- 25 Haziran 2021
- 93
- 19
- 8
- 28
- Konu Sahibi ceylanceylan01
-
Siz yazarken de koşuyor gibisinizMerhaba Yeni evliyim 3 ay oldu bu sabah geç kaldım çok koştum doktor randevum vardı kadın hastalıkları ile ilgili değil randevu sonra koşarkensabah karnımda Bi ağrı oldu bebek de istiyoruz zaten Bi test oluyum dedim tamamen merak tan. Beta hcg 21.3 çıktı doktor çok doluydu gösteremedim işe gelmem gerekti zaten sonuca da İnternetten baktım sizce nedir
Çok heyecanlandımmSiz yazarken de koşuyor gibisiniz
Kesin değil mi yaniÖyle karışık yazmışsınız ki
Evet pozitif sonucunuz. Hayırlı olsun
Ama çok yeni daha hamileliğiniz.
2 gün sonra yine kan testi yapıp dr a giderseniz daha iyi olur.
5 den büyük olduğunda değer pozitif oluyor.Kesin değil mi yani
AnladımHenüz yok gecikmem 4 ünde olmam lazım normalde
Bugun idrar testi yaptım bekleyemedim negatif çıktıÖyle karışık yazmışsınız ki
Evet pozitif sonucunuz. Hayırlı olsun
Ama çok yeni daha hamileliğiniz.
2 gün sonra yine kan testi yapıp dr a giderseniz daha iyi olur.
Daha önce kan testi yapmıştınız pozitifti.Bugun idrar testi yaptım bekleyemedim negatif çıktı
merhaba tekrar test yaptınız mı hamile misinizTeşekkür ederim
merhaba dün kan testi veerdim tekrar 48,37 çıktı beta hcg öyle götünüyor inşallahmerhaba tekrar test yaptınız mı hamile misiniz
ayın 2si sabah 9da 21 küsür çıktı. iki gün bekleyemedim 3ü akşam 7de tekrar test yapyım 48,37 çıktı henüz doktora görünmedim ne zaman gitsem diye düşünüyorumDegerin 2 gunde bir 2ye katlanmasi gerekiyor. Tekrarlayino sebeple.
Değeriniz dusuk oldugundan idrarda çıkmayabilir.
Benim idrar testinde baya silik cikmisti. Ayni gun kan verdiğimde Hcg değerim 28 cikmisti.
Ama dedigim gibi. Hcg once kanda daha sonra idrarda yukselir. Cok dusuk hcg degerlerini idrar kitleri ölçmez.
Hayırlı olsun canım doktora gitmek için çok erken istersen bi kere git muayene ol ama keseyi bile görmek için en az 15-20 günün var ama özelde felan farkeder belki cihaza göreayın 2si sabah 9da 21 küsür çıktı. iki gün bekleyemedim 3ü akşam 7de tekrar test yapyım 48,37 çıktı henüz doktora görünmedim ne zaman gitsem diye düşünüyorum
çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım doktora gitmek için çok erken istersen bi kere git muayene ol ama keseyi bile görmek için en az 15-20 günün var ama özelde felan farkeder belki cihaza göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?