HCG değeri nasil

Gzl12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
254
97
18
29
Merhaba kizlar .hamile olduğumu yeni öğrendim.regle 6 gün kala kan 63.6 çıktı değer normal mi.son regl 10 mart.yumurtlama 26 mart.4 Nisan'da tüm testler pozitif

Merhaba kizlar .hamile olduğumu yeni öğrendim.regle 6 gün kala kan 63.6 çıktı değer normal mi.son regl 10 mart.yumurtlama 26 mart.4 Nisan'da tüm testler pozitif
Evet hayırlı olsun her iki güne bir değerlerinizi kontrol ettirin

Merhaba çok teşekkür ederim normal olması sevindirdi
Gecikince artar benimde 4 gun gecikmeyle 3150 idi yalnis deilsem 2 gun gecikmeyle 666 idi ama gecikmeyi bekle ve lutfen 2 gunde bir kan vermeye calis ben hamileligimi 666 ile ogrendikten sonra 15 gun sonra gttim doktora cunku daha 3 haftalikti 5+4te vajinalda kese gorundu 6+4te kalp atisi duyuldu seninde herseyin hayirlisi

Ayy maşallah bana 4 haftalık dediler ne bileyim düşük mü acaba ddm ama.son regl 10 Mart yumurtlma 26 olunca ve regle 6 gün kala öğrendim yani normal değil mi

belirtileriniz nelerdi
Hiçbir belirtim yoktu acıkcasi oructum . elimde ovulasyon olduğu için yapayım acaba şu ikinci yumurtlama dedikleri bende oluyormudur ddm yaptım kırmızı çizgileri görünce ikinciyi yaptim.yne anlam veremedim .arkadaşıma soyleyince hemen test yap dedi kaset ve erken gebelik yaptım onlarda da net bı şekilde çıktı.bir gün sonra akıntım oldu hep su gibi biraz beyaz .bu günde hep uykum falan geliyor halszlik var ondan kaynaklı galiba

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 29
ne güzel Allah size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…