HCG artışı olağan mı kızlar?

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.512
1.046
63
33
Kızlar lütfen yorumlarınız benim için çok kıymetli
3 ekim 48.25
5 ekim 114
7 Ekim 220 (farklı kurumda 8 saat gecikmeli verildi)
9 Ekim 326

7 ekimden itibaren düşüş mü var sizce artışta normal Mii?

Son düzenleme:
Düşük ilerlemis maalesef. Sanırım kan vermeye devam etmek gerekiyor.

3 ekim 48.25
5 ekim 114
7 Ekim 220
9 Ekim 326

Son verdiğin düşük gibi ama hiç belli olmaz aynı saatlerde mi verdin

Son verdiğin düşük gibi ama hiç belli olmaz aynı saatlerde mi verdin
Canım 7sindeki 8 saat geç verildi hepsine göre cumartesi günü acilde vermiştim pazartesi günü olan ise diğerleri gibi sabahtan verildi olağan dimi normal dimi

Canım 7sindeki 8 saat geç verildi hepsine göre cumartesi günü acilde vermiştim pazartesi günü olan ise diğerleri gibi sabahtan verildi olağan dimi normal dimi
Son verdiğin farkli yerden verildiyse normal bence heryerin farklı çıkıyor en iyisi yarın hep verdiğiniz yerden verin

3 ekim 48.25
5 ekim 114
7 Ekim 220 (farklı kurumda 8 saat gecikmeli verildi)
9 Ekim 326

5 ekim ve 9 ekim aynı yerde verildiyse bazı doktorlar 2 günde 1 1.6 katı olsa yeterli diyorlar öyle bakarsak 7 ekim diğer yerde tahmini 114x1.6=182.4 9 ekim 182.4x1.6=291.8 yeterli aslında ama benim içim rahat etmez kan vermeye devam ederdim ya da doktora gidebilirsiniz kanama alanı var mı ona bakar

Son verdiğin farkli yerden verildiyse normal bence heryerin farklı çıkıyor en iyisi yarın hep verdiğiniz yerden verin
Hayır kuzuşum 7 sindeki farklı yer ve 8 saat gecikmeli verildi, 9 undakide dolayısıyla 1.5 günlük olmuş oluyor..
Şimdi o şehirde değilim kendi doktorumun olduğu şehire döndüm burada haftaya göre kendi laboratuvarımızda bakılacak kuzum

Bebişim çok çok teşekkür ederim uğraşıp hesaplamışsın birde
Bugün doktoruma gittim yarın ve cuma tekrar bakılacak kanda şimdiki süreç böyle doktorumda olumsuz konuşmadı ama önceki kimyasaldan sonra evhamım oldu epey çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…