Hcg artmadi

tcetveli3

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
88
12
8
29
Merhaba, uc gün önce değerim 36,97 çıktı, iki gün sonra yani dün tekrar kan verdim 37,48 çıktı. Çok endişeliyim. Pko var 2 aralik son regl tarihimdi. Sizce değerim yükselir mi? Folik asit almaya başladim dun. Belki değerim yükselir daha başlangıcıdır

Pembe akinti gelmeye başladı leke gibi
Muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsunuz. Doktorunuzun dediği gibi 10 gün içinde adet olmazsanız doktora görünün. Normalden daha ağrılı ve pıhtılı adetiniz olabilir endişelenmeyin.

Güncelleme yapayım, dediğiniz gibi kimyasal oldu, pzt günü kalamam başladı sancılı ve pıhtıli oldu. Bu konuyu sonradan okuyacak arkadaşlar için değeriniz yükselebilir veya benim gibi bir durum olabilir

Güncelleme yapayım, dediğiniz gibi kimyasal oldu, pzt günü kalamam başladı sancılı ve pıhtıli oldu. Bu konuyu sonradan okuyacak arkadaşlar için değeriniz yükselebilir veya benim gibi bir durum olabilir
Geçmiş olsun hiç canınızı sıkmayın, düşük gibi ara vermenize de gerek yok. İsterseniz tekrar deneyebilirsiniz. Hiçbir problem olmasa da kimyasal olabiliyor. Yine de tekrarlaması durumunda uzman bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Geçmiş olsun hiç canınızı sıkmayın, düşük gibi ara vermenize de gerek yok. İsterseniz tekrar deneyebilirsiniz. Hiçbir problem olmasa da kimyasal olabiliyor. Yine de tekrarlaması durumunda uzman bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Teşekkur ederim biraz psikolojime yansıdı açıkçası ama nasip Allahin takdiri 🌹 ınşlalah saglikli bebekler olsun önemli olan o

Back
X