

Canım bnm nedenek yakında hamile kalabilirim hastanede karşilasırız bakarsın 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X