Hcg 120 den 2 gün sonra 179 çok mu kötü

İnşallah kürtaj olmam kendi gider sizin değerleriniz büyüktü sanki
evet 2600 den 10.000 e kadar çıktı ama artış iyi değildi, yani 10.000 olması gerekn günde daha 4.000 deydi. kürtajı neden tavsiye ediyorum çünkü kendi düşsede parça kalabiliyormuş mecbur tekrar kürtaja alıyorlar, en iyi sadece kürtajla atlatmak zor bişi yok hatta hiç anlamıyosun

Benim kürtaj olacak akdar büyük değil sanırım sizin değerler 4000 lerdeydi benim 150

Kürtajda ağrı falan hisssediliyor mı
yok, beni komple uyutarak yaptılar zaten, uyandığımda çok çok hafif adet sancısı gibi oldu, zaten ağrı kesici verdiler ertesi gün normal hayatıma döndüm gerçekten korkacak bişi yok

Şuandaki değerlerle sanırım kendiliğinden süşük bekleniyor adet kanaması gibi ama kanama olmazsa gel cümlesinde öngörülen neydi merak ediyorum kürtaj mı tekrar kan testi mi yoksa ne? Yükselsin diye dua ettiğimiz hcg ye şimdi de düşsün diye dua ediyoruz hayat ne garip. Ne gelirse Allahtan...dert de onda deva da...

bana da düşmeyi bekle dediğinde düşmesi için hopladım zıpladım ama düşmedi, düşmezse gel demesi ya ilaç verip düşürecektir yada kürtaj yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…