- Konu Sahibi zeynepthevideographer
-
28 gunde bir reglim gelir hiç gecikmez normalde 2 gun gecikince hemen yaptım pazartesi randevu aldum ben doktora gidecegim inşallah saglikli olumlu bir haber alırım senininle aramizda pek yok sende istersen bi doktora git hatta sen benden bi hafta oncesin degilmiSeninki bence gayet iyi. 2 günlük gecikmeye göre. Pzt tekrar test yapalım. İnşaallah yükselir.
Bu arada benim bel kasik göğüs hassasiyeti yok bulanti vs hic bisey yok sol kasik batmam var sadece sık olmasadaSeninki bence gayet iyi. 2 günlük gecikmeye göre. Pzt tekrar test yapalım. İnşaallah yükselir.
Evet bir hafta önce :) Ya yaşadığım yer küçük. Adamakıllı bir özelde doktor yok. Komşu ile geçmek istemiyorum riskli diye. 29 Aralık devlet hastanesinde randevu buldum. Ama pzt aile sağlığı merkezinde kan verecem tekrar.28 gunde bir reglim gelir hiç gecikmez normalde 2 gun gecikince hemen yaptım pazartesi randevu aldum ben doktora gidecegim inşallah saglikli olumlu bir haber alırım senininle aramizda pek yok sende istersen bi doktora git hatta sen benden bi hafta oncesin degilmi
Hmm benim kasık ağrısı azaldı ama var yine bayaBu arada benim bel kasik göğüs hassasiyeti yok bulanti vs hic bisey yok sol kasik batmam var sadece sık olmasada
Günaydın ben de seninle aynı durumdayım bugün kan verdim geçen hafta pazartesi 11 çıktı beta, 1 hafta sonra ver dedindr şuan çok heyecan yapıyorum nolur dua edin anlamlı yükseliş olması önemliymiş bana da öyle desi dr. Yani 48 saatte 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebelikmis umarım güzel şekilde devam eder artışlar sonucum öğleden sonra çıkar coook stres yaptimMerhaba, sadece bunun için hesap açtım. Yardımcı olursanız mutlu olurum. İlk hamileliğim. Son adetimin ilk günü 14 Kasım. Fakat benim adet döngüm 33 gün. Dün yani adet gecikmesinin 4. günü silik çizgi gördüm. Kan verdim. Beta 162 çıktı. Sizce değer düşük mü? Kimyasal olabilir mi? Kasık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyeti var. Kanama yok.
Ay ben de şuan yeni kan verdim geldim. İkide bir e nabız yeniliyorum. İnşaallah ikimiz de güzel sonuç alıp bir oh be deriz. Senin gecikmenin kaçıncı gününde 11 çıktı?Günaydın ben de seninle aynı durumdayım bugün kan verdim geçen hafta pazartesi 11 çıktı beta, 1 hafta sonra ver dedindr şuan çok heyecan yapıyorum nolur dua edin anlamlı yükseliş olması önemliymiş bana da öyle desi dr. Yani 48 saatte 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebelikmis umarım güzel şekilde devam eder artışlar sonucum öğleden sonra çıkar coook stres yaptim
Adetim 1-2 gün vardi o zaman 11 çıktığında bana kalsa ben 2 günde 1 hatta hergun kan vermek istedimAy ben de şuan yeni kan verdim geldim. İkide bir e nabız yeniliyorum. İnşaallah ikimiz de güzel sonuç alıp bir oh be deriz. Senin gecikmenin kaçıncı gününde 11 çıktı?
Ben de sonraki gün dayanamadım gittim. Doktor almadı olmaz öyle pzt gel dedi. 3 gün meraktan çatladım. Şu HCG anlamlı şekilde yükselmis olsun amuda kalkacamAdetim 1-2 gün vardi o zaman 11 çıktığında bana kalsa ben 2 günde 1 hatta hergun kan vermek istedimeşim 1 hafta bekleyelim dedi ikinci kanı bugünkü insAllah Allahin izniyle istenilen artış olursa 2 günde 1 vereceğim .inşAllah güzel sonuçlar alırız amin
Ay hadi İnşallahadete 1 gün kala 123 çıktı 2 gün sonra 285 4 gün sonra 1133 bende siz gibi çok korktum ama yükseliyor kızlar
Yaa hadi insAllahadete 1 gün kala 123 çıktı 2 gün sonra 285 4 gün sonra 1133 bende siz gibi çok korktum ama yükseliyor kızlar
Yaa hadi insAllah
çarşamba kese için gidicem şimdide onun stresi var gözükücekmi acaba diyeAy hadi İnşallah
Ben şunu anladim bir bebeğin doğumu harbi büyük mucize. Ters gidebilecek tonla şey var. Ama inşaallah görürsünüz :)çarşamba kese için gidicem şimdide onun stresi var gözükücekmi acaba diye
Görürsün sağlıkla insAllahçarşamba kese için gidicem şimdide onun stresi var gözükücekmi acaba diye
Ben şunu anladim bir bebeğin doğumu harbi büyük mucize. Ters gidebilecek tonla şey var. Ama inşaallah görürsünüz :)
Bende cok endişeliydim 186 dan 3 gun sonra 850 bugünde keseyi gördük normal dedi doktor endişelerim biraz dindi şükür 4+6 da gördük kesemiziGünaydın ben de seninle aynı durumdayım bugün kan verdim geçen hafta pazartesi 11 çıktı beta, 1 hafta sonra ver dedindr şuan çok heyecan yapıyorum nolur dua edin anlamlı yükseliş olması önemliymiş bana da öyle desi dr. Yani 48 saatte 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebelikmis umarım güzel şekilde devam eder artışlar sonucum öğleden sonra çıkar coook stres yaptim
Sonuç ne? Benim 834Adetim 1-2 gün vardi o zaman 11 çıktığında bana kalsa ben 2 günde 1 hatta hergun kan vermek istedimeşim 1 hafta bekleyelim dedi ikinci kanı bugünkü insAllah Allahin izniyle istenilen artış olursa 2 günde 1 vereceğim .inşAllah güzel sonuçlar alırız amin
Yaaaa çok sevindim hadi gözün aydın darısı bizeBende cok endişeliydim 186 dan 3 gun sonra 850 bugünde keseyi gördük normal dedi doktor endişelerim biraz dindi şükür 4+6 da gördük kesemizi
Süpeeeerrrrr yaaa gözünaydin coook sevindim benim 11 den 1 hafta sonra bugün yani 122 ye çıkmış evet hala düşük ama yükselecek dimi Allahin izniyleSonuç ne? Benim 834çok şükür yaa
Amin cok tsk ederimYaaaa çok sevindim hadi gözün aydın darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?