12.gün 29Aşılama ile hamileyim.
Aşılamanın
10. Günü 4.61
12. Günü 29.5
14. Günü 44.5
15. Gün yani bugün 46.00
Kızlar endişeliyim, lütfen bana yorum yaparmısınız artışım yavaşladı gibi geliyor böyle olup düzelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı??
Düzeltebilir mi peki bu şekilde olup düzelen normale dönen var mı hiç cevrenizde yada hiç deneyimlediniz mi?12.gün 29
14.gün 58
16.gün 116 olmalıydı son günler artış olmamış maalesef düzelir mi bilmiyorum ama düşük ihtimal inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet canım aynı merkezde verdimAynı sağlık merkezinde mi verdiniz kanı
aslında 14. gün biraz sınırda yükselmıs yanı tam ıkı katı degıl ama %60 artmıs bu da yeterlı ama 15. gun artısı yorumlayamam çünkü iki günde bir artış önemli...Aşılama ile hamileyim.
Aşılamanın
10. Günü 4.61
12. Günü 29.5
14. Günü 44.5
15. Gün yani bugün 46.00
Kızlar endişeliyim, lütfen bana yorum yaparmısınız artışım yavaşladı gibi geliyor böyle olup düzelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı??
Maalesef ki yok, yükseltmenin de bir yolu yok diye biliyorumDüzeltebilir mi peki bu şekilde olup düzelen normale dönen var mı hiç cevrenizde yada hiç deneyimlediniz mi?
Canım benim inşallah artar değer sonuçta şuan değerde düşüş yok, artış hızı olağan yavaş yalnızca.. 2 gün bekleyeceğiz tekrar kan için ve senden bolca dua etmeni rica ediyorum kuzum2 ay önce ben kimyasal yaşadım. Değer yükselmedi düştü. Yarın yine kan ver. sabırlı olamıyoruz ama keşke 2 gün bekleyip verseydin. Umarım artış olur.
Aslında 15. Güne göre düşük olmadığını son değere göre artışın yavaşladığını söyledi Dr um ve 2 gün sonra tekrar kan testi yapacağız.. peki sizce böyle dalgalanmalı artış yaşayıp sonra normale dönmesi olağan mı?15 günün 70 'lerde olması gerekir oda en az. muhtemelen kimyasal
Yâaaa kıyamam canım çok üzgünüüüüm başın sağolsun geçmiş olsun çok..Bir ay önce bende yaşadım
70 le öğrendim 4 gün sonra 114 iki gün sonra 50 iki gün sonra 20 de kanamam başladı .. malesef kimyasaldı adet beklerken şimdi yine hamileyim hemen arkasına
Canııımm bana çok güzel umut oldun ve senin adına çok sevindim inşallah süreç sağlıkla devam eder ve bebeğini kucağına alırsın maşallahBenim 51 2 gün sonra 67 3 gün sonra 164 daha sonra 385 oladak devam etti kese de göründü 4 gün sonra. Başta böyle saçma arttı ama sonra düzelir gibi oldu. Hala kalp atışı yok ama artmaya devam etti. Bekliyoruz kalp atışını duymayı bakalım inşallah. Geç döllenmeymiş benimki
2 gün sonra tekrar bu defa aynı saatte vereceğim kanı, diğerinin gün bazında zaman farkı 12 saat(birim bayram tatilindeydi, acilden vermek durumunda kaldım). İnşallah bebeğim benimle sağlıklı bir şekilde kalıraslında 14. gün biraz sınırda yükselmıs yanı tam ıkı katı degıl ama %60 artmıs bu da yeterlı ama 15. gun artısı yorumlayamam çünkü iki günde bir artış önemli...
Profil resimlerini lütfen sormadan kullanmayın.Maalesef ki yok, yükseltmenin de bir yolu yok diye biliyorum
Bu resmi internette aratarak gayet bulabilirsiniz kişiye özel mi anlayamadım? Bende google aramasında buldum ve uzun zamandır böyleProfil resimlerini lütfen sormadan kullanmayın.
Denk gelmişik o zaman kusura bakmayınBu resmi internette aratarak gayet bulabilirsiniz kişiye özel mi anlayamadım? Bende google aramasında buldum ve uzun zamandır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?