hcg 4.6 olursa?

yeso_yeso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
27
7
Merhaba hanımlar. Bat 11 Mayıs. Dayanamadım 8 Mayısta kan testi yaptırdım yani adetimden 3 gün önce hcg 4.6 çıktı. Yumurtlama tarihimden 12 sonrası oluyor. sizce hamile olma ihtimalim var mi?Adet sonrasi klomen kullandim ve halen progestan kullaniyorum. Bu ilaclar hcg yi artırır mi bosa umutlanmayayim? Önceki aylarda 0.1 fln cikiyordu da hcg.

Merhaba hanımlar. Bat 11 Mayıs. Dayanamadım 8 Mayısta kan testi yaptırdım yani adetimden 3 gün önce hcg 4.6 çıktı. Yumurtlama tarihimden 12 sonrası oluyor. sizce hamile olma ihtimalim var mi?Adet sonrasi klomen kullandim ve halen progestan kullaniyorum. Bu ilaclar hcg yi artırır mi bosa umutlanmayayim? Önceki aylarda 0.1 fln cikiyordu da hcg.[/QUOT

Testten 2 gun sonra tekrar betahcg ile anlasir canim gorunuse gor yukselebilir

Teşekkürler cvp verdiğiniz için. 3 gun sonra tekrar test yaptiricam tabii regl olmazsam. Umarim yükselir....

2 gun sonra ben de testi tekrarliycam ama merak işte. Inşallah yükselir. Sizde belirti var mıydı peki? Benim 1 haftadir sağ kasikta batma ve iştah açıklığı var. Ona yoruyorum ama bakalım. ..

yooo hiç belirtim yoktu hatta benim o aydan umudum da yoktu ha adet oldum ha olacam diye bekliyodm bazı ufak sorunlardan dolayı kadın doguma gitmiştim beklerken bi ürperdi geldi testle ilgili içimden bi ses test yaptır diyodu bende onu dinledim ama negatifti tabiki :) ama 5.gun pozitifi gördüm :KK70:

Günaydın hanımlar. 3 gun once kan testi yaptırıp hcg 4.6 cikti demiştim. Bugun beklenen adet günüm yani 30. Gün ve halen adet olmadim. akşam üstü yeniden test yaptirmayi düşünüyorum. Sizce erken mi yoksa deger yukselmis midir? (Tabii hamileysem)

Fikri olan ya da benzerini yaşayan var mi acaba? ?

canım benim adetime 4 gün kala 3 çıktı iki gün sonra baktırdım 60 a yükseldi seninde eğer gebelik varsa bugün değerinin yükselmiş olması gerekir benim gibi sabırsızsan hemen koş hastaneye ve kanını ver sonucu burayada yaz tabi:KK49::KK73:

X