Son verdiğin düşük gibi ama hiç belli olmaz aynı saatlerde mi verdinKızlar lütfen yorumlarınız benim için çok kıymetli
3 ekim 48.25
5 ekim 114
7 Ekim 220
9 Ekim 326
7 ekimden itibaren düşüş mü var sizce artışta normal Mii?
Canım 7sindeki 8 saat geç verildi hepsine göre cumartesi günü acilde vermiştim pazartesi günü olan ise diğerleri gibi sabahtan verildi olağan dimi normal dimiSon verdiğin düşük gibi ama hiç belli olmaz aynı saatlerde mi verdin
7 sinde verdiğim 8 saat gecikmeli ve farklı kurumda oldu (acilde) durum ne olur peki çok stresliyim şuan?Düşük ilerlemis maalesef. Sanırım kan vermeye devam etmek gerekiyor.
Farklı kurumsa is değişir. Sonuncuyla aynı yerde 48 saat sonra tekrar verin.7 sinde verdiğim 8 saat gecikmeli ve farklı kurumda oldu (acilde) durum ne olur peki çok stresliyim şuan?
Son verdiğin farkli yerden verildiyse normal bence heryerin farklı çıkıyor en iyisi yarın hep verdiğiniz yerden verinCanım 7sindeki 8 saat geç verildi hepsine göre cumartesi günü acilde vermiştim pazartesi günü olan ise diğerleri gibi sabahtan verildi olağan dimi normal dimi
5 ekim ve 9 ekim aynı yerde verildiyse bazı doktorlar 2 günde 1 1.6 katı olsa yeterli diyorlar öyle bakarsak 7 ekim diğer yerde tahmini 114x1.6=182.4 9 ekim 182.4x1.6=291.8 yeterli aslında ama benim içim rahat etmez kan vermeye devam ederdim ya da doktora gidebilirsiniz kanama alanı var mı ona bakarKızlar lütfen yorumlarınız benim için çok kıymetli
3 ekim 48.25
5 ekim 114
7 Ekim 220 (farklı kurumda 8 saat gecikmeli verildi)
9 Ekim 326
7 ekimden itibaren düşüş mü var sizce artışta normal Mii?
Hayır kuzuşum 7 sindeki farklı yer ve 8 saat gecikmeli verildi, 9 undakide dolayısıyla 1.5 günlük olmuş oluyor..Son verdiğin farkli yerden verildiyse normal bence heryerin farklı çıkıyor en iyisi yarın hep verdiğiniz yerden verin
Bebişim çok çok teşekkür ederim uğraşıp hesaplamışsın birde5 ekim ve 9 ekim aynı yerde verildiyse bazı doktorlar 2 günde 1 1.6 katı olsa yeterli diyorlar öyle bakarsak 7 ekim diğer yerde tahmini 114x1.6=182.4 9 ekim 182.4x1.6=291.8 yeterli aslında ama benim içim rahat etmez kan vermeye devam ederdim ya da doktora gidebilirsiniz kanama alanı var mı ona bakar
Oh sağlıkla gelsinmerve Sosyallanne DAP13 aşklarımmm üçünüz ilgilenmiştiniz bugün 9 ekimden sonra aynı saatte 11 Ekim'de kan verdim 329dan 718e yükseldiiii
Moral verip yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
Süper çok sevindim canım bana da dua et hemilelerin duası kabul olurmerve Sosyallanne DAP13 aşklarımmm üçünüz ilgilenmiştiniz bugün 9 ekimden sonra aynı saatte 11 Ekim'de kan verdim 329dan 718e yükseldiiii
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahmerve Sosyallanne DAP13 aşklarımmm üçünüz ilgilenmiştiniz bugün 9 ekimden sonra aynı saatte 11 Ekim'de kan verdim 329dan 718e yükseldiiii
Canıııımmm ederim tabikiSüper çok sevindim canım bana da dua et hemilelerin duası kabul olur
Ayy cok sevındım gözünüz aydın. İlk tahlili ne zman vermıstınız adetınız gecmıs mıydımerve Sosyallanne DAP13 aşklarımmm üçünüz ilgilenmiştiniz bugün 9 ekimden sonra aynı saatte 11 Ekim'de kan verdim 329dan 718e yükseldiiii
Aşkııımmmm çok teşekkür ederimAyy cok sevındım gözünüz aydın. İlk tahlili ne zman vermıstınız adetınız gecmıs mıydı
Sağlıkla kucagınıza alın ınsallahAşkııımmmm çok teşekkür ederimaşılama ile oldu adetime bugün itibari ile 2 gün kaldı
İnşallah balım çoook teşekkür ederimSağlıkla kucagınıza alın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?