Hcg 5.64

İnşallah canım. Ne zamandan beri bebek düşünüyosunuz

Yükselen de okumuştum bu sitede içinizi ferah tutun inşaAllah hayırlısı ile olur

İnşallah güzel haber alırsınız ama kimyasal olursa da uzulmeyin

Benimde adetim gecikti. En son 22 ekimde adetim basladi 25 ekimde bitti. Bidahada adet olmadim. 35 veya 40 gunde bir adet oluyorum. Eger bu ay 35 gunde bir adet olacaksam16 gün gecikti, yada 40 günde bir adet olacaksam

Benimde adetim gecikti. En son 22 ekimde adetim basladi 25 ekimde bitti. Bidahada adet olmadim. 35 veya 40 gunde bir adet oluyorum. Eger bu ay 35 gunde bir adet olacaksam16 gün gecikti, yada 40 günde bir adet olacaksam
12 gun gecikti. Dun başım çok agridi dayanamadm apranax agri kesici ictim. migren hastasiym. 3 gun once kan verdim bisey cikmadi. Ya diyorum bi kac hafta sonra cikarsa diye. Bide dun agri kesici ictim insallah bisey olmaz. Bide ozel saglik kabinine gidip kan vermistim gebelik yok dediler, ama referans degerimide soylemediler anlamadm

Test yapmadiniz mi
3 gün önce Özel Sağlık Kabini Ne gidip Kan verdim bana hamile değilsiniz dediler ama referans değerimi söylemediler neden söylemediklerini sorduğumda Biz özel olduğumuz için bize sadece hamilelik var ya da yok diyorlar referans değeri söylemiyorlar dedi Ben de dün Ağrı kesici içtim eğer hani Sonradan belli olursa ve ağrı kesici içtiğim için bir şey olursa vicdan azabı çekeceğim ister istemez korkuyorum

Reglinz kac gun gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…