• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG CİLERRR:)

Kizlar bu sari akinti dediginiz nasil bisiy ya?gebe kaldiktan sonrami geliyor yoksa nezaman geliyor?bende asilama oldum bugun 8.gunum.bende akinti falan yok :KK43:((
Bende akinti adet olacagim gun gelmisti canim su an yok pek, bence dusunmemekte cok etkili ben ilk ay olmadi nasilsa bu ay a olmaz dedim okula yogunlastim falan sana da tavsiye ederim olumlu dusun Allah a birak..

Bende akinti adet olacagim gun gelmisti canim su an yok pek, bence dusunmemekte cok etkili ben ilk ay olmadi nasilsa bu ay a olmaz dedim okula yogunlastim falan sana da tavsiye ederim olumlu dusun Allah a birak..

Ole yapiyorum cnim.Rabbim bilir.ne bilim ister istemez takiyo insan iste;(

canım keseyi görürsün inşallah :dua: bende bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem. doktor bol su içmemi, ağırlık kaldırmamamı söyledi. zaten folik asit alıyorum. mide bulantısı v.s. yaşamıyorum sadece uyku hali var birde tuvalete sık çıkıyorum. Allah büyük , o ne derse o olur. doktor hanım sen içini rahat tut, olumlu düşün, senin stres altında olmaman gerekiyor dedi... sana da tavsiyem içini ferah tut :dua:
Dogru soyluyorsun kaygilari bir yana birakip tadini cikaralim hersey cok guzel olacak :)

Arkadaşlar bat a iki gün kala hcg 134.4 bugün de bat günü 294 çıktı sizce yükseliş normal mi? :)

Selam kizlar size bi sorum olucak.dun asilamamin 9.gunuydu.hadi dedim test yapiyim.aldim gebelik testini yaptim.baktim bisicik yok.sabah kaktim test boleydi.sizce nedir bu???????

IMG-20160612-WA0000.webp

Arkadaşlar bat a iki gün kala hcg 134.4 bugün de bat günü 294 çıktı sizce yükseliş normal mi? :)
Bence guzel canim zaten iki katina cikinca baslarda sonra onlar icin kese ve kalp atisi onemli oluyor guzel merak etme

Silikligi goruyorum bi kac gun sonra tekrarla canim hayirlisi :)

Gorunuyor dimi cnm?bi ben gormuyorun yani:) zaten asil test gunum 17si.bana garip gelen gece nie ckmadi da sabah cikti????birde hic belirtim yok kasik agrisi akinti falan yok bnde :(

Back
X