Hcg artışı acil bakar mısınız kızlar

umudayolculuk6155

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
190
48
18
Merhaba arkadaşlar reglim 12 gün gecikti
Son adet tarihim 8 ekimdi
10 Kasım beta 45.8
12 Kasım beta 79.2
17 Kasım beta 101
Bu şekilde olup daha sonra düzenli artışa geçip sağlıklı gebelik yaşayan var mı ? Daha önce kimyasal gebelik yaşadım 3 kez bu da öyle diye korkuyorum Dr fena değil tekrar kan bakcaz dedi ama benm umudum kırıldı iyice

Bir ay on gün olmuş yani 6. Haftadasiniz bence olması gerekenden düşük ama gec döllenme de olabilieolabilir

Umarım öyledir çok korkuyorum ve umudum kırıldı
Lütfen hiç korkma. Bende aynı şeyleri yaşadım sağlıksız bir gebelikti ve sonlandı. Umarım değildir. Umarım sağlıkla ilerler. Geç döllenme ihtimalide yüksek. Streste yapma. Bu siteden de uzak dur. Ben çok yıprattım kendimi. Doktorun bu sürecini daha iyi takip eder

Özeldeki Dr uma attım değerleri çok kötü değil fena değil dedi 2 gün snra tekrar bakalım dedi ama haklısın stres insanı mahvediyor

Kese ve bebek görünürse düşük betanında bir önemi kalmıyor. En az %60 artışta sağlıklı olabilir deniyor. Sizin son betanız olması gereken kadar artmamış ama doktorunuz daha iyi bilir tabi. 10 güne belli olur az buçuk. Sağlıkla inşallah

Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için inşallah sağlıkla ilerler güzel haberler alırım inşallah benm gibi olup sağlıklı ilerleyen var mı merak ediyorum

Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için inşallah sağlıkla ilerler güzel haberler alırım inşallah benm gibi olup sağlıklı ilerleyen var mı merak ediyorum
Amin inşallah. Yani düşük beta artışı yaşamadım ama geç döllenme yaşadım. 8 haftalık diye gittim 6 haftalık çıktı bebeğim. 2 aylık adet gecikmem vardı ama emziriyodum falan fişman çok fazla değişken vardı benim durumumda. Beta ise 2 defa verdim iki kat artıştı hep.

Benim de gecen ay böyle düşüktü beta değerlerim sonra düşüşe gecti birden. Kimyasal gebelik oldu.

Çok geçmiş olsun o duyguyu çok iyi biliyorum çok zor 3 kez üst üste yaşadım ve yine şmdi aynı korkularım var
Teşekkür ederim. Umarım tekrarlayan bi durum olmaz. Sizde en kısa zamanda sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

3kez üst üste olunca sanki durumun altında bi sebep yatıyor mu diye araştırmaya yönlendiriyormuş doktorlar diye okudum hep buralardan ama sizdeki durum nedir, ne yorumluyor doktorunuz.

Evet genetiğe gittim sonuçlar çıkmadı henüz

Üzgünüm ama değerleriniz sağlıklı gebelik olmadığını gösteriyor. Benim bu şekilde olması gerekenden az artıyordu ve 9+4 te bebeğimi kaybettim, sonrasında hamile kalamıyorum hâlâ. Beta düzensiz artınca ne yaparsanız yapın rahim o bebeği kabul etmiyor, doktorum öyle demişti bana. İnşallah bir mucize olur, dualarım sizinle

Sizin adınıza da çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla bir gebelik nasip eder size de hayırlısı neyse o olsun Rabbimden gelene tevekküldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…