- 23 Aralık 2018
- 253
- 255
- 33
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirdiniz.dün adetim 3 gün gecikince doktora gittim test yaptı doktor bütün sonuç aldık 19.80 çıktı bta hcg daha sonra iş yerime geldim ve adet oldum Pazartesi tekrar test yapmiacağım adet olup hamile olma ihtimalim var mı 1 yıldır çocuk istiyoruz çok umutlanmıştık
cok uzgunm kimyasl gecirdinz genede beta yapin derimdün adetim 3 gün gecikince doktora gittim test yaptı doktor bütün sonuç aldık 19.80 çıktı bta hcg daha sonra iş yerime geldim ve adet oldum Pazartesi tekrar test yapmiacağım adet olup hamile olma ihtimalim var mı 1 yıldır çocuk istiyoruz çok umutlanmıştık
Kalabilirsiniz ama doktor duruma göre bir süre korunmanızı tavsiye edebilir.Kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalabilir miyim peki. Bir zararı bar mı bunu gebeliğe
kimyasaldqn. sonra. diger aylar gebe hemn kaliniyor ara vemeyunTeşekkür ederim herkese . Umarım benim gibi bekleyen herkese allah nasip eder evlat sahibi olmayı
Canım adet oldum derken ?? Kanama miktarı nasıldı üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir 2 gun sonra tekrar kan verdün adetim 3 gün gecikince doktora gittim test yaptı doktor bütün sonuç aldık 19.80 çıktı bta hcg daha sonra iş yerime geldim ve adet oldum Pazartesi tekrar test yapmiacağım adet olup hamile olma ihtimalim var mı 1 yıldır çocuk istiyoruz çok umutlanmıştık
Her zamanki adet dönemim gibi malesefCanım adet oldum derken ?? Kanama miktarı nasıldı üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir 2 gun sonra tekrar kan ver
Hımm ozaman öyle canım Degerin sıfırlandıgından emin olHer zamanki adet dönemim gibi malesefve sancım da var. Yani üstüne görme ise mucize olur. Ama sanırım arkadaşların kimyasal dediğinden .
Pazartesi sabah gidip tekrar kan vereceğin . Sonucu yazarım.Hımm ozaman öyle canım Degerin sıfırlandıgından emin ol
Hayırlı olsun canım Rabbim en kısa zamanda saglıklı bir gebelik nasip etsinPazartesi sabah gidip tekrar kan vereceğin . Sonucu yazarım.
Sonucun ne cıktı canımPazartesi sabah gidip tekrar kan vereceğin . Sonucu yazarım.
Kimyaasaldan sonra ki ay hamile kaldım . Ara vermenıze gerek yok ..Kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalabilir miyim peki. Bir zararı bar mı bunu gebeliğe
Canım bişey soracağımKimyaasaldan sonra ki ay hamile kaldım . Ara vermenıze gerek yok ..
Benımde testler sürekli silik çıktı 4 gün üst üste sonra da reglim geldiC
Canım bişey soracağım
Benim testler silik cıktı beta yaptrdım adete 2 gün kala 4.97 cıktı
Dün akşam da test silik ama daha koyu cıktı
Bugun adet günüm cok acık kırmızı cok yogun olmuyo ara ara geliyo
Az önce yine yaptım test yine silik çizgi bir fikrin varmı
Senin nasıl oldu