H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.725 798 31 7 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi reysa28 #21 Neslhannn .!.: Normal regl miydi canım agrın sancın nasıldı bide hamilelik belirtisi yaşamışmıydın Genişletmek için tıkla... Normalde reglim çok gelir ama bu 2 gün yogun oldu ondan sonra leke şeklinde devam etti .. Benım regl öncesi belirtim pek olmuyor ..
Neslhannn .!.: Normal regl miydi canım agrın sancın nasıldı bide hamilelik belirtisi yaşamışmıydın Genişletmek için tıkla... Normalde reglim çok gelir ama bu 2 gün yogun oldu ondan sonra leke şeklinde devam etti .. Benım regl öncesi belirtim pek olmuyor ..
N Neslhannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2019 2.641 2.083 83 7 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi reysa28 #22 H E .!.: Normalde reglim çok gelir ama bu 2 gün yogun oldu ondan sonra leke şeklinde devam etti .. Benım regl öncesi belirtim pek olmuyor .. Genişletmek için tıkla... Anladım canım sağol kusura bakma sordum durdum
H E .!.: Normalde reglim çok gelir ama bu 2 gün yogun oldu ondan sonra leke şeklinde devam etti .. Benım regl öncesi belirtim pek olmuyor .. Genişletmek için tıkla... Anladım canım sağol kusura bakma sordum durdum
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.725 798 31 7 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi reysa28 #23 Neslhannn .!.: Anladım canım sağol kusura bakma sordum durdum Genişletmek için tıkla... Estağfurullah
Neslhannn .!.: Anladım canım sağol kusura bakma sordum durdum Genişletmek için tıkla... Estağfurullah
reysa28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2018 253 255 33 36 22 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi reysa28 #24 Üzerinden çok zaman geçmiş malesef kimyasal gebelikmiş Hala bebeğimiz olmadı, takdir rabbimden isteyen herkese ve bize tez vakitte sağ Salim nasip etsin inşallah
Üzerinden çok zaman geçmiş malesef kimyasal gebelikmiş Hala bebeğimiz olmadı, takdir rabbimden isteyen herkese ve bize tez vakitte sağ Salim nasip etsin inşallah