Hcg 19 çıktı ama adet oldum ben şimdi hamile miyim

reysa28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
253
255
33
36
dün adetim 3 gün gecikince doktora gittim test yaptı doktor bütün sonuç aldık 19.80 çıktı bta hcg daha sonra iş yerime geldim ve adet oldum Pazartesi tekrar test yapmiacağım adet olup hamile olma ihtimalim var mı 1 yıldır çocuk istiyoruz çok umutlanmıştık

dün adetim 3 gün gecikince doktora gittim test yaptı doktor bütün sonuç aldık 19.80 çıktı bta hcg daha sonra iş yerime geldim ve adet oldum Pazartesi tekrar test yapmiacağım adet olup hamile olma ihtimalim var mı 1 yıldır çocuk istiyoruz çok umutlanmıştık
büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirdiniz.
ama takip edin isterseniz belkide üzerine görmedir.
hayırlısı olsun hakkkınızda

Kanamanız yerleşme kanaması olabilir. Kimyasal gebelik yaşıyor da olabilirsiniz. Testi tekrarlamanızda fayda var.

cok uzgunm kimyasl gecirdinz genede beta yapin derim

HCG nin düşük çıktığı durumlarda kimyasal gebelikten şüphelenilir muhtemelen sizinki de öyle olmuş olabilir.
Kimyasal gebelikte kürtaj vs. gerektirmez kendiliğinden kanamayla gider.
Genede kesin bilgi HCG değerinin düşüp sıfırlandigini görmek için bir kan testi daha yaptırmanız
Geçmiş olsun.

Kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalabilir miyim peki. Bir zararı bar mı bunu gebeliğe

Teşekkür ederim herkese . Umarım benim gibi bekleyen herkese allah nasip eder evlat sahibi olmayı

Canım adet oldum derken ?? Kanama miktarı nasıldı üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir 2 gun sonra tekrar kan ver

Canım adet oldum derken ?? Kanama miktarı nasıldı üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir 2 gun sonra tekrar kan ver
Her zamanki adet dönemim gibi malesef :( ve sancım da var. Yani üstüne görme ise mucize olur. Ama sanırım arkadaşların kimyasal dediğinden .

C
Kimyaasaldan sonra ki ay hamile kaldım . Ara vermenıze gerek yok ..
Canım bişey soracağım
Benim testler silik cıktı beta yaptrdım adete 2 gün kala 4.97 cıktı
Dün akşam da test silik ama daha koyu cıktı
Bugun adet günüm cok acık kırmızı cok yogun olmuyo ara ara geliyo
Az önce yine yaptım test yine silik çizgi bir fikrin varmı
Senin nasıl oldu

C
Canım bişey soracağım
Benim testler silik cıktı beta yaptrdım adete 2 gün kala 4.97 cıktı
Dün akşam da test silik ama daha koyu cıktı
Bugun adet günüm cok acık kırmızı cok yogun olmuyo ara ara geliyo
Az önce yine yaptım test yine silik çizgi bir fikrin varmı