nıye yukselmesın canım benım? daha yenı yerlesmıs cocuk bellı kı. bı kac gun sonra tekrar kan ver kı artısın oranı azcık da olsaıcını rahatlatır:)Merhaba arkadaslar lütfen bu şekilde yaşayan varsa yazabilir mi bana regl günüme 1 gun var ama duzensz oluyorum bazen 3 4 gun gecikebiliyor. Bugun hcg baktrdim 5.64 cikti bu şekilde olup yükselen var mi acaba
Merhabalar dış gebeligi ne zaman gecirdiniz ben de boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum bir ay sonra beta HCG 6 çıktı bende de doktorum düşmemiş olabilir dedi. Sizinki de öyle olabilir. Gebelik bittikten sonra hormanlarin düşmesi biraz zaman alıyormuşMerhaba arkadaslar lütfen bu şekilde yaşayan varsa yazabilir mi bana regl günüme 1 gun var ama duzensz oluyorum bazen 3 4 gun gecikebiliyor. Bugun hcg baktrdim 5.64 cikti bu şekilde olup yükselen var mi acaba
Ben mayıs ayında dis gebelik geçirdim canm 1 haziran da igne oldum düşmesi için ve iğneyle birlikte düştü 6 ay korunduk. Yeni degil yani dis gebeligimMerhabalar dış gebeligi ne zaman gecirdiniz ben de boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum bir ay sonra beta HCG 6 çıktı bende de doktorum düşmemiş olabilir dedi. Sizinki de öyle olabilir. Gebelik bittikten sonra hormanlarin düşmesi biraz zaman alıyormuş
Normali 0-5 değerde oluyor diye biliyorum ben eğer hamileysen hergün iki katı artması gerekiyor ben adetim iki gün geçtiğinde baktırdım 258 di kanda çıktı şimdi adet günümden 10 gün kadar geçti 2128 5. HaftamdayımMerhaba arkadaslar lütfen bu şekilde yaşayan varsa yazabilir mi bana regl günüme 1 gun var ama duzensz oluyorum bazen 3 4 gun gecikebiliyor. Bugun hcg baktrdim 5.64 cikti bu şekilde olup yükselen var mi acaba
Insh canm doktorum yükselir buyuk ihtimal pazartesiye kadar bekle pazartesi tekrar kan ver dedi insh guzel haberler alirim dua edin bana lütfen hamilelerin duası kabul olur derlerNormali 0-5 değerde oluyor diye biliyorum ben eğer hamileysen hergün iki katı artması gerekiyor ben adetim iki gün geçtiğinde baktırdım 258 di kanda çıktı şimdi adet günümden 10 gün kadar geçti 2128 5. Haftamdayımallah gönlüne göre versin umarım hamilesindir iki gün sonra tekrar baktır bence
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canım allah nasip eder inşallahInsh canm doktorum yükselir buyuk ihtimal pazartesiye kadar bekle pazartesi tekrar kan ver dedi insh guzel haberler alirim dua edin bana lütfen hamilelerin duası kabul olur derler
Insh canm tsekkr ederimİnşallah hayırlısıyla hamilesindir canım allah nasip eder inşallah
Hadi inşallah merakla bekliyoruz hayırlısı ile yükselir bebişin seninledir inşallah canımHep 0 larda çıkardı degerim aynı hastanede kan verdim hep. Bel sırt agrim gogus ucunda hassasiyetin kasik agrim da var bu belirtilerde olunca umutlandım biraz insh vardir
Eger gebelik şüphen varsa kendine çok ama çok dikkat et. Eşinle ilişkiyi bi süre kes bence. Eger bi gebelik oluşmaya çalışıyorsa şuan ilişki buna biraz zarar verebiliyor. Yerlesme ve tutunma gerçekleşince doktor ne diyorsa ona göre hareket edersin ama suan en ufak şeye bile dikkat et. Ayaklarını sıcak tut. Benim tutunma aşamasında düşük oldu gecen ay. Ama biz bilmiyoduk :-(Merhaba arkadaslar lütfen bu şekilde yaşayan varsa yazabilir mi bana regl günüme 1 gun var ama duzensz oluyorum bazen 3 4 gun gecikebiliyor. Bugun hcg baktrdim 5.64 cikti bu şekilde olup yükselen var mi acaba
Cok geçmiş olsun canım insh allahim yakin zamanda tekrar nasip etsin. Dikkt ediyorum canm ama kafam karıştı var mi yokmu diye ister istemez dusunuyor insanEger gebelik şüphen varsa kendine çok ama çok dikkat et. Eşinle ilişkiyi bi süre kes bence. Eger bi gebelik oluşmaya çalışıyorsa şuan ilişki buna biraz zarar verebiliyor. Yerlesme ve tutunma gerçekleşince doktor ne diyorsa ona göre hareket edersin ama suan en ufak şeye bile dikkat et. Ayaklarını sıcak tut. Benim tutunma aşamasında düşük oldu gecen ay. Ama biz bilmiyoduk :-(
Canım benim adetten 1 gün önce 6.2 falandı değerim ertesi gün tekrar baktırmıştım düşük olunca yükselirmi diye malesef hiç yükselmemişti sonrasında adet oldum malesef ama belli olmaz seninki geç döllenmeyse vs. Tutabilir ihtimal var.Merhaba arkadaslar lütfen bu şekilde yaşayan varsa yazabilir mi bana regl günüme 1 gun var ama duzensz oluyorum bazen 3 4 gun gecikebiliyor. Bugun hcg baktrdim 5.64 cikti bu şekilde olup yükselen var mi acaba
Canım benim adetten 1 gün önce 6.2 falandı değerim ertesi gün tekrar baktırmıştım düşük olunca yükselirmi diye malesef hiç yükselmemişti sonrasında adet oldum malesef ama belli olmaz seninki geç döllenmeyse vs. Tutabilir ihtimal var.
Canım 2 3 gün sonra olmuştum malesef ve benim geçen ayda testte silik gördüğüm halde adetten 1 gün sonra adet oldum yine öyledir diye hiç kan vermedim bu sefer yine olmadı pco var sıkıntım o sanırım doktora gidicem sen bekle bikaç gün daha ama 7 değeri olupta artanları okudum burdayaa üzüldüm suan insh gec söylenmedi bebenimki kac gün sonra adet oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?