Bilmiyorum canım adetimin son gunuydu. Bu arada inşallah sizin değerleriniz yükselir müjdenizi alırsınızGec yumurtlama olduysa 2 lerde çıkabiliyor canm
ANLADIm. Alllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canm sağlıklı Bi şekilde1 buçuk senedir canim 2 yıllık evliyiz mayısta dis gebelik oldu 6 ay korunduk gecen ay bıraktık korunmayi
Insh cnmANLADIm. Alllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canm sağlıklı Bi şekilde
Insh canim bende okudum çoğunun yükselmiş dusen daha az yukselene gore insh guzel haberler alirimYükselen de okumuştum bu sitede içinizi ferah tutun inşaAllah hayırlısı ile olur
Insh canm dua edin lütfen banaİnşallah güzel haber alırsınız ama kimyasal olursa da uzulmeyin
Sakın kendini üzme canım zamanı varmış demek ki rabbim yine en tez zamanda nasip eder inşallahGittim bgun kan verdim ve sonuç 0.00 cikti arkadaşlar malesef 1 2 güne kanamam olur sanrm
Benimde adetim gecikti. En son 22 ekimde adetim basladi 25 ekimde bitti. Bidahada adet olmadim. 35 veya 40 gunde bir adet oluyorum. Eger bu ay 35 gunde bir adet olacaksam16 gün gecikti, yada 40 günde bir adet olacaksamEger gebelik şüphen varsa kendine çok ama çok dikkat et. Eşinle ilişkiyi bi süre kes bence. Eger bi gebelik oluşmaya çalışıyorsa şuan ilişki buna biraz zarar verebiliyor. Yerlesme ve tutunma gerçekleşince doktor ne diyorsa ona göre hareket edersin ama suan en ufak şeye bile dikkat et. Ayaklarını sıcak tut. Benim tutunma aşamasında düşük oldu gecen ay. Ama biz bilmiyoduk :-(
12 gun gecikti. Dun başım çok agridi dayanamadm apranax agri kesici ictim. migren hastasiym. 3 gun once kan verdim bisey cikmadi. Ya diyorum bi kac hafta sonra cikarsa diye. Bide dun agri kesici ictim insallah bisey olmaz. Bide ozel saglik kabinine gidip kan vermistim gebelik yok dediler, ama referans degerimide soylemediler anlamadmBenimde adetim gecikti. En son 22 ekimde adetim basladi 25 ekimde bitti. Bidahada adet olmadim. 35 veya 40 gunde bir adet oluyorum. Eger bu ay 35 gunde bir adet olacaksam16 gün gecikti, yada 40 günde bir adet olacaksam
Amin canm inshSakın kendini üzme canım zamanı varmış demek ki rabbim yine en tez zamanda nasip eder inşallah
Test yapmadiniz miBenimde adetim gecikti. En son 22 ekimde adetim basladi 25 ekimde bitti. Bidahada adet olmadim. 35 veya 40 gunde bir adet oluyorum. Eger bu ay 35 gunde bir adet olacaksam16 gün gecikti, yada 40 günde bir adet olacaksam
3 gün önce Özel Sağlık Kabini Ne gidip Kan verdim bana hamile değilsiniz dediler ama referans değerimi söylemediler neden söylemediklerini sorduğumda Biz özel olduğumuz için bize sadece hamilelik var ya da yok diyorlar referans değeri söylemiyorlar dedi Ben de dün Ağrı kesici içtim eğer hani Sonradan belli olursa ve ağrı kesici içtiğim için bir şey olursa vicdan azabı çekeceğim ister istemez korkuyorumTest yapmadiniz mi
Reglinz kac gun gecmisti3 gün önce Özel Sağlık Kabini Ne gidip Kan verdim bana hamile değilsiniz dediler ama referans değerimi söylemediler neden söylemediklerini sorduğumda Biz özel olduğumuz için bize sadece hamilelik var ya da yok diyorlar referans değeri söylemiyorlar dedi Ben de dün Ağrı kesici içtim eğer hani Sonradan belli olursa ve ağrı kesici içtiğim için bir şey olursa vicdan azabı çekeceğim ister istemez korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?